Supporter-logo_lille

hveps 

ARKIVET - FORÅR 2010

13-06-2010:
BRØNSHØJ ENDELIG I 1. DIVISION!!!
Skjold-BB_12-06-2010

Endelig lykkedes det efter tredjepladsen to år i træk! Vinder af 2. division og direkte oprykning efter en fantastisk sæson med kun et enkelt nederlag. Ved forårets begyndelse var der 8 point op til førstepladsen, men det lod hverken divisionens bedste hold eller divisionens bedste supportere sig slå ud af. Runde for runde blev afstanden til den direkte oprykning mindsket, og mens vores fantastiske hold hentede det ene vigtige point efter det andet på banen, sørgede de sort/gule på tribunen for fantastisk stemning hele vejen igennem. Tusind, tusind tak for en på alle måder eventyrlig sæson til alle der fulgte og bar både på og udenfor banen!!

Herunder kan du nyde levende billeder fra den fantastiske oprykning en solrig junidag i 2010 venligt leveret af TV-Bella og KanalSport(klik her for KanalSport):

 

12-06-2010:
ENDELIG OPRYKNING!!!
Endelig, endelig, endelig!! Brønshøj i 1. division! Opdateringen er forsinket pga uhæmmet glæde og øl!! Men en sang siger mere end 1000 ord, så vi giver ordet til en glad russisk mand:  

11-06-2010:
TAG MED SUPPORTER-BUSSEN TIL SIDSTE KAMP
Der er stadig et par enkelte pladser tilbage - det bliver sjovt, og spillerne giver en omgang øl som tak for støtten gennem en fantastisk sæson. Læs mere her...

12-06-2010:
ALLE MAND TIL ØSTERBRO!
Pirat-verner-flagSå gælder det sæsonens sidste opgave og den afgørende eksamen, når Skjold tager imod lørdag kl 15.00 på Østerbro Stadion til en ægte gyser. En sejr sender os direkte op i 1. division, mens Skjold har brug for point for at sikre sig mod nedrykning. Skjold går altså ikke på banen for at forære os noget (selv om de trænes af den gamle Hveps Palle Olsen!) men for at sikre overlevelse i 2. division, så gutterne skal huske arbejdstøjet og viljen! Ikke mere af den halvslatne omgang, som blev serveret i Holbæk - men benhård fight gennem hele kampen!!!

Lykkes det for gutterne, skal det fejres med manér hjemme i BB efter kampen - men først skal arbejdet gøres færdigt!

Mens der laaaangsomt tælles ned til lørdagens hårde eksamen, kan du som opvarmning hente Bjarne P´s triumfbrøl efter sejrsmålet til 3-2 over HIK i lørdags ved at trykke her. Det er iøvrigt perfekt som ringetone på mobilen! Og kryds alle dine fingre for, at Bjarne P. får flere Hvepse-scoringer at brøle over sammen med divisionens bedste supportere på lørdag... ALLE MAND TIL ØSTERBRO!!  

07-06-2010:
BLIV MEDEJER AF DIVISIONSHOLDET!
Anparter_grafBrønshøj Boldklub udbyder anparter, og ved at  købe slår du to fluer med ét smæk:
Du støtter klubben og bliver samtidig medejer af divisionsholdet! En anpart koster 510 kr. men det er selvfølgelig muligt at købe flere. Mange bække små gør en stor å - og kan sikre kvalitetsfodbold på Tingbjerg Ground i mange år frem. Slå til og læs mere på Brønshøj Boldklubs hjemmeside ved at klikke her!

 

06-06-2010:
POINT-PIRATERNE SLOG TIL!
BB-HIK_06-06-2010_01
 

 

BB-HIK_06-06-2010_02Sommer, sol og 776 tilskuere, der så BB snuppe alle tre point på 8 minutter i en vanvittig slutspurt - flot sunget frem af divisionens bedste på tribunen! 
HIK har vi traditionelt haft det svært mod med deres solide defensiv og mesterligt udførte kontraangreb med hurtige folk i front. Sådan var det også idag. Starten af kampen var dog afventende fra begge holds side, men der var chancer - omtrent ligeligt fordelt - men hvor HIK skød over sad vores forsøg indenfor rammen, hvor gæsternes målmand blandt andet med en refleksredning på Mathiesens hovedstød sørgede for at holde nullet. I det 30. minut slog HIK til med en hurtig kontra, hvor supporterne på tribunen tog friløberen afslappet og roligt ventede på, at der blev vinket for mindst 1½ meters off side. Det skete ikke, og så var gæsterne foran 0-1, der også var stillingen ved pausen. I Brøndby førte BSV samtidig 0-1 efter første halvleg....

