Supporter-logo_lille

hveps 


ARKIVET - FORÅR 2009

14-06-2009:
Faaaaaaaaantastiske BB!

TAK FOR I ÅR!
Solen skinnede, supporterne varmede op med tre timers gratis fadøl inden kampen, og BB vandt sikkert 3-1 i sæsonens sidste kamp. Herligt, herligt, herligt! På minussiden tæller, at det desværre var sidste gang vi så to af supporternes yndlinge på banen i sort og gult. Tusind tak, Diego og König, for indsatsen og de mange STORE øjeblikke I har givet os!

Det er jo ingen hemmelighed, at forårssæsonen ikke har formet sig helt som vi på tribunen havde håbet. For andet år i træk må vi se os slået på målstregen og henvist til en lang næse på 3. pladsen. Det er ærgerligt, men det er ikke længe siden, supporterne overlevede over 13 måneder uden én eneste sejr, så mon ikke vi også overlever to topplaceringer i træk! Cool

Uanset hvad der sker, vender vi stærkt tilbage på tribunerne efter en velfortjent sommerferie!!

 

07-06-2009:
2-2 PÅ FREDERIKSBERG
2-2 mod KBBrønshøj startede som lyn og torden mod KB og bragte sig relativt ubesværet foran 0-2 og havde endda noget der kunne ligne en matchbold på et straffespark, som Jochumsen desværre brændte. Derefter kom hjemmeholdet flot igen og fik udlignet til 2-2 inden pausen.

I anden halvleg var hjemmeholdet farligst og kunne have sikret sig sejren, hvis ikke det var for et flot kæmpende forsvar og målmand plus en overligger, der efter KB´s mening formentlig sad et par cm for langt nede...

Sæsonens sidste opgave for divisionsholdet bliver på lørdag, hvor Værløse gæster Tingbjerg Ground. Inden kampen varmer supporterne op med gratis fadøl til medlemmerne. Vel mødt og husk tilmelding til Henrik senest på tirsdag!

01-06-2009:
TO SEJRE PÅ 5 DAGE
Labre stænger på sidelinien!To sejre i træk var vi endnu ikke blevet forkælet med i foråret, men endelig skete det. Først blev det 1-5 på udebane mod Glostrup efter en forrygende 1. halvleg og fire herlige kasser, der blev fulgt op med en enkelt lige i starten af 2. halvleg.

Og idag fik vi sæsonens anden sejr på hjemmebane i det flotteste solskin! Gæsterne sørgede for, at der var noget for enhver smag at nyde ved udskiftningsbænken - også for den gode. Det skal de have tak for. Ikke siden divisionsholdets massør for 100 år siden hed Malene (eller var det noget andet hun hed...?) er der set SÅ nydelige ben indenfor bandereklamerne. Desværre kom de ikke på banen.... Tongue out

Josephsen bukker pænt efter sin scoring til 1-1

Larsen fejrer sin scoring til 2-1

 

 

 

 

 

 

 

 

Tronaldo fejrer sin scoring til 3-1Lidt ufortjent bragte gæsterne sig foran 0-1, og det var stillingen ved pausen.

I anden halvleg blev tingene heldigvis sat på plads. Først åbnedes ballet med Josephsens udligning i det 54. minut, som han sagde tak for med et nydeligt buk.

Derefter blev det 2-1 ved Peter Larsen, der fejrede sin scoring på lidt mere traditionel vis.

Og til sidst var Patrick Tronborg manden bag scoringen til 3-1, da han fik presset gæsternes målmand så grundigt under forsøget på at gribe en høj bold, at det ikke lykkedes og Tronaldo ubesværet kunne heade den i nettet.

Frie øvelser på græs!Gæsterne fik bragt en smule spænding tilbage i kampen med reducering til 3-2 kort før udløb af den ordinære tid. Men tættere på kom de heldigvis ikke, og en skøn hjemmesejr var på plads! Publikum SMS-stemte Claes Holm-Nielsen ind som kampens spiller...
Gutterne havde iøvrigt øvet endnu en spændende variation af kollektiv gymnastisk fejring af scoring. Denne gang var det ikke kolbøtter på stribe som tidligere i sæsonen men flotte bukkespring, der ville have fået enhver gymnastiklærer til at stråle af stolthed!

