Supporter-logo_lille

hveps 
ARKIVET - FORÅR 2012

11-06-2012:
FORTJENT SEJR I SIDSTE KAMP!!
BB-Roskilde_10-06-2012_04

BB-Roskilde_10-06-2012_02Dagen startede perfekt inden kampen med en pils på foreningens regning til de mange fremmødte, der var kommet for at lykønske Årets Supporter, Anja Malmgaard, som udover et BB-HURRA blev begavet med hue, halstørklæde, klistermærker og krus.

Endnu engang tillykke til Anja med den flotte titel og tak for en fantastisk sæson!

Inde på kampbanen var der også gaver der skulle overrækkes, for supporterne kunne med tak for gutternes indsats overrække 25.000 kr til divisionsholdet, som hjælp i denne tid, hvor der er kontrakter der skal forlænges.

Vi krydser fingre for, at gutterne bliver hængende, og at holdet måske endda kan forstærkes en smule i løbet af sommerpausen!

BB-Roskilde_10-06-2012_03Siden 2007 har vi givet ikke mindre end 125.000 kr, som stammer fra salg af merchandise, målaktier og bidrag fra Klub500....
Så fortsæt endelig med at købe huer, klistermærker og alle de andre sager i butikken, for overskuddet går direkte til divisionsholdet.

Og så til opgøret mod Roskilde... Inden kampen havde der været noget mumlen i krogene hos klubberne under stregen om, at gutterne nok manglede motivation og ikke ville gå til vaflerne som vanligt.

Men fra første fløjt blev den mistanke manet grundigt i jorden, for selvfølgelig gik vores gutter efter at forsvare 5. pladsen og give de trofaste sort/gule på supporterafsnittet en sejr i sæsonens sidste hjemmekamp. Roskilde var nu heller ikke kommet for at overgive sig, så det var en dramatisk omgang med to tændte mandskaber på banen!

BB-Roskilde_10-06-2012_05Selv om gæsterne kæmpede, virkede det som om, der var styr på begivenhederne. Men i front skabte Jeppe Kjær hele tiden uro og var kampen igennem Roskildes bedste mand. Da den første halve times tid var spillet kom vi fortjent på 1-0, da målmanden kun fik fingrene på et indlæg fra Marc Leth, så bolden dumpede ned til Lasse Fosgaard, der sikkert hamrede bolden i nettet til 1-0, som også var stillingen ved pausen.

I anden halvleg var Roskilde tæt på med et skud på ydersiden af stolpen, men ind kom den ikke, og så kunne Simon Bræmer efter oplæg fra Cheikh Sarr øge til 2-0 med en lille halv time igen.

Roskilde begyndte at virke lidt modløse, men alligevel kom der lidt spænding til sidst, da Anders Qvist fik reducret med et par minutter igen.

Tættere på kom gæsterne ikke, og med en fortjent sejr blev det for anden sæson i træn til en flot 5. plads!

BB-Roskilde_10-06-2012_06Tusind tak for endnu en lækker sæson med masser af flot spil og fight, gutter! I gør det lækkert at være Hveps!! Og tak for øl til os allesammen efter kampen!!

Nu er der bare tilbage at forsøge at nyde den alt for lange sommerpause uden Hvepsebold... yrk!

Heldigvis er der lidt surrogat i form af EM, som kan holde de værste abstinenser nede - det kan dog anbefales at supplere med et par Hvepsebørger og en sort/gul hue foran fjernsynet for at få maksimal effekt....
Og med lidt (meget!) held kan EM-holdet spille næsten lige så godt som vores gutter!

Endnu engang tak for en FANTASTISK SÆSON!

