Supporter-logo_lille

hveps 


ARKIVET - EFTERÅR 2013

17-11-2013:
FANTASTISK SLENTRETUR MED SKØNSANG GENNEM VORES MOSE!
AB-BB_17-11-2013_01.jpg
Den tradionsrige slentretur fra Tingbjerg Ground til Gladsaxe Stadion gennem VORES MOSE foregik i strålende sol med deltagelse af omkring 150 syngende Hvepse! Og sang var der gennem hele kampen, hvor gutterne absolut ikke manglede opbakning!
Efter 8 minutter havde vi haft tre kæmpe chancer, hvor bolden ikke kom ind, og allerede her burde kampen være lukket og slukket. Men AB havde også deres muligheder, og som kampen skred frem, lignede det en omgang 0-0 efter hård fight fra begge mandskaber. Det lavede Eeeeemil om på i det 83. minut med et drøn af et langskud, som du kan nyde i vores Facebookgruppe (flot fanget på film af Christian Haslund).

Glæde varede dog kort, for under et minut efter havde Marc Nygaard bragt balance i regnskabet med sin scoring til 1-1, der blev kampens resultat. Dén kamp burde vi have vundet, men hjemmeholdet skal også roses for ikke at give op - det var et brag af en kamp med to hårdt kæmpende mandskaber og et fantastisk syngende sort/gult kor på lægterne. Flot kæmpet gutter og flot sunget af divisionens smukkeste kor!!!
Nu gælder det HB køge hjemme på lørdag, og bagefter skal supporterne holde en velfortjent julefrokost (nu har du vel husket at tilmelde dig?!).
 
KOM SÅ BRØNSHØJ!!! Smil
 
12-11-2013:
NU GÆLDER DET - SLAGET OM MOSEN!!!
AB-BB_04-11-2012_02.jpg
Det er NU det gælder slaget om mosen!! Der er en hel vinterpauses håneret på spil og endnu et nyk opad i tabellen væk fra bunden og AB.
 
Inden kampen mod AB er der åbent på Tingbjerg Ground fra kl. 12.30, så vi kan gå gennem mosen i samlet trop til Gladsaxe og synge gutterne frem til sejr!
 
I Hvepsebaren sælges billige fadøl (20 kr) og vand (10 kr) og spillertrøjer (100 kr)
 
Sidst var vi 150, og det var et fantastisk syn at se så mange glade Hvepse slentre gennem mosen til bold hos ABerne!
 
Mød op med fantastisk humør og vær med i den sort/gule kolonne!!!!!!!!!!
 
Alle mand til Tingbjerg Ground og så i samlet trop til Gladsaxe!!
KOM SÅ BRØNSHØJ!!!!!
 
 
27-10-2013:
WOOOOOOOW!!!! VI BØJER OS I STØVET FOR JER, GUTTER!!!
BB-Fredericia_-26-10-2013.jpg
 
Det var noget af et comeback, som gutterne præsterede i lørdagens kamp mod Fredericia. Kampen startede fint med hårdt pres og fine chancer - blandt andet to hovedstød lige på målmanden fra fri position i det lille felt og Emils brag af et skud på overliggeren - men ind kom bolden ikke. Og mod halvlegens slutning kom gæsterne bedre med og fik presset spillet op på vores banehalvdel men heldigvis uden at score.
Efter pausen kom gæsterne bedst ud fra omklædningsrummet, og da der var spillet 10 minutter, nedlagde Berthelsen en fri mand i feltet, så resultatet var rødt kort og straffe, som Kanstrup scorede sikkert på til 0-1.
Det lignede en gentagelse af de seneste hjemmekampe, som vi har tabt på trods af smukt spil og store scoringschancer, men gutterne ville det anderledes! De fortsatte med at kæmpe, og ærligt talt var det ikke til at se, Fredericia var en mand i overtal. I det 68. minut gik det stærkt på højre fløj: bolden blev serveret hårdt ind i det lille felt, hvor Jelle HAMREDE bolden op i nettaget til 1-1. Løser har leveret det fantastiske pletskud af scoringen, som kan nydes herover!!
Udligningen gav yderligere brændstof, og i overtiden blev Wupti (?) løbet ned bagfra i feltet, da han var på vej igennem. Klart straffe, som Henningsen sikkert sendte i nettet til 1-2!
Fantastisk indsats af gutterne, der sloges hele vejen igennem! Tak, tak, tak!!!
På tribunen var løjerne præget af en besynderlig sløj stemning, men som kampen skred frem kom vi da også igang, så gutterne kunne få høj musik og brølekor til arbejdet på banen!
 