 

Josephsen og Hedegaard tyvstarter hyldesten af holdet efter kampen!Hvis der er hold i, at vi resten af sæsonen vil se de spillere på banen, der skal henrykke os efter sommerferien, ser det ikke helt skidt ud. Holdet har scoret otte mål i de to seneste kampe, og det går fremad efter en noget famlende periode, hvor der har været langt mellem snapsene. På søndag venter KB på udebane. Det bliver spændende at se, hvor mange profiler fra mesterholdet der endnu ikke er taget på sommerferie....

 

Endelig endnu en hjemmesejr på Tingbjerg Ground!Og det bliver virkelig interessant at finde ud af, om fidusen for tre sejre på stribe skal uddeles her i foråret, eller om vi må vente heeeeeelt til efter ferien. To sejre i de sidste to kampe vil være et godt punktum for foråret. KOM SÅ BRØNSHØJ!

 

26-05-2009:
DEN ONDE ÅND...
Supporternes gave til BBGreve har vi det desværre sædvanligvis svært mod, og lørdagens kamp var ingen undtagelse. Endnu en svær kampe mod Greve, endnu et nederlag på hjemmebane... og så hurtigt videre..... På torsdag venter Glostrup på udebane.

På plussiden kan konstateres, at supporternes gave til BB i anledning af 90 års fødselsdagen var kommet op at hænge over hovedindgangen til Tingbjerg Ground. Forhåbentlig vil det bringe lykke og held efter sommerferien!

 

17-05-2009:
FORTJENT SEJR OVER VANLØSE
Kolbøttefabrikken fejre Frosts scoring til 0-1 !!!Vejret var ikke helt godt, men det var de sort/gules indsats på banen derimod! Der var både spil og chancer til mere end Frosts sejrsmål, og de personlige fejl, der desværre har kostet os dyrt tidligere i sæsonen, var ikke taget med idag. Der var flot sammenhæng mellem vores tre kæder, og indstillingen var helt klart 90 års fødselsdagen værdig. Sådan skal det være - og det var en fornøjelse at tage til fødselsdagsfesten med en fortjent sejr over naboerne fra Vanløse i bagagen!

Anders Steffensen er kommet stærkt i de seneste par kampe og var igen supporternes valg til kampens spiller med SMS-stemmer.

Næste opgave er Greve på Tingbjerg Ground. Af uransagelige årsager har vi de seneste mange opgør mod Greve haft det temmelig vanskeligt. Forhåbentlig er spillerne kommet sig over 90 års tømmermændende og er klar til at lave om på dét... KOM SÅ BRØNSHØJ!

16-05-2009:
TILLYKKE TIL BB
BB 90 år! HURRAAAAA!90 år er jo ingen alder, men det skal skam fejres med manér alligevel!!
Først fodbold mod vores gode naboer fra Vanløse og så fest om aftenen med hele Hvepsefamilien. Kan det blive bedre? Nej, vel?!

STORT tillykke til den unge fødselar! Hurraaa, Hurraaa, Hurraaa.... Hurra, Hurra, Hurra færdig!

 

10-05-2009:
ARRRGH!
Marvits driblerMeget mystisk lørdag... kombinationsspillet flød fint, indstillingen så ud til at være iorden, men alligevel var det gæsterne, der efter to koks kunne bringe sig på 0-2. Især ved målet til 0-1 så forsvaret skidt ud, da BSV efter at have erobret bolden på midten satte turbo på et kontraangreb.

To mod to så der ud til at være relativt styr på sagerne, men da gæsterne fik en tredje mand til hjælp - uden forsøg på returløb fra de sort/gule - gik det galt.

To minutter før tid gik det galt igen på et beslutsomt angreb, og så så løbet ud til at være kørt for BB efter en kamp, med skud på overliggeren og BSV´ere i kø for at redde på stregen.