BB-Roskilde_10-06-2012_01

 

06-06-2012:
DRAMATIK FOR ALLE PENGENE!!
AB-BB_05-06-2012_01

AB-BB_05-06-2012_03Der var lagt i kakkelovnen til et intenst lokalopgør og endnu en omgang i "Slaget Om Mosen", og vi fik smæk for skillingerne! På lægterne var et ualmindeligt veloplagt sort/gult kor på plads, og der blev sunget, så det rungede helt hjem til Tingbjerg Ground!!
AB kæmpede for overlevelse i 1. division, og med gutternes vanlige fight blev det en noget rodet forestilling med meget lidt fodboldspil langs jorden, en masse bold i 2. sals højde og et hav af benhårde nærkampe!
Efter en halv times spil kom hjemmeholdet på 1-0 efter et lynhurtigt kontraangreb og en tunnel på Drejs. Det var også stillingen ved pausen, hvor katastrofen skete, og pølseboden under tribunen løb tør for pølser.... heldigvis var der forstærkninger i form af rigtige grillpølser fra et lille udsalg foran tribunen. Pyyyha!!

Efter pausen fortsatte den uendelige strøm af hårde nærkampe, og da der manglede godt en halv time, slog AB til igen med et indlæg og et hovedstød til 2-0. Minuttet efter begyndte det at se lidt sort ud, da Weibel fik direkte rødt.

Efter en periode med AB-pres tog en vis herre ved gutterne, og tempoet blev skruet gevaldigt i vejret i en desperat offensiv.
Med 12 minutter igen reducerede Jesper Christjansen til 1-2, og i kampens sidste fase blev ALLE mand inkl. Drejs kastet frem.

Det gav bonus i overtiden, da Peter Larsen fortjent udlignede til 2-2 og sikrede det ene point i kampen om 5. pladsen.

AB-BB_05-06-2012_02

En fantastisk afslutning på aftenen på Gladsaxe Stadion, hvor eneste minus var den midlertidige pølsekrise, at vi kom bagud 2-0.... og stadionspeakeren, der kampen igennem kommenterede og snakkede om alt mellem himmel og jord og endda følte behov for at oplyse publikum om at solen skinnede, så man følge sig hensat til en håndboldhal i provinsen. Hurra for de sobre speakere på Tingbjerg Ground, som man efter sådan en omgang virkelig sætter pris på!!

På søndag kl. 14 gælder det Roskilde, der ligesom AB kæmper for at undgå nedrykning. Nogle vil måske påstå, at BB ingenting har at spille for. Men det er ikke rigtigt! Vi kæmper for at holde vores 5. plads og den ekstra hjemmekamp i næste sæson, som en placering som nr. 6 eller højere udløser.... og så må man ikke glemme, at supporterafsnittet hungrer efter at slutte sæsonen med en sejr!

KOM SÅ BRØNSHØJ!!!!

05-06-2012:
OPTAKT FRA VORES KÆRE NABOER
AB-BB_optakt_lilleAB Forever har i deres medlemsblad en lille snas om det nyklassiske lokalopgør mellem Brønshøj og AB, der uden overdrivelse kan kaldes "Kampen OM Mosen".Læs artiklen her....

 

04-06-2012:
MOSEN ER SORT OG GUL

BB-Hjorring_02-06-2012_01Indrømmet...... resultatet mod Hjørring, og den ubesværede måde de kom igennem vores forsvar på, lover ikke godt for Slaget Om Mosen mod vores kære naboer fra AB. Men hatten af for Hjørring, der sloges for hver eneste bold!!

Nu gælder det lokalopgøret, vi alle har glædet os til hvor indsatsen er en hel sommers håneret og ejerskab over Utterslev Mose! Alle mand til Gladsaxe for at synge gutterne frem til sejr. Husk, at mosen er sort og gul, så på med dine fineste farver og husk både hue og halstørklæde.

Dels ser det hamrende godt ud, og dels lader sommeren vente på sig, og hvem vil stå med halsbetændelse på søndag, når vi slutter af hjemme mod Roskilde?!

Afsted, afsted til Gladsaxe.... og KOM SÅ BRØNSHØJ!!!!

 

24-05-2012:
HUSK BUSTUREN til Vestsjælland!!!
Bustur_01Søndag d 27. maj: FC Vestsjælland
Pris: Voksne 200 kr. (ikke-medlemmer, 250 kr.)
Børn under 18 år, 150 kr. (ikke-medlemmer, 200 kr.)
Mødetid kl. 10:30. Vi kører kl. 11:00

Priserne er inkl. billet til kampen!

