Supporter-logo_lille

hveps 

ARKIVET - FORÅR 2014

30-05-2014:
Flot indsats i Horsens
23 supportere havde taget til Horsens, og på trods af forhindringer, som en lukket Storebæltsbro og vagter som ikke troede der kom nogen, så fik nogen af os set Emil bringe Brønshøj foran 1-0. Det lykkedes dog at få alle folk ind på stadion, hvorefter der var skønsang og trommen.
Drengene spillede en god kamp, mens vi supportere nød det gode vejr. Desværre blev det ikke til en sejr, da Horsens fik udlignet kort før tid, men før kampen havde de fleste af os nok også været fint tilfredse med et enkelt point.
 
 
25-05-2014:
25.000 kr. til Divisionsholdet!
20140524.25K_1.jpg
Supporterne har atter sparet op og kunne i halvlegspausen, da vi mødte AB d. 24/5-14, overrække 25.000 kr. til divisionsholdet.
På billedet overrækker supporterformand Steen Jørgensen(tv) den store check til Claus Wiingaard fra Brønshøj Boldklub.
 

02-05-2014:
BRØNSHØJ SOM VINDER AF SUPERLIGAEN
Danske Spil (formerly known as Tipstjenesten) har sat odds på de hold, der har chance for at vinde Superligaen i næste sæson. Nederst finder man BB til astronomiske odds 5000. Vi med fodboldforstand burde måske smide en tier på BB og få finansieret næste års sommerferie!

Odds-superligavinder2014-15.jpg
 
 

01-05-2014:
UTROLIGE BRØNSHØJ - NU MED OTTE (8!!!) PÅ STRIBE!

Generalforsamling2013_Bo Henriksen.jpg
Bo HenrikNy formand.jpgsen kom, traditionen tro til vores generalforsamling for at fortælle om holdet og forventningerne til sæsonen og svare på 1000 spørgsmål fra divisionens gladeste supportere.
 
Tusind tak til Bo for et par spændende timer! Nyd iøvrigt indslaget fra NordicBet om vores fantastiske forår her!
 
På generalforsamlingen var der udskiftning i bestyrelsen. Sune Lillie gik af som formand efter 9 år, og Steen Jørgensen blev enstemmigt valgt som ny formand.
 
Kim Veng blev desuden valgt som nyt bestyrelsesmedlem efter at have været suppleant i mange år.
 
 
Årets_Supporter_2013.jpgPå generalforsamlingen blev Henrik Jørgensen kåret til Årets Supporter 2013 og fik overrakt gaver og æresbevisning fra den afgående formand.
Stort tillykke til Henrik med den flotte titel.
 
Lørdag gælder det Silkeborg på hjemmebane, og er der noget vi ka´ li´, er det gæstehold, der stiller op som favoritter med massivt oprykningspres. Muligvis er det noget nær vores livret!
 
Vi lover at byde hjerteligt og kærligt velkommen til vores jydske gæster med en glad sang eller to - skal du til bold? Det tror vi nok, du skal!!!
 

KOM SÅ BRØNSHØJ!!!

 

21-04-2014:
UTROLIGE BRØNSHØJ - NU MED SYV PÅ STRIBE!

Lyngby_BB_21-04-2014.jpg
Tilsyneladende er der ingen, der er i stand til at stoppe BB i øjeblikket. Syv sejre på stribe taler sit eget tydelige sprog, og vi er lige så stille klatret opad i tabellen - væk fra bundstriden og op i den bedste halvdel nu kun seks point efter Silkeborg på andenpladsen. Bo Henriksen udtalte inden sæsonstart, at det er svært at slutte ordentligt af. Det er han i fuld gang med.
Efter den forfærdelige sæsonstart i efteråret udtalte han også, at han aldrig havde trænet et bedre BB-mandskab. Dengang var der mange uden for klubben, der grinede. Men det var dengang....  Hatten af for Bo (der jo ALTID har ret!) og vores fantastiske gutter på banen!
 
Læs mere her:
2700-Netavisen
 
Vendsyssel, Hvidovre, Silkeborg, Marienlyst, Vejle og Lyngby er veloverståede kapitler i et fantastisk forår. På lørdag gælder det Marienlyst igen. Og denne gang må gutterne gerne give den gas som de gjorde i Lyngby idag, for sidst vi mødte Marienlyst var de et mulehår fra at snyde os.
 

Skal du til bold på Tingbjerg Ground på lørdag? Det tror vi nok du skal.... KOM SÅ BRØNSHØJ!!!!

 

21-02-2014:
STØT BB OG VIND!
Så er det nu piger og drenge! Brønshøj Boldklub er oppe på beatet og har netop sat et herligt lotteri i søen med flotte gevinster!

Skrab og vind. Du ser med det samme om du har vundet. Hvert lod koster kun 25 kr., og overskuddet går ubeskåret til Brønshøj Boldklub. Lodsedler kan købes hos supporterne ved henvendelse til Susanne & Thomas Brygger samt i klubhuset.
Held og lykke!
BB-Lodsedler.jpg
 
 
20-01-2014:
SE HÅNDBOLD EM I BB!
Handbold-EM.jpg

Kom og se håndbold i Brønshøj Boldklub d.26-01-14. Vi starter kl. 14.00 med opvarmningen til kampen om broncemedaljerne, som starter kl. 15.00.

Efter kampen vil der være spisning med 2 slags kød og forskelligt tilbehør.
Prisen for spisningen incl. kaffe og kage er 100.-kr.

Samtidig med vi spiser, varmer vi op til Danmark's guldkamp (forhåbentlig), som efter planen skal starte kl. 17.30 og slutte ca kl. 19.00.

Kom og hyg dig med klubkammerater, venner og bekendte.
Der sælges selvfølgelig drikkevarer til favorable EM-priser.

Bindende tilmelding til Thomas Ibsen: Tlf: 3826 2521 eller på mail: ti@bbpf.dk


 
HVEPSENE - Brønshøj Boldklub Support - Ruten 2 - 2700 Brønshøj - info@hvepsene-support.dk -

Langt-banner