 

Anders Steffensen - Kampens SpillerI overtiden slog Tronaldo og Hedegaard dog til med scoringer og sikrede det ene point i en kamp, der burde have været vundet sikkert efter overvægt i spil og chancer. Anders Steffensen blev inden kampen hyldet for 300 kampe på BB´s bedste hold, og levede ikke op til myten om at jubilarer altid spiller rædselsfuldt. Diego spillede en udmærket kamp og blev valgt med sms-stemmer til kampens spiller.

 

På lørdag venter vores gode naboer fra Vanløse i et vaskeægte lokalopgør. Lad os ikke dvæle længe ved kampen mod Vanløse i efteråret men blot konstatere, at naboerne i dén kamp virkede mest motiverede og vandt på en scoring i kampens sidste sekunder. På lørdag fejres Brønshøj Boldklubs 90 års fødselsdag med et brag af en fest, og hvad kan være en bedre optakt end en sejr over Vanløse?! KOM SÅ BRØNSHØJ!!!

01-05-2009:
ENDELIG!
0-2. Danni König!Det lignede Tingbjerg Ground på en prik, men det var alligevel ikke helt som det plejer at være. Der var hverken Verner, røg eller konfetti. Der var kun 333 tilskuere. En pølse med brød kostede 35 kr (!) og på måltavlen stod Königs tre kasser på udeholdets plads.

Til gengæld kan vi uden at overdrive slå fast, at det er den lækreste og hyggeligste udebane, vi nogensinde har gæstet!

Endnu en scoring af König!Skjold var usædvanligt gæstfri og bed ikke meget fra sig. Kampens start var præget af usikkerhed og fejlafleveringer på stribe fra de sort/gule, men heldigvis formåede hjemmeholdet ikke at udnytte det.

Som kampen skred frem voksede gutterne og der kom styr på spillet - godt hjulpet af Skjolds hængende markeringer blev der produceret chancer på stribe. Forsvaret, der havde Rasmus P. tilbage på sin vante plads, havde generelt godt styr på Skjolds poradiske forsøg på at komme igennem.

Sejr over Skjold!Cool Så alt i alt en ganske fortjent sejr til Brønshøj på udebane i strålende sol - og det var herligt igen at se gutterne løbe ud mod supporterafsnittet med armene i vejret efter en sejr på Tingbjerg Ground.
Skidt med om Skjolds uengagerede indsats gjorde baggrunden lidt billig, for vores spillere viste den rigtige indstilling, og angrebet sprudlede! Mads Westh blev valgt med SMS-stemmer til kampens spiller tæt fulgt af kanonkongen König.

Nu gælder det BSV, der var så venlige at få FCV til tabe to point. Det skal de have tak for, men det nummer må de helst ikke lave med os på lørdag. KOM SÅ BRØNSHØJ!

26-04-2009:
AK, JA...
3-0 mod FCVDét var vist dét. Gutterne kæmpede udmærket, men magien, skarpheden og dommertækken manglede mod Onkel Kurts hold, da vi idag tabte 3-0 på et enkelt perlemål og to mål efter koks i de bageste rækker. Med 8 point op til de to hold i spidsen og kun 24 point at spille om, kan vi nok godt allerede nu ønske konkurrenterne i toppen tillykke. Det er vist for meget at håbe på, at de sætter det store forspring over styr, OG at vi vinder samtlige resterende kampe.... 

Målet i de resterende kampe må være at genfinde magien og opskriften på et vinderhold, så vi er klar efter sommerpausen. Næste opgave er på udebane. Dvs den spilles jo på Tingbjerg Ground, da Skjold spiller sine hjemmekampe her, indtil Østerbro Stadion er klar igen. Så du må undvære røgen, Hvepsen Verner og vores egne kontrollører - men supporterne kommer!

25-04-2009:
HUSK 90-ÅRS FØDSELSDAGEN!
Brønshøj Boldklub fylder 90 i år, og det bliver fejret efter alle kunstens regler lørdag d. 16. maj. Alle vores medlemmer er inviteret, så hvis du skulle have glemt at tilmelde dig eller betale, kan det nås frem til 30. april. Vi ses!