Tilmeld dig hos Thomas på tlf. 50 50 97 89
Tag med, tag med!! Smil

 

22-05-2012:
ENDNU ET POINT MOD ET SUPERLIGAHOLD!
BB-Esbjerg_20-05-2012_01Som sædvanlig fightede gutterne røven ud af bukserne og som sædvanlig, når der er direkte TV-transmission, kom der point på kontoen!

Offsidefælden klappede perfent (selv om det måske ikke er alle fra Esbjerg, der er enige), og mål anerkendes kun, hvis der ikke er offside! Hatten af for alle mand, der kæmpede for sagen! Sådan! Det er jo derfor, vi elsker jer, gutter!!

Næste kamp er på udebane i Slagelse. Tag med og syng gutterne frem til endnu flere point og en placering lidt højere i tabellen. Det bliver sjovt!!!

 

17-05-2012:
FANTASTISKE BRØNSHØJ!
Fredericia-BB13-05-2012_03

Fredericia-BB13-05-2012_01Jyllandskomplekset er endegyldigt manet i jorden efter femmålssejren ude over Fredericia.

I strålende sol fik gutterne vist, at der er masser af mål i støvlerne, og at den gejst, vi elsker dem for, ikke fik et knæk i forrige runde mod Viborg! Fantastisk!!! Tak fra de mange medrejsende supportere, der tog med bussen over!!

Og fantastisk at gutterne virkelig fik vist, at vores flotte placering i seneste sæson ikke var en fejl, og at det ikke er en fejl, vi også i denne sæson ligger med helt fremme!

.... og så er det da super lækkert at målsætningen er blevet revideret fra at undgå nedrykning til at vi nu skal kigge opad i tabellen og gå efter at forbedre femtepladsen fra sidste år. Ydmyghed og beskedenhed er absolut iorden, men ambitioner skal der til!!!

Fredericia-BB13-05-2012_02Der er ingen tvivl om, at vi har holdet til det, og hvis heldet bliver ved med at følge de tossede komme det til at gå som Bo siger - manden har jo altid ret!!!

I næste runde gælder det Esbjerg, der gæster Tingbjerg Ground, og de kan bare vente sig, kan de! Suverænt tophold eller ej... så er det vores gutter, de skal møde på vores hjemmebane! Plamagen fra Viborgkampen skal vaskes af, og iøvrigt har BB aldrig tabt en direkte transmitteret kamp!!

KOM SÅ BRØNSHØJ!!!!

08-05-2012:
HUSK BUSTUREN!!!
Bustur_01Vi mangler 6 deltagere for at busturen løber rundt med de annoncerede priser:

Hvis vi ikke bliver 25 deltagere, bliver vi desværre nødt til at sætte prisen op med 100 kr pr snude, så den bliver 400 kr for voksne og 300 kr for børn - selvfølgelig stadig inkl. billet til kampen.

Tilmeld dig hos Sune på tlf. 26 59 77 27
Tag med, tag med!! Smil

06-05-2012:
NED PÅ JORDEN IGEN
BB-Viborg_05-05-2012_01
Gutterne startede godt, men spilovertaget udmøntede sig desværre ikke i scoringer, og lige så stille kom gæsterne også med i kampen. Da den halve time var rundet brød Viborg igennem i vores venstre forsvarsside. Drejs kom godt ud og fik pareret afslutningen, men riposten blev sendt ind foran mål, hvor Jeff Mensah let kunne ekspedere bolden i det tomme mål til 0-1, der var stillingen ved pausen.
Anden halvleg var knap kommet igang, før Viborg var tæt på at bringe sig yderligere foran, men Drejs var vågen og fik sublimt afværget. 15 minutter senere lykkedes det for Viborg, da Simon Nagel trak på tværs fra vores højre forsvarsside og ind mod midten, hvor han trykkede af og sendte bolden i nettet ved fjerneste stolpe til 0-2. Viborg bragte sig foran i det 84. minut i en situation, hvor Drejs forsøgte at afdrible Jesper Kjærulff, der løb frem og pressede. Det lykkedes mildest talt ikke, og Kjærulff kunne let sende bolden i nettet til 0-3.
I overtiden sørgede Peter Larsen for at vi kom på tavlen, så kampen i det mindste indbragte lidt til målaktierne.