 

I anden halvleg var BB tvunget til at satse mere offensivt, og det var noget HIK kunne li´. Endnu et hurtigt kontraangreb med en friløber i det 65. minut gav scoring til 0-2. Og dermed så det ud til at være slut med drømmene om oprykning. Gutterne ville det heldigvis anderledes, og hele butikken blev satset fremad banen i en mageløs offensiv, og det gav pote!
Første scoring faldt i det 77. minut, da Thomas Christiansen headede et perfekt indlæg i kassen. Anden scoring bare to minutter efter, hvor det først så ud til at HIK fik reddet på stregen - af en markspiller, der brugte hænderne. Dommeren markerede for straffe, men heldigvis var linievogteren vågen og markerede, at bolden havde været over stregen: 2-2. De gamle gubber bag målet havde også set den inde og stod med hænderne over hovedet! Jagten på sejrsmålet gik ind med en massiv belejring af HIK´s mål, og i det 85. minut blev anstrengelserne belønnet, da Ercan hamrede en returbold i feltet ind bag HIK´s cnahceløse målmand. Total ekstase på tribunen, der må have kunnet høres i nabokommunerne! Se TV-Bellas sammendrag af den sindssyge eftermiddag på Tingbjerg Ground her:

 

 

 

Sæsonens sidste opgave bliver på lørdag mod Skjold, der kæmper desperat for overlevelse i 2. division. Hvis nogen skulle have fået den vanvittige idé, at oprykningen er hjemme, kan de godt slå den ud af hovedet igen. Ustoppelige B93 og BSV venter kun på at vi snubler på Østerbro Stadion, så de i sidste runde kan flå oprykningen ud af vores hænder. På med arbejdstøjet gutter, det bliver ikke for børn mod Skjold! Kæmp, kæmp, kæmp!!!

 

 

 

04-06-2010:
ALLE MAND TIL TINGBJERG GROUND!
KÆMP, KÆMP, KÆMP!!!
Pirat-verner-flagSæsonens sidste hjemmekamp spilles på søndag kl. 15 mod HIK, og det kræver efterhånden nerver af stål at betragte stillingen.
Med to sejre kan vi holde dén andenplads, der giver playoffkamp - og snuppe førstepladsen, hvis BSV skulle være så venlige at snuble. Divisionens bedste supportere er klar til at give den MAX gas og synge gutterne frem på divisionens mest stemningsfyldte hjemmebane.

 

 

 

 

Alle mand til Tingbjerg Ground!!

 

30-05-2010:
SEJR PÅ FREDERIKSBERG
KB-BB_30-05-2010_01
En vigtig sejr kom i hus på Frederiksberg dagen efter vores kære naboer fra Vanløse var så venlige at slå Avarta 2-0. Grundet fire karantæner var der rykket godt rundt.  Mathiesen var at finde i bageste kæde, mens angrebet bestod af Christiansen og Ercan med Mikkel og Anli på fløjene - og det skulle vise sig at være en god idé.

 

KB-BB_30-05-2010_02Første halvleg var ganske velspillet og seværdig med godt og direkte opspil. Det gav bonus kort før pausefløjtet, da Anli ekspederede bolden sikkert i nettet efter perfekt oplæg fra Mikkel Jensen. Efter pausen Kom KB længere frem på banen og fik bedre gang i deres hurtige kombinationsspil, mens vi så ud til at koncentrere os om at forsvare føringen og satse på lange bolde frem mod vores forreste folk. Det var ikke kønt, men recepten virkede (tilsat et par gode redninger fra Drejs), så pauseføringen holdt hele vejen hjem - men det var ikke sundt for nerverne på det sort/gule tribuneafsnit.

Tre point på udebane mod KB, når vi oven i købet er hæmmet af hele fire karantæner er absolut godkendt. Dog ville det have været dejligt, hvis vi var fortsat i samme stil som i første halvleg og ikke trak eller lod os trykke så langt tilbage på banen.

Næste opgave er HIK på Tingbjerg Ground, og bemærk at kampen spilles søndag kl. 15, da alle kampe i de to sidste runder skal afvikles samtidig. HIK spillede ikke i denne weekend, men møder Skjold tirsdag.

 

 

 

 

27-05-2010:
1-1 MOD BSV
BB-BSV_26-05-2010_01967 sæsonrekordtilskuere på Tingbjerg Ground sang gutterne frem gennem hele kampen og konstaterede med glæde, at gummibenene fra Holbæk var pist væk og erstattet af dét hold vi kender og elsker - dét hold, der kæmper røven ud af bukserne og aldrig, aldrig, aldrig giver op!

 

Massiv stemning og fest hele vejen igennem satte en tyk streg under, at BB´s supportere er divisionens bedste og at Tingbjerg Ground er divisionens mest stemningsfyldte hjemmebane! Sådan!

 

BB-BSV_26-05-2010_02Fra start blev der sat pres på, og i de første 30 minutter blev BSV trykket langt tilbage. Det resulterede i flere chancer hvoraf Tronborgs på overliggeren efter skud fra venstre side var den største, mens BSV levede på sporadiske kontraangreb.

 

Også betragtet over alle 90 minutter var de sort/gule det bedste hold på banen med overvægt i spil og chancer. Desværre blev det blot omsat i en enkelt scoring, der blev sat ind kort efter pausen - og gæsterne var alt for hurtigt ude med udligningen til 1-1 efter hurtigt gennembrud i vores højre forsvarsside.

 

BB-BSV_26-05-2010_03Kampens dommer fik også sat sit præg på kampen med påklædning flot koordineret med BSV´s målmand  og inkonsekvent linie med en regn af gule kort for frispark, der begået af BSV tidligere i kampen ikke havde udløst advarsler (hvem var hvem?! Og var det i virkeligheden BSV´s målmand der dømte? Det vil forklare en del mystiske kendelser... Grine).