Næste kamp er på udebane i Hobro, og der er som sædvanlig bustur! Læs mere her og tag med til det Jydske, når vores Hvepse igen skal tage favoritterne med bukserne nede.... KOM SÅ BRØNSHØJ!!!!
 
 
24-10-2013:
ER DU FØDT I HVEPSENE TEGN?
(1. jan -31. dec.)

Hvepsens-Tegn2.gifSå kan du trygt gå efterårets kampe i møde med den nyeste lune kreation fra Hvepsen Verners Modelaboratorium!

Da Verner jo er beskedenheden selv, har han iført sig solbriller og placeret sig selv meget diskret helt ude i siden, så han ikke tager fokus fra det smukke stjernetegn, der netop nu kan nydes på nattehimlen!

Meget-lille-troeje.gifMotivet fås på sort hættetrøje og sort sweatshirt (begge meget velegnede på efterårstribunerne) og sort t-shirt (der vel egentlig er bedst til sommerkampene men indtil da kan bruges som nattrøje).
 
Alt er produceret i 100 % bomuld og fås i varierende størrelser, så der selvfølgelig også er en, der passer DIG!
 
 
 
 
21-10-2013:
SUPER INDSATS I VEJLE!!
Vejle-BB_20-10-2013.jpg

Endnu en super flot præstation af gutterne og endnu engang point på udebane! De seneste fem udekampe har givet tre sejre og to uafgjorte, og i Vejle er det blevet til en sejr og en uafgjort - begge gange har vi holdt nullet. I Vejle kunne gutterne endnu engang nyde flot opbakning fra de mange bustursmedrejsende Hvepse, og gutternes indstilling er intet mindre end inspirerende. De gange Vejle kom gennem vores bageste kæde, stod Dannevang som et plankeværk og snuppede ALT!
Nu gælder det Fredericia lørdag på Tingbjerg Ground. Fredericia pulveriserede Hvidovre med 4-1 (tak for det), men i weekenden kommer der andre boller på suppen.... STORE HVEPSEBOLLER!
 
ALLE MAND TIL TINGBJERG GROUND!!
 
 
13-10-2013:
FANTASTISKE BRØNSHØJ!!
 BB-Lyngby-12-10-2013_01.jpg
Hvis vi en stund ser bort fra resultatet og dommerens præstation (eller mangel på samme!) i helt afgørende situationer, var det en kamp, der havde det hele. På banen var der to hold, der begge satsede frem ad banen og var villige til at arbejde og kæmpe for at vinde. Og udenfor banen var der fest, farver og masser af lyd fra de to holds supporter. Sådan skulle det være hver gang - kan vi ikke bytte Vejle på søndag ud med Lyngby?!
 
Gutterne leverede en pragtpræstation, der ikke kan sættes en eneste finger på. Alle mand sloges så gnisterne føg, og den fornemme fight var krydret med fantastisk spil og store chancer. Selv om alle tre point kom med bussen til Lyngby, er der ingen grund til at hænge med hovederne, for gutterne leverede varen og gik til stålet, præcis som vi på tribunen elsker! Derfor var der som sædvanlig tænding og skønsang med smæld på til gutternes flotte opvisning inde på banen! At dommeren så valgte at overse det mest oplagte straffe nogensinde, da Lyngbys målmand kom helt galt ud af målet og busede direkte ind i Henningsen, der var helt fri, kan vi desværre ikke gøre noget ved..... ak...
 
På søndag gælder det Vejle på udebane, og Vejle må siges at komme med selvtillid efter 4-0 sejren i Hvidovre. Det skal nu ikke forhindre os i at sætte næsen op efter en gentagelse af seneste Vejleturs flotte resultat. Der er selvfølgelig bustur, og DU skal med!! Se mere her...
 
KOM SÅ BRØNSHØJ!!!
 