19-04-2009:
ÅH, BRØNSHØJ..... [for helvede!]
Smørrebrød inden kampen mod AvartaDet startede så godt med smørrebrød hos Stoffer og der var knald på hos supporterne gennem hele kampen.

De første 10-15 minutter af forestillingen på banen var såmænd også ok. Men så fandt Avarta ud af, at de kunne lege med, og det så ud til at komme en hel del bag på vores spillere.

Modstandernes konstante pres på boldholderen og enorme løbevillighed var ikke noget, der bekom gutterne vel, og det kvikke kombinationsspil vi har set tidligere - og som kunne have kureret Avartas lyst til at køre på - var der desværre ikke noget af.

Jochumsens udligning kort efter Avartas føringsmål gav en kortvarig opblussen, hvor gæsterne havde gummiben, og vi fik godt fat. Men efter pausen var kampen igen en rodet forestilling præget af nærkampe, uprovokerede boldtab og fejlafleveringer. Avarta fik fortjent point med hjem, og kampens spiller, valgt med SMS-stemmer, blev Ulrik Thomsen

Næste opgave er FC Vestsjælland. Hvis gutterne ikke får hævet niveauet betragteligt, og kæmper røven ud af bukserne, får vestsjællænderne sig en dejlig søndag.....

19-04-2009:
ÅRETS SUPPORTER
Årets Supporter 2008, Kim Jensen, hyldesÅrets Supporter 2008, Kim Jensen, blev hyldet i pausen af kampen mod Avarta og begavet med et gavekort på 500 kr sponsoreret af Sportigan på Brønshøj Torv.

Kim blev valgt af en enig bestyrelse for sit ukuelige humør og sin positive måde at støtte holdet på - uanset hvordan det går på banen!

Årets Supporter 2008, Kim Jensen, hyldes inden kampen mod AvartaPå billederne modtager Kim gavekortet af formanden og hilser på næste generation af supportere.

Tusind tak til Sportigan og et STORT tillykke til Kim Jensen, der nu kan se sit navn til tid og evighed på en gylden metalplade i klubhuset!

 

19-04-2009:
GENERALFORSAMLINGEN
Torsdag d. 16. april afholdt vi vores generalforsamling i Brønshøj Boldklub. Der var genvalg uden modkandidater til Sune D. Lillie (formand), Henrik Jørgensen (best.medlem), Niels B. Hansen (best.medlem) og Kim Jensen (2. suppleant). Til posten som 1. suppleant var der kampvalg mellem den siddende suppleant Kim Hansen og Jan Christensen. Efter afstemning er Jan Christensen ny 1. supplent.

Bo Henriksen til supporternes generalforsamling 2009Divisionsholdets cheftræner, Bo Henriksen, kom og fortalte om holdet, planer og forventninger til forårssæsonen og besvarede på 100 spørgsmål fra en meget spørgelysten samling supportere.

1000 tak til Bo Henriksen fordi han tog sig tid til at møde op!

 

13-04-2009:
HUSK GENERALFORSAMLINGEN PÅ TORSDAG
Foruden al det formelle kan vi se frem til at få besøg af Bo Henriksen, der har lovet at komme og fortælle om holdet, målsætning og muligheder i denne sæson. Vel mødt!

13-04-2009:
REJSNING MOD HIK...!
Jubel efter Peter Larsens scoring til 0-1Gutterne leverede varen og rejste sig mod HIK med en flot indsats. Gutterne var tilbage i den udgave, som vi elsker: hårdt fightende og uden noget der så meget minder minder om opgivende eller tilfredse attituder.
Gennem første halvleg sad de på kampen med overvægt i både spil og chancer, og Jochumsen kunne med to store chancer have sat punktum for de første 45 minutte med et par fortjente scoringer.