 

Ak, ak, ak..... det resulterer desværre i hele fire karantæner, så Tronaldo, Sabani, Granzow og Frost kan stå på tribunen og synge med os, når FCK II tager imod søndag kl. 10.30 på Frederiksberg.
Situationen i toppen er mudret og opløbet utroligt tæt med fire hold stort set side om side. Vi går benhårdt efter sejre i de tre sidste kampe, og gutternes indstilling giver grund til optimisme på trods af karantænerne. KOM SÅ BRØNSHØJ!! ALLE MAND TIL FREDERIKSBERG!!

 

25-05-2010:
BB-Allerod_15-05-2010_01

 

ALLE MAND TIL TINGBJERG GROUND - DOMMEDAG NU!
Onsdag kl. 19.00 går det løs mod BSV, der indtager andenpladsen med to point mindre og en kamp mindre. Gutterne på banen skal ikke kæmpe alene, for på tribunen hersker divisionens bedste supportere - og der er garanti for massiv opbakning til de sort/gule på banen! Alle mand til Tingbjerg Ground!!!

 

24-05-2010:
ÅH, BRØNSHØJ.... HVOR VAR GEJSTEN...?
NordvestFC-BB_23-05-2010I Holbæk fik vi desværre et lærebogseksempel på, hvor vigtigt det er at have gejst og vilje med på banen. Nordvest FC (der gik på banen med nederlag i de seneste 4 kampe) havde begge dele i overflod, mens en del af vores spillere så ud til at have glemt deres i omklædningsrummet. Fra første fløjt var hjemmeholdet toneangivende med tætte markeringer og direkte spil, mens vores spillere lignede et hold på sommerferie med en oprykning sikkert i bagagen.

 

Den indstilling, gutterne hidtil er gået på banen med i foråret var der desværre ingen spor af.....

 

I anden halvleg kom der mere gang i de sort/gule, men desværre ikke nok. Annuleret scoring for ikke-eksisterende frispark til hjemmeholdets målmand og ikke-dømt straffe efter klumpspil i feltet ændrer ikke indtrykket af, at sejren på 2-1 til det lilla hjemmehold var helt fortjent efter en kamp, hvor de kæmpede for at vinde hele vejen igennem.

 

Kampen i Holbæk var en advarsel til vores spillere om, hvad der sker på onsdag, hvis de går på banen med samme indstilling mod BSV.

 

Kampen på onsdag kan næsten bære betegnelsen pokalkamp, for med en sejr kan vi igen selv afgøre det. Mens vi med et nederlag taber endnu et vigtigt skridt og igen bliver afhængig af at de andre tophold snubler.
På onsdag er plamagen i Holbæk glemt, og vi ser forhåbentlig igen vores hold som vi kender og elsker det. Med uhæmmet vildskab, gejst, vilje til at vinde, hår på brystet og divisionens største nosser! KOM SÅ BRØNSHØJ!!!

 

15-05-2010:
TILLYKKE BB!  Grine
BB-Allerod_15-05-2010_01

 


BB-Allerod_15-05-2010_02På BB´s 91 års fødselsdag lagde divisionens bedste supportere ud med at bruge sidste års overskud til et par timers gratis sandwich og øl, så den sort/gule fødselar kunne blive fejret med manér - og gutterne på banen kunne løbe på banen til tonerne fra de veltilfredse supporteres yderst velsmurte og velopvarmede stemmebånd.

 

 

 

BB-Allerod_15-05-2010_03Under opvarmningen blev Årets Supporter(e), Steen og Charlotte kåret, og de modtog et gavekort gavmildt sponsoreret af Sportigan på Brønshøj Torv.

 

Hele herligheden blev foreviget af TV-Bella, der i dagens anledning var på plads på Tingbjerg Ground en del tidligere end normalt. Og så gik det løs med det, som vi var kommet for at se på kampbanen! 

 

BB-Allerod_15-05-2010_04Vel inde i tørvejr under tribunetaget blev der som sædvanlig taget godt imod spillerne, som løb på banen i den silende heldagsregn. Første halvleg springer vi let henover, da gutterne på banen spillede sikkert uden at være prangende - og uden at producere de store målchancer. Anden halvleg derimod var en opvisning i seværdig fodbold og store chancer.

 

Bare i de første tre minutter efter pausen var der sket mere end i hele første halvleg, og det fortsatte halvlegen ud med flot, hurtigt opspil og store chancer, der blev brændt...

 

Det varede heldigvis ikke ved, og endelig, endelig, endelig slog Tronaldo til i det 56. minut med et kontrolleret hovedstød over målmanden over i det lange hjørne til 1-0. Gennem den resterende del af kampen fortsatte vi med at producere chancer og dominere, men uden held til at få bolden over stregen endnu engang. Igen, igen var det en yderst fortjent sejr som blev alt, alt for lille!

 

BB-Allerod_15-05-2010_05

 

På plussiden kan noteres, at gutterne virkelig leverer spænding for alle pengene med de smalle sejre (de må dog godt være opmærksomme på, at supporternes nerver snart ikke kan tåle mere!) og at nullet endnu engang blev holdt. Det er nu 8. gang i foråret det sker, og ialt er der blot lukket to scoringer ind bag Drejs. Uhørt flot!!!!
I front må sigtekornet gerne indstilles, så vi igen begynder at lave mere end én pind pr. kamp. Blev du hjemme i den varme lænestol og gik glip af en fantastisk (fødsels-)dag på Tingbjerg Ground på grund af regnstormen (Fy, skamme!) kan du se TV-Bellas indslag fra dagen her:

 

 

Næste opgave er på udebane mod Nordvest FC, som bor i Holbæk og pt ligger nr. 7 med 35 point og senest tabte 2-1 til HIK. Gutterne skal fortsætte den gode stil med at kæmpe, kæmpe, kæmpe, for der er ingen som vil forære os noget. Vil vi fortsætte med at vinde, skal vi gøre os fortjent til det! KOM SÅ BRØNSHØJ!!