Cifrene lyver en smule, for det var en lige kamp, hvor Viborg desværre var en del skarpere foran mål end vores egne favoritter. Ét nederlag i de første seks kampe er absolut til at leve med, men nu skal det ikke blive en dårlig vane. Næste kamp ude mod FC Fredericia er afgørende for at forsvare vores nuværende placering!

Derfor.... tag med til Fredericia og syng gutterne frem til sejr!! Alle glade mennesker er velkomne til turen - læs mere her og tilmeld dig hos Sune på tlf. 26 59 77 27! Cool

30-04-2012:
TAK FOR FJERDEPLADSEN, GUTTER!
Blokhus-BB_29-04-2012_01

Blokhus-BB_29-04-2012_02Øjenvidnerne beretter om fuld kontrol og chancer til meget mere end de to kasser det blev til i Nordjylland. I den anden ende havde Blokhus FC én afslutning indenfor rammen, som Drejs sikkert greb i favnen.

Godt nok ligger hjemmeholdet i den absolut tunge ende af tabellen, men med vores traditioner for at smide point i Jylland plus den laaaange tur derop i tankerne, er det fantastisk med alle tre point med hjem fra det høje nord!

De medrejsende Hvepse havde en fantastisk tur og kunne hele vejen hjem glæde sig over, at de var taget med for at synge gutterne op på fjerdepladsen. SÅDAN OG HURRA!!!!

 

29-04-2012:
TRIUMF MOD BLOKHUS FC
Sejr i Jylland, tomålsføring der blev holdt og endnu tre point! Fantastisk! Cool
Mere info følger, når de medrejsende supportere er blevet grundigt debriefet.....

27-04-2012:
TAK TIL BO HENRIKSEN
Generalforsamling_25-04-201
Tusind tak til divisionsholdets cheftræner, der brugte en aften på at dele sine visioner og planer for holdet med de mange spørgelystne supportere, der havde fyldt lokalet til sidste stol, da vi afholdet den årlige generalforsamling. Nu ved vi alt om holdet - og om hvornår det forventes, vi spiller Champions League!

22-04-2012:
HUSK GENERALFORSAMLINGEN MED BO HENRIKSEN
Generalforsamling_2009På onsdag kl. 18.00 afholdes den årlige generalforsamling, og traditionen tro kommer Bo Henriksen og fortæller om sine forventninger, forhåbninger og planer for fremtiden.

Måske kan vi endda lokke ud af ham, hvordan han bærer sig ad med altid at have ret...!!

 

22-04-2012:
BRØNSHØJ - BRØNSHØJ 1-1
BB-Hobro_21-04-2012_01Ved første øjekast lignede det en sikker sejr til Brønshøj, da det så ud til, at der var to Brønshøjhold på banen. Men den sikre sejr gik fløjten, da det viste sig, at det ene Brønshøjhold var Hobro, der havde glemt de ikke-gule trøjer derhjemme og derfor havde lånt vores udebanetrøjer!

Bos gutter lagde ud med en behersket offensiv og meget boldbesiddelse, men Hobro stod langt tilbage på banen og lurede på kontrachancerne, og det gjorde de godt. Forsvaret holdt stand, og når vores sort/gule mistede bolden, gik det stærkt den anden vej!

I første halvleg kom gæsterne på 0-1 efter et hurtigt angreb i vores venstre forsvarsside, der endte med et hårdt indlæg mod forreste stolpe, hvor Hobros (engang Brønshøjs) Lawal kom foran Drejs og smart styrede bolden i nettet med brystet.