I anden halvleg kom der heldigvis hul på bylden efter et par minutter, da Peter Larsen var på pletten og ekspederede en returbold, efter Edvoldos frispark, i nettet til 0-1. Hjemmeholdet forsøgte at komme frem og få udlignet, men også gennem de sidste 45 minutter gjorde alle mand det godt, og kort før tid kunne König efter en friløber og et fikst træk forbi hjemmeholdets målmand trille kuglen i kassen til fortjente 0-2.

Endelig kom vi igang igen efter et par skuffende nederlag mod to andre tophold. Det sort/gule tog er tilbage på skinnerne med den første sejr på udebane over HIK i noget der ligner 30 år. Fantastisk!! Næste opgave er på lørdag mod Avarta, hvor supporterne varmer op med smørrebrød hos Stoffer. Vi slipper ikke gaspedalen men fortsætter med fuld fart frem! KOM SÅ BRØNSHØJ!!

09-04-2009:
Lækker mad inden næste hjemmekamp
Inden næste hjemmekamp, mod Avarta, serverer Stoffer en bid brød og en øl eller vand for supporterne. Husk tilmelding til Henrik senest søndag d. 12. april på tlf. 51 28 29 86.

Få det store forkromede overblik over supporternes arrangementer under "Arrangementer" i menuen til venstre!

09-04-2009:
Fortjent sejr til B93
Det startede rigtig godt med et tændt sort/gult hold på banen, og gutterne gjorde det, vi elsker at se: de kæmpede, de løb solen sort, og de holdt B93´erne fra fadet med tætte markeringer. Første halvleg var absolut godkendt, og scoringen til 1-0 efter Edvoldos frispark på stolpen og Hedegaards beherskede inderside på riposten var prikken over i´et!

Den ældre herre på forreste række fik ret...Efter pausen havde de to hold byttet trøjer. De sort/gules markeringer hang for langt fra modstanderne, som fik oceaner af plads til at få bolden under kontrol og spille den videre til en fri mand. De hvide lagde kontant pres på boldholderen og løb for hinanden. Diegos boldtab, der resulterede i en kontra til 1-1 og Ulriks udspark til en modstander i overtiden, der resulterede i en kontra til 1-2 var bare symptomer på en ukoncentreret indsats, der fortjent gav de tre point til gæsterne. Og så fik den ældre herre med t-shirten på forreste række foran BB´s supportere alligevel ret til sidst. Publikum SMS-stemte på kampens spiller, og det blev Mads Hedegaard.

Næste opgave er på mandag ude mod HIK, der med en sejr vil stryge forbi og sende os ned på 4. pladsen. Forhåbentlig smøger gutterne ærmerne op og leverer en mandfolkeindsats....!

05-04-2009:
FANDENS.....!
Westh udligner til 1-1 mod ØlstykkeØlstykkes fine medister kom i den gale hals hos de sort/gule på langsiden, da hjemmeholdet i det 66. minut for første gang i anden halvleg var over midten. Et hurtigt kontra i vores højre forsvarsside, førte til et indlæg der sejlede til modsatte fløj - som sendte bolden ind foran mål.... og et tørt hug til 2-1.
Bum......*hooost*

Forud var gået en jævnbyrdig 1. halvleg med Wesths drømmehug til 1-1 i sidste minut og 20 minutter af 2. halvleg, hvor Hvepsene summede lystigt om hjemmeholdets mål. Resten af kampen skiftede de to hold til at have store chancer uden at score yderligere.....

På torsdag gælder det endnu en "pokalkamp" for gutterne, der i de første fem runder møder alle konkurrenterne fra Top 5. Denne gang gælder det B93, der i efteråret snød os med en udligning i sidste sekund efter at have været spillet ud af banen. Den fejl skal rettes, så fuld drøn på, gutter.

Kom så Brønshøj!!!

02-04-2009:
VI LIGGER NR. 1 !
Stor ros til vores spillere, der knoklede hele vejen igennem og leverede varen i form af fight og en ekstremt disciplineret indsats. Holdet var godt organiseret og gav ikke mange chancer væk til vores gæster. Det samme var tilfældet i den modsatte ende af banen, så kampen var næsten klinisk renset for åbne målchancer. Det betød ikke, at den var kedelig, for der blev gået til stålet!