 

14-05-2010:
KOM TIL TINGBJERG GROUND LØRDAG!
dannebrogDer er en masse gode grunde til at kigge forbi netop lørdag d. 15. maj. Vi nævner i flæng:

 

  • BB har fødselsdag og fylder 91 år
  • Vores medlemmer bliver forkælet med gratis opvarmning inden kampen
  • Vi ligger nr. 1
  • Og sidste men ikke mindst skal gutterne synges frem til endnu tre vigtige point!

Så kom til kvslitetsfodbold på Tingbjerg ground og vær med i divisionens bedste supporterkor!!!

 

13-05-2010:
VIGTIG SEJR I NYKØBING
LFA har intet mindre end ét af divisionens mest effektive forsvar og havde inden dagens kamp blot lukket 25 scoringer ind i 23 kampe. En ganske imponerende bedrift, som kun Vanløse og vi selv kan matche. Derfor var der ikke lagt op til noget målorgie, og et enkelt mål viste sig da også at være nok mod et hjemmehold, der i perioder var ganske velspillende.

 

LFA-BB_12-05-2010_01

 

LFA-BB_12-05-2010_03Tromme og banner sad desværre fast i myldretidstrafikken og nåede frem et kvarter inde i kampen, men heldigvis gik gutterne også frisk til opgaven uden musik. Begge hold startede forsigtigt, så det var småt med de helt åbne målchancer. Fra første halvleg skal dog nævnes en enkelt situation, hvor Alliancens målmand i duel med Tronborg og Mikkel Jensen tabte bolden ned i feltet - hvor den dansende på stregen blev ekspederet væk for snuden af Granzow og Frost. Og i den anden ende havde hjemmeholdet også en stor mulighed tæt under mål, hvor bolden mellem venner og fjender blev ekspederet lige forbi mod halvlegens slutning. 0-0 ved pausen var meget passende efter en jævnbyrdig 1. halvleg.

 

LFA-BB_12-05-2010_05

 

LFA-BB_12-05-2010_04Anden halvleg var 8 minutter gammel, da Tronaldo igen viste, at målnæsen er tilbage på plads. Hjemmeholdets forsvar fik ikke ryddet ordentlig op, og det udnyttede Tronaldo ved at hugge bolden sikkert i nettet til 0-1.

 

 Hjemmeholdet forsøgte at komme længere frem på banen, men deres tilløb til angreb blev effektivt stoppet, og som halvlegen skred frem kom flere gode muligheder på hurtige kontraangreb.

 

Den største mulighed fik Ercan, da han overspurtede LFA´s to bageste og afsluttede fladt til venstre for målmanden, der kom godt ug og dækkede af. Det lignede en scoring til 0-2, men bolden ramte desværre stolpen og sprang i spil igen.

 

LFA-BB_12-05-2010_02

 

Mod kampens slutning satsede LFA mere og mere og fik fremtvunget en række hjørnespark, som der dog ikke kom noget ud af. Fortjent sejr i en svær udekamp mod et hold, der ikke lukker mange mål ind og i perioder spillede flot, direkte fodbold.

 

Næste kamp er allerede på lørdag mod Allerød, der indtager pladsen som nr. 16 med 0-0 mod HIK i seneste kamp. Den kamp skal give tre point til oprykningsræset - men pas nu på, for Allerød har hårdt brug for point i bundstriden, så de kommer for at kæmpe! KOM SÅ BRØNSHØJ 

 

09-05-2010:
VI HOLDER KURSEN!
BGA-BB_08-05-2010Med tre fortjente point ude mod Glostrup efter 0-3 holder gutterne den kurs, der blev stukket i efteråret og er nu oppe på 13 kampe i streg uden nederlag.
Forsvaret er i dén grad blevet stabilt, og i foråret er en bagatel af to scoringer lukket ind bag Drejs.

 

Gennem hele kampen var der styr på begivenhederne, og med et brag af et langskud åbnede Lasse Jensen ballet før pausen og sørgede for 0-1 efter første halvleg.

 

 

 

Som anden halvleg skred frem uden yderligere scoringer, begyndte en vis bekymring for en sen Glostrupscoring at brede sig - selv om de ikke havde haft chancer af betydning. Der kom sene scoringer, men heldigvis var det BB der stod for dem. Tronaldo advarede hjemmeholdet om, hvor det bar henad da han headede på stolpen ganske kort før, dommeren i de sidste minutter fløjtede for straffe efter lidt diskret håndbold i Glostrups felt. Tronaldo sparkede sikkert ind og slog sejren fast i overtiden med et fladt præcist skud til 0-3. Som vanligt var der gang i koret gennem hele kampen, men ganske usædvanligt var der også modspil på sangsiden fra vores modstanderes publikum. Herligt! Se eller gense de tre dejlige scoringer på TV-Bella:

 

 

Vi kan selv afgøre hele molevitten ved at vinde de resterende syv kampe, men det er alligevel værd at notere, at Avarta snublede med 1-2 hjemme mod B93, der i skrivende stund ligger tre point efter os med én kamp mere spillet. BSV sejrede sikkert over Skjold med 0-4 og ligger to point foran os med samme antal kampe.