Efter pausen fortsatte gæsterne med at forsvare sig, mens Brønshøj jagtede udligningen, men den lod vente på sig, og det begyndte at ligne et af de meget sjældne nederlag på Tingbjerg Ground..... så galt skulle det dig ikke gå, for et par minutter før tid var Bræmer på pletten med en vigtig scoring til 1-1 efter frispark.

Uafgjort må betegnes som et retfærdigt resultat efter en lige kamp, hvor gæsterne flot benyttede det våben, vi selv er eksperter i, når vi møder højrere rangerende hold: en solid defensiv krydret med hurtige kontraangreb! Vi har stadig lidt svært ved at skulle skabe og styre kampen.....

Næste udfordring er på toppen af Jylland, hvor Blokhus FC tager imod. Senest tabte de 4-0 til Randers FC, og igen må vores gutter nok finde sig i at være favoritter. Der bliver ingen bustur, så kampen må nydes på tekst-tv eller diverse livescoreservices.... KOM SÅ BRØNSHØJ!!!

15-04-2012:
TRE PÅ STRIBE!
BB-Naestved_14-04-2012_01

BB-Naestved_14-04-2012_04Endelig blev fiduspokalen for tre sejre på stribe uddelt igen, men det var en hård fødsel! Efter en uges "karantæne" hos toldvæsenet var vores nye konfettikanon endelig ankommet, så det var til en større konfettibyge end vanligt, at gutterne løb på banen - og så tog Næstved ellers fat med en flot start.....

Indenfor de første 10 minutter havde de flere gode muligheder med kvalificerede afslutninger, der godt kunne have givet en føring til gæsterne, mens vores gutter ærligt talt så lidt tunge ud. Heldigvis varede gummibenene kun 10 minutter, og så blev der kværnet på i vanlig stil, så der nu var to hårdt kæmpende hold på bane og chancer til BB! I det 25. minut slot Søren Weibel til og bragte vores sort/gule helte foran 1-0, der også var stillingen ved pausen.

BB-Naestved_14-04-2012_02Efter halvleg var kampen stadig præget af mere fight fra begge hold end poleret fodboldspil, og igen var det Brønshøj, der kom på tavlen med Mikkel Christensens scoring i det 73. minut. Så burde dén kamp være lukket, og det virkede da også som om, gassen begyndte at gå af gæsternes grønne ballon... indtil det som vanligt, når vi fører 2-0 gik galt. Næstved fik reduceret i det 80. minut, og så fik gæsterne fornyede kræfter, mens vores gummiben vendte tilbage. Det blev til en håndfuld farlige forsøg, inden vi endelig kunne række hænderne i vejret og fejre tredje sejr på stribe og en placering som nr. 5 kun 6 point efter Randers på 2. pladsen.

BB-Naestved_14-04-2012_03

Konfettikanonen fungerede særdeles smukt og over al forventning og gutterne vandt mod en flot kæmpende modstander på en dag, hvor ikke alt fungerede. Hatten af for Næstved, der trods placeringen helt i bunden sloges hele kampen og hatten af for de grønne tilskuere, der tog med og støttede deres hold!
Vi ved, hvad der venter os, når Hobro kommer på besøg på lørdag.... endnu en kamp, hvor ærmerne skal smøges op, og gutterne skal slås for hver eneste bold! Hobro gjorde os iøvrigt kunststykket efter og slog Randers i denne runde, så det er absolut et hold, der kommer for at snuppe point. KOM SÅ BRØNSHØJ!!!

