Supporter-logo_lille

hveps ARKIVET - FORÅR 2013

21-05-2013:

OVER 100.000 KR FRA SUPPORTERNE TIL BB
100000kr.jpg
Indsamlingen "Operation Tudekiks" er gået over al forventning med over 66.000 kr indsamlet ind til videre. Sammen med bidrag fra vores Klub500, der blandt andet står for målaktier, salg af merchandise m.v. er bidraget i år fra HVEPSENE - Brønshøj Boldklub Support til BB i skrivende stund op på hele 105.000 kr (checken gik i trykken lidt før, fintællingen).
Det blev markeret til sæsonens sidste hjemmekamp, hvor Brønshøj Boldklubs formand, Finn Ryberg, modtog en check af supporternes formand, Sune Lillie, og bestyrelsesmedlem Susanne Brygger, der fik den fantastiske idé, at supporterne skulle starte en indsamling, efter DBU gav BB en bøde på 200.000 kr.
 
Du kan stadig nå at være med til at hjælpe BB og sikre et godt fundament for den kommende sæson ved at spytte i kassen. Det gør du ved at gå ned med de tomme flasker og indbetale beløbet (stort eller lille - mange bække små gør en stor å!)  på vores konto:
 
Regnr.: 5022
Kontonr.: 0001235000
 
Skriv en lille note, så vi ved, hvad betalingen vedrører. Det kan være ”Tudekiks”, ”BB”, ”Indsamling” eller noget helt fjerde.
 
TUUUUUSIND TAK TIL DIG, DER ER MED TIL AT GIVE BB EN HÅND I EN SVÆR TID!!!

11-05-2013:
RISIKO FOR KRAFTIGE FJERBYGER - UGLEJAGTEN GÅR IND IDAG! Vejrudsigt-uglejagt.gifBrønshøjs Meteorologiske Institut (BMI) melder om stærkt forøget risiko for fjerbyger i nærheden af Tingbjerg Ground, da Uglejagten går ind idag efter flere observationer af Ugler i VORES MOSE.

Hvepsenes Uglefangere udtaler: "Vi Hvepse er selvfølgelig gode mod andre flyvende dyr, så vi lokker Uglerne med kvalitetsfodbold på Tingbjerg Ground og indfanger dem efterhånden, som de går gennem tælleapperaterne. Vores konfettikanon er kraftig nok til at sende dem retur over kommunegrænsen, så de kan komme hjem i en fart uden at lide overlast".
 
Derfor anbefales det på det kraftigste, at klæde sig efter de usædvanlige nedbørsforhold og bede om låg til fadøllerne i Hvepsebaren!!
 
P.S. Smid gerne dine byttepenge i indsamlingsbøsserne i Hvepsebaren. Vi samler ind til at betale bøden fra DBU. Det går flot fremad, og 56.000 kr er rundet! Cool
 

01-05-2013:
VI GIVER ALDRIG OP!!
Tudekiks.jpg

I forbindelse med den verserende kørselsgodtgørelsessag mellem BB, DBU og SKAT er der akut behov for al mulig økonomisk støtte til Brønshøj Boldklubs divisionshold. I skrivende stund har DBU netop idømt BB en bøde på kr. 200.000!

 
HVEPSENE – Brønshøj Boldklub Support iværksætter omgående en indsamling, hvor hele beløbet går ubeskåret til Brønshøj Boldklubs Professionelle Fodboldselskab ApS.
 
Betal hvad du kan undvære: Kr. 20, 50, 100, 200, 500 eller mere. Alle beløb har interesse og alle er velkomne til at deltage.
 
Det haster, så beslut dig hellere i dag end i morgen.   Indbetal beløbet på supporternes konto: Regnr.: 5022 Kontonr.: 0001235000
 
Skriv en lille note, så vi ved, hvad betalingen vedrører. Det kan være ”Tudekiks”, ”BB”, ”Indsamling” eller noget helt fjerde.
 
På forhånd tak for din støtte til vores hæderkronede fodboldklub!