 

Ugen byder på en udsat kamp for gutterne på onsdag, hvor turen går til Nykøbing og de lokale helte fra LFA. Der er ikke så meget at rafle om, for hver eneste kamp er næsten knald eller fald i det tætte ræs i toppen, og der er ikke plads til halvhjertede eller fesne indsatser. Fuld fart frem og alle mand går til stålet! KOM SÅ BRØNSHØJ!!!!

 

02-05-2010:
TRIST POINTTAB
BB-Vanlose_01-05-2010_1 

Fra lokalopgørets start lagde de sort/gule supportere ud i storslået stil, som blev holdt gennem hele kampen, og desværre var der intet modspil fra gæsternes tilskuere. Stort set samme mønster sås på banen, hvor Brønshøj styrede begivenhederne, mens Vanløse gjorde lige præcis det de kunne; nemlig forsvar, forsvar, forsvar...

 

BB-Vanlose_01-05-2010_2Allerede i det 23. sekund kom den første store chance efter gennembrud på højre fløj og et indlæg, som Frost var milimeter fra at sende i nettet. De to hold blev i deres roller kampen igennem, og Brønshøj burde have lukket og slukket med scoringer i flere fornuftige forsøg, men enten stod gæsternes målmand i vejen, der blev reddet på stregen eller gode skudmuligheder blev spildt ved overskud. Ind ville bolden ikke, og efterhånden som slutfløjtet nærmede sig, begyndte tankerne på tribunen af flyve tilbage til lignende kampe med uudnyttede chancer, hvor modstanderne dygtigt har slået til i overtiden - som Vanløse iøvrigt gjorde i seneste møde. Heldigvis kom det ikke så vidt, men som kampen forløb er det højst mærkværdigt at se resultatet: 0-0.

 

BB-Vanlose_01-05-2010_3Brønshøj havde kampen under kontrol på trods af det hårde spil, som dommeren tillod gæsterne at praktisere, og de frispark Vanløses målmand konsekvent fik, hver gang han gik ud i feltet for at gribe bolden i kamp med vores angribere. I den modsatte ende af banen, havde Drejs ikke én eneste redning gennem hele kampen. Det er vist første gang, dét er sket!

 

På lørdag venter BGA i Glostrup. BGA har hårdt brug for point i bundstriden og pulveriserede senest HIK med hele 0-4 på udebane. Respekt! Forhåbentlig husker vores spillere at få både arbejdstøj og sigtekorn med til Glostrup, så vi kan få gang i målmaskinen igen.

 

Husk, der er bustur til Glostrup, så divisonens bedste supportere kan rejse i samlet flok lige til døren og synge gutterne til sejr. KOM SÅ BRØNSHØJ!!

 

Se eller gense kampens højdepunkter fra TV-Bella:

 

28-04-2010:
VANLØSE, VANLØSE, VANLØSE....!
Så gælder det naboerne fra Vanløse i det klassiske lokalopgør, som vi igen i de seneste par sæsoner er blevet forkælet med. Vanløse er startet stærkt i foråret med kun et enkelt nederlag (KB) og senest sejr over Brøndby II tirsdag. Ved seneste møde mellem BB og Vanløse slog Jochumsen til i overtiden til 1-1 og snød os for en fortjent sejr. Dén sved!!

 

TV-Bellas optakt til det traditionsrige lokalopgør kan nydes herunder. Vel mødt på Tingbjerg Ground lørdag kl. 15.00 til opgøret over dem alle!

 

25-04-2010:
SMAL SEJR I STENLØSE
Stenlose-BB_24-04-2010_1

 

Stenlose-BB_24-04-2010_2Der var fantastisk stemning og fest på det solbeskinnede græs langs banen, med et par hundrede sort/gule medrejsende tilskuere, som nød solen og Stenløses labre pølser til yderst rimelige priser.
Kampen fulgte den sædvanlige drejebog, som vores kampe i Stenløse altid spilles efter. En 1. halvleg med dominans og chancer til BB (dog helt usædvanligt uden scoringer) og en anden halvleg, hvor hjemmeholdet starter som lyn og torden i håb om at tage os på sengen. Det var faktisk lige ved at lykkes, da hjemmeholdet fik tilkendt et tyndt straffespark kort efter pausen.

 

Heldigvis var Drejs flyvende. Han fik med en flot redning afværget en ufortjent føring til hjemmeholdet, og modtog fortjent Hvepsefolkets taktfaste hyldest!! Drejs´ redning tog i nogen grad pusten fra Stenløse, og vi fik igen maskinen op i gear.

 

Stenlose-BB_24-04-2010_3

 

Stenlose-BB_24-04-2010_4Det resulterede i et par gode forsøg til BB, inden Ercan brød igennem på fløjen i det 62. minut, trak på tværs og udplacerede Stenløses målmand i det lange hjørne til 0-1, der også blev kampens resultat. Fortjent sejr til BB efter en kamp, hvor der var både spil og chancer til mere.

 

Med 0-1 holde vi smukt trit med Avarta og BSV i toppen af tabellen, og spændingen er bevaret inden lokalbraget på lørdag mod Vanløse. KOM SÅ BRØNSHØJ!!