11-04-2012:
MERE AF DET LABRE: BB-VBK
Skulle der være enkelte, som ikke kan få nok at den flotte sejr over Vejle, kan de nu få deres lyster styret!
TV2-SPORT og vores lokale TV-Bella har nemlig begge lagt sammendrag med alle scoringer og straffespark ud på deres hjemmesider:

TV2-SPORT

TV-Bella

10-09-2012:
SKØN BUSTUR TIL RANDERS
Vi iler med at bringe flere indtryk fra livet bag målet i Randers - og tak til de flinke Randersfolk der kom ned til os for at hilse på og få et par kolde pils!
Randers-BB_09-04-2012_06

Randers-BB_09-04-2012_07

Randers-BB_09-04-2012_08

Randers-BB_09-04-2012_09

10-04-2012:
TAK GUTTER!!
Randers-BB_09-04-2012_01

Randers-BB_09-04-2012_02Verdens gladeste Hvepse er altid i godt humør men den fik lige en ekstra tand på mandagens bustur med resultatet i Randers.

Vi havde forventet at se 11 sort/gule kæmpe hårdt på banen, men indsatsen overgik selv vores forventninger, og det så ud til, at gutternes indstilling også kom bag på hjemmebanefavoritterne.

Randers-BB_09-04-2012_03Fra kampens start blev der arbejdet stenhårdt over alt på banen, så Randers ikke fik tid til deres opspil og havde svært ved at få kombinationene til at flyde.

Det resulterede i en 1. halvleg, hvor hjemmeholdet kom frem til en enkelt stor chance, men Claes i målet fik fingerspidserne på, og fik pareret bolden op på overliggeren.

I pausen skiftede Randers offensivt ud, men det var Brønshøj, der lagde bedst ud.

Randers-BB_09-04-2012_04Mikkel Jensen sendte en lang bold frem, men Randers´ bageste gik fuldstændig fejl af den, og så kunne Simon Bræmer stryge alene mod mål og sikkert sende bolden under målmanden og i nettet til 0-1.

Efter scoringen vågnede hjemmeholdet noget op og fik produceret chancer, men de ganske få der sad indenfor rammen tog Claes sig sikkert af! Fantastisk indsats af gutterne på banen og fantastisk indsats af de mange supportere, der havde taget turen med over.

Randers-BB_09-04-2012_05Sådan skal det være: knaldhård fight på banen og uafbrudt sang fra tribunen.

Så gjorde det mindre, at Randers havde placeret os ude i støvregnen, med udsigt til tørvejret under de overdækkede tribuner, hvor der var masser af plads. For alt andet flaskede sig på den mest forunderlige vis!! TAK GUTTER!!

Nu gælder det Næstved.... ned med armene gutter, for Næstved kan stadig nå det, og de kommer ikke for at forære os noget - samme opskrift som mod Vejle og Randers: Fuld damp under kedlerne!! Vi kommer og synger for jer!!!!

09-04-2012:
FANTASTISK TUR TIL RANDERS!
Vi havde 10 kasser øl mindre med hjem end vi tog afsted med, men heldigvis var de blevet erstattet med 3 point, så alle i bussen var glade. Tak gutter!!! mere følger.... Cool

07-04-2012:
HUSK BUSTUREN!!
Roskilde-BB_06-11-2011_01Tag med til Randers og se gutterne overraske endnu engang! Glem ALT om at se kampen på TV2-SPORT, for kampe skal ses på stadion. Optag istedet kampen og se dig selv, når du kommer hjem igen! bindende tilmelding til Sune på tlf. 26 59 77 27.

Afgang fra BB kl. 9 (kom i god tid -  fra kl. 8 kan der købes morgenmad med kaffe / the til!!!!). Prisen er kun 300 kr for medlemmer (400 kr for ikke-medlemmer), børn under 16 slipper med 200 kr for medlemmer (250 kr for ikke-medlemmer).

Billet til kampen er selvfølgelig inkluderet i prisen, og der er salg af kolde øl/vand i bussen! Tag med, tag med - det bliver sjovt!!!

07-04-2012:
FANTASTISK SÆSONSTART MED FORTJENT SEJR!
BB-VBK_05-05-2012_01

BB-VBK_05-05-2012_02Vejret var perfekt til sæsonpremieren, og 1024 sol- og øl/pølsehungrende tilskuere var på plads omkring den flotteste bane til en forårspremiere i mands minde - så vidt vi kunne se fra tribunen uden en eneste af de elskede, og af udeholdene frygtede, hjemmebanefordelsgåselort, der plejer at være der i rigelige mængder!