I røg og damp!På tribunen blev der igen sat en tyk streg under, at BB har intet mindre end divisionen(erne)s bedste supportere, der lagde ud i røg og damp og sørgede for stemning og massiv opbakning til vores favorithold hele vejen igennem. Godt gået gutter, og så er sæsonen endda kun lige begyndt!

Næste opgave er formstærke Ølstykke på søndag på udebane. Endnu en skrap opgave for holdet, men hvis gutterne tager samme indstilling med på søndag, får Ølstykke besøg af et hold, der kan sætte en stopper for deres fine stime.

Kom så Brønshøj!!!


02-04-2009:
SÅ GÆLDER DET FCV!
Husk, det allerede er kl. 17.30 iaften det gælder det udsatte topbrag mod FCV på Tingbjerg Ground. Da det netop er en udsat kamp, gælder dit sæsonkort og din fribillet til kampen fra 22. nov. 2008 også idag!

Vel mødt til en spændende kamp og forhåbentlig de tre point til BB, der bringer os alene i spidsen for 2. Div. Øst. Kom så Brønshøj!!!

28-03-2009:
Marvits scorer til 1-0LIDT FOR SPÆNDENDE MOD STENLØSE
Det startede rigtig godt og kørte helt efter bogen i 1. halvleg, hvor kampen burde have været lukket med mindst 3-0. Det blev den ikke, og vi måtte nøjes med 2-0 efter de første 45 minutter. Efter pausen kom Stenløse på banen med mere saft og kraft, mens vores hold stod længere tilbage på banen.

En heldig forlængning af et hjørnespark resulterede i reducering til 2-1, og så fik gæsterne for alvor tro på, at de kunne få noget med hjem.

Kent Nielsen på Tingbjerg GroundTronaldos udvisning gjorde ikke sagerne bedre. Men 10 mod 11 fik gutterne hevet sig selv op ved hårrødderne og forsvaret føringen og de tre point i den resterende del af kampen inkl. de meget lange fire minutters overtid. Tak for det!

(Referat af Tronaldos 8 sekunder på banen: 4. sekund: Tronaldo får en albue i brystet. 6. sekund: Tronaldo siger tak for sidst med en skulder i ryggen på albuens ejermand. 8. sekund: Tronaldo får det røde kort).

Kampens spiller blev Rasmus Marvits. Og så var det forresten lækkert endnu engang at se go´e gamle Kent Nielsen til bold på Tingbjerg Ground!

TV-Bella var på pletten, så du kan se højdepunkter fra kampen her...

Næste opgave er den udsatte kamp mod FC Vestsjælland, der spilles på torsdag kl. 17.30. Uden overdrivelse kan man sagtens kalde det en nøglekamp. Fuld damp på kedlerne gennem alle 90 minutter. KOM SÅ BRØNSHØJ!

 
22-03-2009:
Gutterne gør klar til at give den en skalleFLOT START MOD BRØNDBY
Guttene gjorde det godt på Brøndby Stadion. Begge mandskaber ville spille fodbold på den noget sandede bane, og der var store chancer i begge ender - dog flest til Brønshøj.
En sejr til Hvepsene idag ville ikke have været urimelig på baggrund af de chancer der blev skabt, men Brøndby har et godt hold, som med lidt held i sprøjten kunne have taget alle tre point. Så uafgjort mod de blå/gule i sæsonpremieren er absolut godkendt - ikke mindst fordi spillet gav løfter om en stor sæson med et stærkt hold i sort/gult!

Næste opgave er Stenløse hjemme. Stenløse lagde ud med 0-0 hjemme mod Værløse og befinder sig i den øverste halvdel af tabellen. Ikke noget med at undervurdere gæsterne på lørdag, for med spillet og indstillingen idag mod Brøndby er der skabt store forventninger, gutter! KOM SÅ BRØNSHØJ!!

 


 

HVEPSENE - Brønshøj Boldklub Support - Ruten 2 - 2700 Brønshøj - info@hvepsene-support.dk -

Langt-banner