 

19-04-2010:
HUSK GENERALFORSAMLINGEN!!
Onsdag afholdes årets generalforsamling, hvor Bo Henriksen traditionen tro kommer og fortæller om sit hold samt hans forhåbninger og forventninger til den igangværende sæson. Vel mødt, kære medlemmer.

 

19-04-2010
ARGH
BB-B1908_17-04-2010_1

 

BB-B1908_17-04-2010_2Den sjette fortjente Brønshøjsejr på stribe så ud til at være en realitet, efter Tronaldos straffescoring i første halvleg, men kort før tid sikrede gæsterne sig alligevel det ene point. På trods af det ærgerlige og unødvendige pointtab mod B1908 betød rundens øvrige resultater alligevel, at vi kom tættere på den dejlige 1. plads, da BGA var så venlige at besejre BSV. BSV ser i dén grad ud til at have fået gummiben, mens Avarta er kommet flot igang igen efter vi slog dem i Espelunden.
Næste kamp er på lørdag ude mod Stenløse, som vi plejer at slå - men med møje og besvær. Opskriften på vores udekampe i Stenløse har de seneste sæsoner været den samme: én første halvleg tilsat det fineste kombinationsspil fra Brønshøj og massivt overtag, efterfulgt af én anden halvleg med noget der ligner sort/gult sammenbrud og et forvandlet hjemmehold med scoringschancer i massevis. Det hele røres sammen med skønsang fra divisionens bedste supportere, og som et herligt kirsebær på toppen sluttes af med sejr til BB.

 

Opskriften må meget gerne afviges, så der tilsættes to fantastiske halvlege med BB i hopla, og supporternes sarte nerver skånes - bare der sluttes af med det dejlige kirsebær og tre point på toppen. KOM SÅ BRØNSHØJ!!!

 

15-04-2010:
DEN ONDE ÅND ER VÆK!
Greve-BB_14-04-2010_1

 

Greve-BB_14-04-2010_2Greve har været hårde ved BB de seneste mange år, hvor vi var i fuld gang med at udvikle et kompleks i stil med dét HIK var skyld i (ingen sejr til BB i 27 år).
Uanset hvor godt vi har spillet mod Greve, ville det bare ikke lykkes at hente alle tre point. Lige indtil igår!

 

Greve startede afventende, men BB lod sig ikke lokke til en hovedkuls offensiv, som det hårdt spillende hjemmehold så ud til at håbe på. Nok spillede gutterne offensivt, men det offensive spil var krydret med omtanke og tætte markeringer, så hjemmeholdet i løbet af første halvleg ikke havde en eneste afslutning indenfor rammen.

 

Bedste forsøg til Greve var en afslutning i nettaget, som Drejs havde styr på hele vejen og fulgte til dørs. Foran Greves mål var der anderledes livligt. Der var flere gode forsøg, men det nærmeste BB kom en scoring inden pausen var en afslutning på overliggeren fra tæt hold.

 

Efter pausen fortsatte de gode takter med BB som det dominerende hold.
Anden halvleg var ikke mange øjeblikke gammel, før bolden lå i nettet bag Greves målmand. Men desværre var der vinket for offside og scoringen blev underkendt.

 

Greve-BB_14-04-2010_3Vi havde flere gode muligheder, før det i det 61. minut endelig og meget fortjent lykkedes at bringe BB i front. Ercan var på vej igennem og blev hægtet i feltet, men dommerens fløjte var tavs.Supporterne nåede knap nok at skælde ud over det manglende straffespark, før Josephsen som et lyn var over bolden og hamrede den i nettet til 0-1!

 

Med scoringen var hjemmeholdet tvunget til at satse fremad banen. Det gav åbninger til vores hurtige angribere, men flere scoringe blev det ikke til.

 

I kampens sidste minutter kastede Greve alt frem, men gutterne holdt stilen til slutfløjtet og kunne fortjent tage alle tre point med hjem.

 

Kampen igennem viste vores spillere en fantastisk indstilling og løbevillighed. Markeringerne lå tæt, og i spillet frem ad banen var der flot bevægelse uden bold, så hjemmeholdets forsvar også fik lov at arbejde. STOR ros til alle mand for flot spil og fantastisk fight mod et hold, der uden held forsøgte at slå vores spil i stykker med hårdt spil. SÅDAN BRØNSHØJ!

 

Nu gælder det B1908, der som Greve har fysikken og fight som varemærke. I foråret løb og fightede de os bogstaveligt talt ud af banen og vandt fortjent 4-1 over en flok slatne Hvepse. Det får de ikke lov til på lørdag. Gutterne har vist, at de har de rigtige indstilling og kan arbejde fra første til sidste fløjt. KOM SÅ BRØNSHØJ!!

 

14-04-2010:
SEJR OVER GREVE!
Endelig, endelig, endelig lykkedes det for vores Hvepse at snuppe alle tre point mod Greve. Otte forgæves forsøg har vi haft, men idag blev det alle gode gange ni! Kampen igennem dominerede BB og kunne fuldt fortjent hive en 0-1 sejr hjem efter annulleret scoring, afslutning på overligger og ikke-dømt straffe. Mere følger....