 
07-10-2013:
GUTTERNE FIGHTEDE SIG TIL POINT I HERFØLGE
HB_koege-BB_06-10-2013_01.jpg

Gutterne lagde fantastisk ud, og allerede i det 13. minut hamrede Casper Henningsen bolden ind bag HB Køges chanceløse målmand, der så ud til at blive lidt overrasket over boldens uventede opspring. Første halvleg var en jævnbyrdig affære mellem to hold med selvtillid, som begge både kunne give og tage. I anden halvleg kom hjemmeholdet længere frem på banen, og hvem andre end Jeppe Kjær (hvorfor filen scorer den mand altid mod BB, uanset hvem han spiller for?) stod bag udligningen til 1-1 i det 74. min..... Hjemmeholdet var farlige mod kampens slutning og burde ret beset have afgjort affæren, men Danni König havde også chancen for at sikre alle tre point efter en friløber, hvor han desværre sendte bolden forbi mål. Ét point ude mod et af divisionens tophold er absolut godkendt, og det placerer os på en flot 9. plads efter 11. spillerunde, hvor der skal uddeles TV-penge.
 
HB_Køge-BB_06-10-2013_03.jpgDe mange medrejsende sort/gule supportere havde en super bustur og fyldte godt på stadion - både med fest og farver og med ubønhørlig skønsang gennem hele kampen. Sådan skal det være!!! Og så fik vi oven i købet studeret moderne tendenser indenfor Hvepse hårmode - en på alle måder udbytterig tur!
Næste opgave er Lyngby hjemme i vores eget Hvepsebo, Tingbjerg Ground. Det bliver tæt, og gæsterne kommer også med selvtillid efter seneste 2-1 sejr over AB sikret på en scoring i overtiden. Men....... for at få point med hjem skal vores (meget velkomne!) gæster ikke blot stå over for Bos fantastisk hårdt kæmpende gutter men også gennem en hel kamp høre på divisionens smukkeste kor - og hvilket hold udover vores eget kan holde til det?!!
 
KOM SÅ BRØNSHØJ!!!
 
30-09-2013:
FANTASTISKE BRØNSHØJ!!
Gutterne fortsætter med at imponere, og kampen i Vejle var ingen undtagelse! Til skønsang fra divisionens sjoveste og mest vedholdende kor præsterede vores sort/gule favoritter en opvisning i beslutsomhed, vilje og gejst krydret med Henningsens herlig scoring efter bare fem minutter, som skulle vise sig at bliver sejrsmålet!
 
Læs mere om BB´s Jyllandstogt her:
Vejle Amts Folkeblad
Bold.dk
Vejle Boldklub
 
Bustur_01.jpgOg når du er færdig med at læse, kan du skynde dig at melde dig til busturen til næste udekamp mod HB Køge, der spilles på søndag kl. 15.00. Prisen er kun 150 kr for voksne medlemmer (200 kr for ikke-medlemmer) og billet til kampen er inkluderet! I bussen sælges øl og vand til rene foræringspriser - så SKYND dig at melde dig til hos Thomas på tlf. 50509789, inden det er for sent!
 
Læs mere om alle busturene her..... og KOM SÅ BRØNSHØJ!!!
 
 
 
28-09-2013:
FLOT INDSATS MOD AGF I POKALEN - OG NU GÆLDER DET VEJLE!
BB-AGF_25-09-2013.jpg
Gutterne kæmpede fornemt og døde med støvlerne på efter brændt straffe ved 0-0, gode forsøg og et flot reduceringsmål til 1-2, der pustede spænding ind i kampen igen, indtil AGF lukkede og slukkede til 1-3 ti minutter før tid. Gennem hele kampen var gutternes fantastiske fight akkompagneret af divisionens bedste og gladeste kor!! SÅDAN SKAL DET VÆRE!!
 
Nu gælder det Vejle på udebane, og som gutterne har kæmpet og spillet i de seneste kampe, risikerer vi ligefrem at få point med hjem (shhhh.... sig ikke ikke noget til hjemmeholdet!). Der er selvfølgelig bustur: Se mere her og tilmeld dig til Steen på tlf. 4023 4979 - for det bliver sjovt!!
 
KOM SÅ BRØNSHØJ!!!!! Grine
 
 
25-09-2013:
SÅ GÅR DET LØS!!
BB-AGF_21-11-2010_01.jpg
AGF gæster Tingbjerg Ground i pokalen med kampstart kl. 18.15..... vi er som altid klar til at vise superligagæsterne, hvordan man støtter sit hold! VI SES!!
 