20-04-2013:
FANTASTISK FIGHT!!
BB-VBK_19-04-2013_01.jpg
Marginalerne går ikke vores vej med skud på træværket og besynderlige gule og røde kort for forseelser, som vores modstandere slipper afsted med. Men gutterne har hår på brystet og slås videre på trods af modgangen. Det var fileme godt kommet igen med reduceringen mod VBK 10 mand mod 11. Hatten af!!!

Og så kom der endelig hul på bylden med Bræmers pragtmål, som med lidt held og et par milimeter mere kunne være blevet til to, da Bræmers brag af et skud på undersiden af overliggeren slog ned og sprang i spil igen. Fuld knald på supperafsnittet hele vejen igennem, præcis som det skulle være!

Op på hesten igen og fuld fart frem, gutter!!!!


17-04-2013:
HUSK GENERALFORSAMLINGEN
Bo-Henriksen.jpgHusk generalforsamlingen iaften (onsdag d. 17/4) kl. 18.00 - Bo Henriksen har traditionen tro lovet at kigge forbi og fortælle om planerne for sæsonen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

15-04-2013:
STOLPE UD
BB-HB Koge_13-04-2013.jpgHvor Hjørring for alvor gav gutterne kamp til stregen, var der i størstedelen af kampen styr på det mod HB Køge. Men der manglede én væsentlig detalje: MÅL!!! Gutterne sled og slæbte, og chancerne var der, men lige lidt hjalp det. Ind ville bolden ikke, og bedre blev det ikke af, at kampens dommer havde iført sig de store Køge-briller, så tre oplagte straffespark kunne overses - heriblandt en flot håndparade på stregen.

Køge var derimod anderledes effektive, og på fire åbne målchancer blev det til tre scoringer.... bare vores gutter dog var lige så effektive foran mål, som de orange gæster!!

Nu gælder det VBK i en dejlig lyskamp på fredag kl. 18.30. Oprykningstoget ser ud til at være kørt, så gutterne kan lade gummibenene stå i omklædningsrummet og spille frigjort. Vi kommer selvfølgelig og synger som sædvanligt!!!

KOM SÅ BRØNSHØJ!!!

 

 

 

14-04-2013:
VI SKAL I STUDIET MED VORES SKØNSANG
Pladeindspilning.jpgFlemming Antony har lovet at sende divisionens bedste supportere i studiet og indspille 5-6 af de aller største hits fra tribunen med masser af PANG og ølbas. Det kommer fileme til at lyde som Anfield road på en rigtig go´ dag! Datoen følger, og DU skal selvfølgelig med, så det rigtig kan komme til at lyde af noget. Som det første skal vi finde ud af, hvilke af vores mange fantastiske sange, vi skal indspille! Giv dit bud! Hvad har DU lyst til at synge og lade dit undrende barnebarn høre, når du om mange år skal prale med, hvordan din karriere som rockstjerne startede?!! :-) Giv dit bud på debatten eller på facebook

(Husk at skrive hvilken melodi, hvis du ved det!)

 

09-04-2013:
DEBATTEN LEVER IGEN!
Efter et længere nedbrud hos vores debat-forum-leverandør er der igen kommet liv i debatten! Kige ind og kom med dit bud på, hvad der skal til for at få modstandernes målnet til at blafre igen: Klik her!

09-04-2013
KASSER EFTERLYSES!!! BB-AB_29-10-2011_02.jpg
På lørdag, når HB Køge gæster Tingbjerg Ground, vil vi meget gerne se nogle sort/gule kasser.

Om de er store eller små, er ligegyldigt, bare vi får flere end HB Køge og kan sætte tre point ind på kontoen - og gutterne igen kan få serveret sejrspølser!!

Alle mand til Tingbjerg Ground for at synge gutterne fremad!!

KOM SÅ BRØNSHØJ!!

 

 

 

 

 

 

06-04-2013:
GRATIS BUSTUR TIL VIBORG
Bustur_01.jpgI samarbejde mellem Hvepsene - Brønshøj Boldklub Support og Brønshøj Boldklub har vi som noget ekstraordinært til kampen i Viborg i morgen, valgt at gøre bustur og entré gratis for alle, der tager med på busturen.