 

11-04-2010:
VIRKELIG VITAL SEJR!
Avarta-BB_11-04-2010_1
Efter to flotte sejre over Brøndby og B93 var dagens kamp én af flere hårde eksamener, der venter i den kommende tid. Avarta var inden dagens kamp et enkelt point foran BB, der med en sejr dermed kunne snuppe den placering i tabellen, som giver playoffkamp om oprykning mod næstbedste hold fra 2. Div. Vest.

 

Avarta-BB_11-04-2010_2Begge hold gik frisk til sagen i en intens og underholdende kamp mellem to velspillende mandskaber, og begge hold fik produceret store chancer. Hjemmeholdet manglede dog skarphed foran mål, og i første halvleg brændte de den største chance i mands minde og mulighed for at bringe sig foran, da en mand helt fri foran mål sendte bolden i maven på Drejs.

 

I den anden ende blev der også misbrugt store chancer, inden et indlæg fra højre fløj i det 25. minut i dén grad tog fusen på hjemmeholdets forsvar. Bolden blev forsøgt ekspederet langt væk, men den havnede hos Jacob Josephen, der fra distancen via stolpen fik nettet til at blafre til 0-1, der også var stillingen ved pausen.

 

Avarta-BB_11-04-2010_3Straks fra anden halvlegs start blæste hjemmeholdet til angreb og skruede tempoet voldsomt i vejret, så det første kvarter stod i de grønblusedes tegn. Vores forsvar og midtbane holdt dog stand, så Avarta trods meget spil ikke fik produceret åbne målchancer.

 

Efter startoffensiven faldt tempoet hos hjemmeholdet, og Brønshøj kom længere frem og begyndte at summe omkring modstandernes mål for at lukke kampen. Det lykkedes et kvarter før tid, da Tronaldo var på pletten og med effektivt pres på Avartas bageste fik fremprovokeret en fejl efter indlæg, som han sikkert udnyttede til 0-2 fra kort afstand.

 

Flot kamp af begge hold, der leverede et brag af en jævnbyrdig topkamp! Og hatten af for vores gutter, der er vokset fra tidligere sæsoners gummiben i de afgørende kampe. Gutterne stod kampen igennem godt på banen og leverede en 100% helhjertet indsats mod ét af divisionens bedste hjemmehold. Sådan skal det være - og indsatser af dén karat smitter af på tribunen, hvor divisionens bedste sang kampen igennem! Gik du glip af triumfen i Gulovre (tidligere kendt som Rødovre) kan du se TV-Bellas levende billeder fra kampen lidt længere nede på denne side.

 

Mere af samme skuffe på onsdag kl. 18, hvor Greve tager imod i den udsatte kamp. Greve, som vi i parantes bemærket, endnu aldrig har besejret.... det skal være slut nu. KOM SÅ BRØNSHØJ!!

 

 

05-04-2010:
FANTASTISK SEJR!
BB-B93_05-04-2010_1
Den store sejr over B93 i træningskampen (8-1) blev ikke gentaget, men det var det vel også de færreste, som havde forventet. Nok så vigtigt var det, at gutterne på intet tidspunkt undervurderede dagens teknisk stærke modstander og fra første fløjt dækkede af med tætte markeringer. Gennem det meste af første halvleg stod begge hold stærkt i defensiven, og der var ganske få - men dog store chancer - hvoraf kun gæsterne fik udnyttet en enkelt efter lynhurtigt kontra på højre fløj med perfekt aflevering ind over til pausestillingen 0-1 efter en jævnbyrdig 1. halvleg.

 

BB-B93_05-04-2010_2I anden halvleg fik BB lige så stille arbejdet sig til et overtag, som blev mere og mere markant som de sidste 45 minutter gik. Gæsternes tilløb til angreb blev effektivt stoppet. Vores fløje brød gang på gang igennem og chancerne opstod som perler på en snor, efterhånden som slutfløjtet ubønhørligt nærmede sig. Den fortjente scoring til 1-1 med et kvarter igen kom efter fornemt opspil og indlæg fra fløjen, som Tronaldo med fantastisk overblik dirigerede i nettet nede ved roden af modsatte stolpe. Fortjent udligning og stemningen på tribunen fik endnu et hak opad!

 

BB-B93_05-04-2010_3Med gæsterne mere og mere på hælene fortsatte det ene angreb efter det andet med at rulle frem, mens gæsterne holdt flere og flere mand bag bolden for at forsvare det ene point. Med 7 minutter igen kom forløsningen endelig for alvor, da Mikkel Jensen fortjent hamrede bolden i nettet til 2-1, og løb ud mod et uhæmmet jublende supporterafsnit! Den resterende del af kampen kom ikke yderligere scoringer, og tre velfortjente point er sat ind på kontoen efter en flot indsats både på banen og på tribunen

 

Kampen var en perfekt optakt til næste rundes topopgør på søndag ude mod stærke Avarta, der satte tre point til ved overraskende at tabe 1-0 til HIK i Gentofte. Dermed er der lagt i kakkelovnen til et topbrag, hvor vinderen kan sætte sig på den plads, som giver playoff kamp om oprykning.

 

Iøvrigt er det netop Avartas flinke supportere, vi har så godt et samarbejde med, at vi i denne sæson har sendt alle vores medlemmer en fribillet til kampen på søndag. Vel mødt til en ægte gyser.... KOM SÅ BRØNSHØJ!!!!!