Og TV2-SPORT var på plads for at transmittere kampen direkte (endda med en gulhuet kameramand) ud til alle de, der var forhindrede i at komme på grund af påskefrokoster.

Inden kampen blev BB´s Formand Ryberg fortjent hyldet for at have modtaget DBU´s guldnål for sin enorme indsats for dansk fodbold! Perfekt optakt!

BB-VBK_05-05-2012_05Det hårde startprogram med besøg af VBK i første kamp og hele tre karantæner, havde givet anledning til lidt panderynker hos en (meget!) lille del af publikum på supporterafsnittet. Men hovedparten troede som sædvanligt 100% på vores sort/gule heltes evner til at få has på modstanderne.

Fra kampens start gjorde gutterne da også præcis dét, de plejer at gøre, når der er dækket op med favoritter.... de gik uimponeret til opgaven og opførte sig som om, det var dem, der spillede for oprykning! Det er ikke mange modstandere, der får point med hjem fra Tingbjerg Ground!

BB-VBK_05-05-2012_07Første halvleg satte BB sig på, og VBK så ud til at være overraskede over Hvepsenes tempo og vilje til at komme frem ad banen. På trods af den fine bane, havde gæsterne problemer med at få spillet til at køre, og gutternes fine kombinationer og lange afleveringer frem bekom heller ikke gæsterne vel.... på trods af tilløb til chancer, var det dog meget småt med de helt store af slagsen, og scoringen til 1-0 i det 29. minut så da også lidt tilfældig ud. Men skidt med det... en scoring er en scoring, og det kan jo være, det var med vilje!!

BB-VBK_05-05-2012_06Jesper Christjansen trykkede af i højre side af feltet, og bolden ramte en forsvarsspiller så skønt, at den fortsatte mod mål i en blød bue over alt og alle helt over til fjerneste stolpe, hvor den lige så stille dalede ned og lagde sig til rette i nettet. Fortjent 1-0 til Brønshøj, der også var stillingen ved pausen!

Efter pausen kom gæsterne længere frem på banen og BB lurede på dén kontra, som kunne lukke kampen for alvor.

VBK var dog tæt på udligning istedet, for et (set fra tribunen) lidt tyndt dømt straffespark var ved at bringe gæsterne ind i kampen igen.

Heldigvis havde Drejs luret skytten, kastede sig til den rigtige side og fik pareret!

BB-VBK_05-05-2012_08Brønshøj lurede stadig på den afgørende chance, og den kom i det 84. minut, hvor Lasse Fosgaard for alvor sendte os på sejrskurs med sin scoring til 2-0.

Glæden og forløsningen varede dog kort, for ½ sekund efter scoringen til 2-0, blev der begået straffe i den anden ende. Denne gang blev der scoret, og VBK kunne igen komme ind i kampen.

I slutfasen blev alle VBK-mand kastet frem, og gæsternes målmand var lige ved at nå op til et godt indlæg. Men det blev ved lige ved og næsten, så tre fortjente og tiltrængte point kunne sættes ind på kontoen!

BB-VBK_05-05-2012_04Hatten af for indstilling, vilje og skarphed mod de gæstende favoritter og oprykningsaspiranter!! I næste runde gælder det Randers, der med de objektive briller vel nok må finde sig i rollen som favoritter.... men det er jo Hvepsene, de skal spille mod, og gutterne har selvfølgelig en busfuld af divisionens gladeste supportere med! Vi satser hele molevitten på endnu tre point! Cool

04-04-2012:
SÅ GÅR DET LØS - HUSK BUSTUREN TIL RANDERS!!!!
BB-VejrEndelig skal bolden rulle igen, og påskevejret viser sig fra sin pæneste side, så der er absolut ingen undskyldning for at blive hjemme!

Rejs dig fra påskebordet og hold en pause fra sild og snaps.... stræk benene og begiv dig afsted til kvalitetsfodbold, når Brønshøj tørner ud skærtorsdag mod VBK og igen er i ilden mandag i Randers!