Med andre ord, hvis du har tid og lyst er der mulighed for at komme afsted GRATIS, så længe pladser haves.

Mødetid på Tingbjerg Ground kl. 07:45. Vi kører kl. 08:15.
Bindende tilmelding til Thomas på tlf. 50 50 97 89
 
TAG MED OG GIV GUTTERNE MAKSIMAL STØTTE!!!

06-04-2013:
HJØRRING
HB Køgekampen blev jo desværre aflyst, men runden inden fik vi en stensikker sejr på 3-0 over FC Fyn, der ikke havde ét eneste skud på mål og ikke var over midten en eneste gang. Drejs fik overhovedet ikke lov til at røre bolden.... Læs referatet her...
Nu gælder det så Hjørring, der gæster Tingbjerg Ground efter en uafgjort mod Viborg og nederlag mod VBK. Vi tørster efter at lukke det hul, der er blevet til oprykningen, så vi kan blive ved med at puste de store i nakken, og en aftenkamp i det smukke lys over Tingbjerg Ground er slet ikke værst... vi er klar og har købt for 5000 kr konfetti! KOM SÅ BRØNSHØJ!!!

16-03-2013:
DEBATTEN
Som du måske har bemærket, er debatten ikke i topform. Først kunne man ikke læse indlæg uden at logge ind, og nu hvor det virker, kan man ikke poste nye indlæg. Problemet skyldes, at vores leverandør er ved at skifte servere, og det går desværre ikke helt gnidningsfrit..... de arbejder på at løse problemet!

06-02-2013:
STJERNERNE HAR TALT!!

Hvepsen Verner har studeret stjernerne for at finde ud af, hvad der kendetegner alle os, der er født i Hvepsens Tegn!

Hvepsens-Tegn.gifHer får du et kig i Verners kikkert og intet mindre end den skinbarlige, uigendrivelige sandhed om dig selv fra stjernerne:

Hvepse er glade og positive. De er selskabeligt anlagte, har humoristisk sans og er ofte velsignet med en sund og naturlig tørst, som de gerne gør en stor indsats for at få slukket!

Hvepse er vanvittigt glade for gult og sort og ser altid fantastiske ud i stribet tøj, som de gerne bærer både til hverdag og fest. Striberne sidder selvfølgelig på langs, så de slanker mest muligt, for Hvepse er også glade for Hvepse-Børger!

Hvepse er som regel store sangtalenter og nyder at færdes syngende og grinende sammen til alle afkroge af landet, hvor de gerne gør deres for at underholde og sprede glæde.


05-02-2013:
SÅ ER DET UD AF DVALEN, HVEPSE!!

Opstart_foraar_2013_02.jpgSæsonstarten står for døren, og forberedelserne er i fuld gang!!

I hovedkvarteret planlægges forårets spas grundigt, og lige så stille falder detaljerne på plads! Der bliver arbejdet hårdt, så alt er klart til den sindsoprivende sæsonstart ude mod FCV d. 24. marts!

Busturene kan du allerede nu sætte i kalenderen (se selv her!), så du ikke kommer til at dobbeltbooke.

Og selv om FC Fyns triste konkurs snyder os for en enkelt tur, blev den vekslet til seks point og en målscore på 6-0, og der er stadig tre fantastiske ture at glæde sig til. Og det er jo ikke så tosset!

Opstart_foraar_2013_03.jpgSom det allerførste er hæderslisterne med Årets Spiller og Årets Supporter nu fuldt opdaterede og hænger i klubhuset, så alle kan nikke anerkendende når blikket løber ned langs perlerækken af navne!

Vi arbejder på at få en masse guf på plads inden sæsonstart, så hold øje med siden.

Årets generalforsamling afholdes onsdag d. 17. april, og Bo Henriksen har traditionen tro lovet at komme og fortælle om forhåbninger og forventninger til den nye sæson. Mere info følger.....


 

HVEPSENE - Brønshøj Boldklub Support - Ruten 2 - 2700 Brønshøj - info@hvepsene-support.dk -

Langt-banner