 

01-04-2010:
GLÆDELIG 1. APRIL
Påskeharen var forbi vores hjemmeside for at lave løjer - og heldigvis har Hvepse stærke nerver, der er hærdet gennem mange hårde sæsoner! BB mister ingen velfortjente point fra sejren over Brøndby, og alt er vel i Hvepseboet! Glædelig 1. april! Smil

 

01-04-2010:
BRØNSHØJ FRATAGET TRE POINT!!
DBU har efter at have studeret tv-optagelser fra kampen BB-Brøndby afgjort, at kampen pga baneforholdene ikke burde have været spillet. Som arrangerende klub er Brønshøj ansvarlig for banen, og erklæres derfor som taber af kampen med 0-3.

 

30-03-2010:
AFLYSNING...
Divisionsholdets kamp mod LFA skærtorsdag er aflyst pga baneforholdene i Nykøbing. Der er endnu ikke fastsat en ny dato. Næste kamp er således hjemme på Tingbjerg Ground mod B93 mandag d. 5. april  kl. 13.00. Bemærk tidspunktet!

 

29-03-2010:
FANTASTISK PREMIERE!
Jubel efter Thomas Christiansens scoring til 1-0

 

Divisionsholdets lagde stærkt ud i den første kamp efter vinterpausen med at besejre et af divisionens andre tophold i en seværdig og medrivende kamp hjemme på Tingbjerg Ground! Brøndby II kom med en sejr i bagagen efter 1-0 over HIK i første runde, hvor Brønshøj sad over pga en aflyst kamp. Det så dog ikke ud til, at vores gutter manglede kamptræning, for som kampen skred frem summede det mere og mere foran gæsternes mål, mens der bagude også var styr på sagerne, og det nye midterforsvar bestod den første vigtige eksamen. På trods af store chancer (flest til BB) lignede det længe en 0-0´er, men få minutter før tid sørgede Thomas Christiansen for den forløsende scoring og tre fortjente point, da han langt udefra hamrede bolden ind ved roden af stolpen!

 

 

Det var på alle måder en dejlig sæsonpremiere på Tingbjerg Ground, der nu fremstår i luksusudgave med toiletter under tribunen, hvor man kan komme af med ... det man nu skal af med i dejlig læ! Vi glæder os til at se gutterne gå til stålet på samme måde i næste runde!

19-03-2010:
SÆSONPREMIERE AFLYST
Divisionsholdets første kamp i foråret, der skulle have været spillet på søndag, er aflyst pga vejr og baneforhold. KAmpen spilles istedet onsdag d. 14/4.

 

 

13-03-2010:
ENDELIG FORÅR!
Vinterpausen lakker endelig mod enden, og divisionens bedste supportere kommer igen tumlende ud af vinterhiet! Slut med længsel efter Hvepsebørger, øl i plastikkrus, konfetti, røg og sort/gul skønsang….. og slut med julesul og afslapning, for nu skal vi arbejde lige så hårdt på tribunerne, som gutterne knokler på banen!

 

 

Der venter 15 benhårde forårskampe. 7 af dem er i vante omgivelser hjemme på Tingbjerg Ground, mens de resterende 8 er spredt med let hånd ud over Sjælland med en enkelt afstikker til Falster. Vores medlemmer får som sædvanlig sæsonkort til stærkt nedsat pris, så skynd dig at melde dig ind - det kan du gøre lige her! 

 

Første styrkeprøve er på søndag mod Greve, som hidtil har drillet os, og endnu ikke har prøvet at aflevere alle tre point til BB. Det gør de på søndag – hvis Kong Frost tillader at kampen spilles - selv om de trænes af vores Jesper Hansen!

Vel mødt efter en lang og mørk vinterpause til et forår, hvor Brønshøj rykker op, og vi endnu engang sætter en tyk streg under, at vi er DIVISIONENS BEDSTE SUPPORTERE!

 

 

Træningskampene
Divisionsholdet har op til sæsonstart spillet 12 træningskampe:  

 

Tid Modstander sted/score
Ons. d. 27.1  kl. 17.30 Næstved Aflyst
Tors. d. 28.1  kl. 17.30  Frem 0-2
Ons. d. 3.2   kl. 17.30   A.B. 0-3
Lør. d. 6.2   kl. 11.30      FC Roskilde 2-1
Lør. d. 13.2   kl. 11.30    B.93 8-1
Ons. d. 17.2   kl. 17.30    Hvidovre 2-2
Lør. d. 20.2   kl. 13.00  FC Vestsjælland 0-3
Ons. d. 24.2   kl. 17.30   Værebro 1-3
Lør. d. 27.2   kl. 13.20    BSV 2-0
Man. d. 1.3    kl. 17.30    Greve 2-2
Lør. d. 6.3    kl. 11.30    LFA

0-0  

 

Tirs. d. 9.3    kl. 17.30 Vanløse 2-2
Lør. d. 13.3   kl. 11.00  BGA 1-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

07-02-2010:Roskilde-BB. Pause og instruktioner fra Bo H.
Forberedelserne til den ny sæson er i fuld gang, og det ser ud til at gå den rigtige vej. Seneste træningskamp blev vundet 1-2 ude over Roskilde efter en flot indsats og to scoringer af Tronaldo. Læs hjemmebanebyens fyldige referat her...

 

 

 


 

HVEPSENE - Brønshøj Boldklub Support - Ruten 2 - 2700 Brønshøj - info@hvepsene-support.dk -

Langt-banner