Med fire point ned til stregen er der lagt op til et utroligt spændende forår, hvor meget kan have ændret sig efter de første kampe, hvor vi møder proff.mandskaber. I kampen mod VBK har vi oven i købet tre karantæner, så der er brug for alle mand på tribunen.

Bustur_01Anden påskedag (mandag) ruller vi til Randers i luksusbus med salg af øl/vand - og med toilet, så vi kan komme af med øl/vand igen uden at skulle holde ind 46 gange. Tag med, tag med!! Det bliver sjovt!! Læs mere om turen her og tilmeld dig hos Sune på tlf. 26597727.

 

 

27-03-2012:
HUSK BB´S INFOMØDE
Torsdag d. 29. marts kl. 17.00 afholder BB møde i klubhuset, hvor der informeres om sikkerhedskravene i 1. division. Alle er velkomne...

25-03-2012:
KLAR TIL SÆSONSTART
BB-HIK_24-03-2012_8-0Med 8-0 over HIK i lørdagens træningskamp må målnæserne siges at være fundet frem til den spændende forårssæson.

Scoringerne blev sat ind af Hr. Schmidt (1), Hr. Fosgaard (1), Hr. Minor (1), Hr. Weibel (2), Hr. Leth (2) og Hr. Selvmål (1).

Det lover godt for de 12 turneringskampe, der venter inden sommerferie og EM-bold.

HjemmebanefordelMens gutterne vandt overbevisende over HIK på træningsbanen, blev der også arbejdet hårdt inde på stadion, hvor mosens dygtige specialister knoklede med at få hjemmebanefordelsgåselorte udlagt, inden VBK´s fuldtidsproffer kommer på besøg.

Nøj, hvor bliver det godt at komme igang!!! Cool

 

18-03-2012:
ENDELIG FORÅR
vaevet_logoForåret er endelig kommet, og det betyder, at Hvepsene er ude af vinterdvalen og sæsonens første kamp venter lige om hjørnet! Truppen er stort set på plads, og også hos supporterne har der været livlig aktivitet.

Vi har indkøbt nye vævede logoer lige til at stryge på trøjer, tæpper, underbukser og alle andre steder et BB-logo vil pynte (og hvor vil det ikke pynte?!!). Spillertrøjerne leveres selvfølgelig også med vævet logo, hvis det ønskes!

 

TrommePå tribunen kommer der endnu mere lyd på, da vi har indkøbt ny tromme på stativ, så trommeslageren ikke længere skal døje med ondt i sin ryg, når han lægger en solid bund under divisionens bedste kors udfoldelser!

Målaktierne, som giver et godt bidrag til divisionsholdet, er blevet gevaldigt opgraderet, så der nu er præmier for mere end 15.000 kr til de 11 heldige målaktionærer, der udtrækkes efter sæsonens afslutning. Se mere her!

Busturene er stort set på plads, og vi ruller afsted med sædvanligt højt humør i stor bus til kampene mod FC-klubberne Randers, Vestsjælland og Fredericia. Læs mere om det under busture!!

Årets generalforsamling afholdes onsdag d. 25. april. Alle medlemmer skulle have modtaget indkaldelse med nyhedsbrevet - så giv lyd, hvis posten har snydt dig!

Den 29. marts afholdes møde med Brønshøj Boldklubs sikkerhedsansvarlige om sikkerhedsregler på stadion. Se mere her!

Og så er der kun tilbage at glæde sig som et lille barn til en sindssygt spændende forårssæson, hvor vi lægger fra land med fire point ned til stregen og et hårdt startprogram med VBK og Randers FC i de første kampe, hvor vi desværre må finde os i karantæner. Det skal nu ikke forhindre os i at overraske favoritterne.... KOM SÅ BRØNSHØJ!!


 HVEPSENE - Brønshøj Boldklub Support - Ruten 2 - 2700 Brønshøj - info@hvepsene-support.dk -

Langt-banner