 
23-09-2013:
ÅÅÅÅÅH, BRØNSHØJ......!
Fantastisk spil i første halvleg med en perlescoring af Wupti efter fire førstegangsafleveringer, der totalt spilttede horsens´ forsvar ad og chancer til flere scoringer. Og en anden halvleg med to hold, der sloges så gnisterne sprang - igen med chancer til BB for at lukke kampen - hvor Horsens udligende efter hånd på bolden, BB blev snydt for klokkeklart straffe for hånd på bolden, og Horsens sikrede sig sejren i det 4. minuts overtid.
 
Der var drama for alle pengene, men selv om øllet pludselig smagte en kende surt, da vi blev snydt for fortjente point, var der ikke en finger at sætte på gutternes spil og indstillig. Alle mand gik til stålet, og fra tribunen rungede sangen uophørligt ud over Tingbjerg Ground fra divisionens suverænt bedste og smukkeste kor. Sådan!
 
På onsdag gælder det AGF i pokalen, der som bekendt er den hurtigste vej til Europæisk fodbold. Ingen er vel i tvivl om, at vi skal se BB mod de (andre) store Europæiske hold, og næste skridt går hen over AGF onsdag aften....
ALLE MAND TIL TINGBJERG GROUND!!!
 
 
15-09-2013:
YESSSSSSSSSSSSSS!!!!
BB-Vendsyssel_14-09-2013.jpg
 
Så kom den!! Den første sejr hjemme på Tingbjerg Ground!!! Og hvor var det dog fortjent! Ikke noget med at fedte sig til de tre point, men fuld skrue fra første fløjt og fantastisk energisk presspil, der ikke lod gæsterne få plads og ro til at spille bolden rundt. Weibel havde tidligt et fantastisk langskud, som målmanden fik fingerspidserne på og fik vippet ud til hjørne. Presset fortsatte ufortrødent, og Fleckner åbnede ballet i det 14 minut efter et skud på stolpen, hvor bolden sprang i spil igen, og vi fik opsnappet riposten. Bolden blev spillet flot rundt og sendt ind over, hvor Fleckner sikkert scorede med hovedet til 1-0.
 
I det 20. minut slog Nøhr til efter en fantastisk solotur på venstre fløj, hvor han fra baglinien helt utroligt fik hamret bolden i nettet til fortjente 2-0. I det 38. minut troede de fleste på Tingbjerg Ground, at der for alvor blev lukket og slukket til 3-0 på endnu et flot hovedstød, men scoringen blev annulleret, så stillingen var 2-0 ved pausen.
 
Efter pausen lagde gutterne igen super flot ud, men efterhånden som kampen skred frem, trak vi os længere tilbage og lod gæsterne overtage mere af spillet, mens vi hele tiden ventede på det kontraangreb, der for alvor kunne lukke kampen. Dét fik vi lov til at vente nervepirrende længe på, og undervejs kunne noteres store chancer - som da Bjergsted med en behersket inderside sendte bolden forbi tomt mål - men i overtiden slog Alex endelig det sidste søm i til yderst fortjente 3-0.
 
Hatten af for Bo og gutterne, der har vendt skuden og i de seneste 5 kampe har været bedste hold på banen. Det lover godt for de næste kampe, og første bule på vejen mod Champions League bliver Horsens på Tingbjerg Ground nu på lørdag kl. 15..... Alle mand til Tingbjerg Ground og syyyyng for dælen!!!!
 
KOM SÅ BRØNSHØJ!!!
 
09-09-2013:
ENDNU EN FLOT UDESEJR!
Marienlyst-BB_07-09-2013.jpg
Gutterne fortsætter med at imponere, og på fyn resulterede det i endnu tre dejlige point på kontoen efter en flot kamp med masser af spil og chancer til vores sort/gule favoritter - tilsat skønsang fra de mange medrejsende Hvepse! Igennem første halvleg var hjemmeholdet sjældne gæster i vores ende af banen, og de få gange det var ved at blive farligt, var Dannevang en sikker sidste skanse. Kort før pausen kom belønningen for en fornem indsats, da Weibel spillede Dalgaard fri, så han sikkert kunne score med hovedet til 0-1.
 
Efter pausen fortsatte presset mod hjemmeholdet, men omkring 5 minutter inde i anden halvleg opstod en tilfældig chance, som hjemmeholdet udnyttede til at udligne til 1-1. Heldigvis slog det ikke gutterne ud, og i det 57. minut kronede Mikkel Nøhr et angreb med flere åbne chancer med sejrsmålet til 1-2.
 
Hjemmeholdet var lige ved at få udlignet ca 20 minutter før tid, men Dannevang var på pletten med en dobbeltredning, så alle tre fortjente point kom med hjem til Tingbjerg Ground.
 
Lørdag kl. 15.00 gælder det Vendsyssel FF hjemme på Tingbjerg Ground. Vendsyssel FF er en overbygning af Hjørring og Frederikshavn fI, og sammenslutningen har lagt flot fra land med 10 point og en 6. plads efter de første syv runder. Der er ingen tvivl om, at der venter vores favorithold en hård kamp, men med den den flotte indsats i de seneste tre kampe og divisionens bedste og smukkeste kor i ryggen, er der ikke grund til pessimisme.... Fuld fart frem!!!
 
KOM SÅ BRØNSHØJ!!!!!!!!!!
 
01-09-2013:
FORFÆRDELIG LØRDAG PÅ TINGBJERG GROUND
BB-Fredericia_31-08-2013.jpg
Gutterne gjorde sådan set alt det rigtige, men alligevel stod vi tilbage med en underlig smag i munden på tribunen efter kampen. For på trods af flot fight, vilje, smukt spil og en masse enorme chancer stod der 1-3 på tavlen, da dommeren fløjtede kampen af.
Tørnes´ drop i et 24. minut som, på trods af at Andreas Moos blev noteret for scoringen, fra tribunen grangiveligt lignede et vaskeægte selvmål, blæste lidt liv i gæsterne, der indtil da var slået helt omkuld af Brønshøjs totaloffensiv. Men selv efter den kolde spand vand, som udligningen og scoringen til 1-2 godt 10 minutter senere var, fortsatte vi med at dominere, og burde have ført komfortabelt inden pausen.
Efter pausen var der stadig masser af saft og kraft i vores gutter, og med det hav af chancer vi producerede, er det komplet uforståeligt, at det ikke lykkedes at få bolden i rusen.
Udover dét som Fredericias målmand tog sig af kan nævnes to forsøg på overliggeren og en enkelt på stolpen.... og at gæsterne så til allersidst kom på 1-3 efter et selvmål af Berthelsen (det skal lige med, at havde Berthelsen ikke forsøgt at komme på tværs, havde en fri mand med garanti scoret alligevel), sætter bare prikken over i´et på en kamp, hvor spil og chancer i dén grad burde have udløst en sikker hjemmesejr!
 
Nu gælder det Marienlyst på udebane i noget, der uden overdrivelse kan betegnes som en bundgyser. Marienlyst imponerede ved at slå Vejle på udebane, men kan vi finde niveauet fra kampene mod Lyngby og Fredericia (og effektiviteten foran mål!!), bør vi vinde. Husk, der er bustur til det fynske - se mere her og tag med for at synge gutterne til en ekstremt vigtig sejr!
 
OG KOM SÅ FOR HELV... BRØNSHØJ!!!
25-08-2013:
FORTJENT SEJR I LYNGBY!
Lyngby_BB_01_01.jpg
Gutterne fortsatte i Lyngby, hvor de slap i Hobro og hvor de iøvrigt burde have vundet efter en flot kamp! I lyngby var der igen vilje fra første fløjt, og de godt 150 sortgule (laaangt!) bag det ene mål blev vidner til en mandfolkeindsats med vilje, gejst og tætte markeringer krydret med flot BB-spil og fine kombinationer!
Lyngby_BB_03.jpg
Vi havde hørt om Lyngbys vikinger, så for at være på den sikre side, havde vi også medbragt vores egen Hvepse-Viking, der passede godt på os gennem hele kampen, mens vi sang og sang og sang og saaaang!!
 
Efter bare 10 minutter fik vi for første gang noget at juble over, da Casper Henningsen fladt hamrede en frisparksbold udenom muren og i nettet helt ude ved stolpen. Alt for kort efter udlignede Lyngby dog til 1-1 efter et frispark, som dommeren vist var den eneste, der så, og var der ikke flere garn inden pausen.
Lyngby_BB_02.jpg
Efter pausen lagde gutterne igen flot ud, og bare otte minutter efter pausen var Jacob Berthelsen på pletten og sendte kuglen i nettet efter et frækt hjørnespark (se rigtig ægte levende billeder af scoringen i vores facebookgruppe!), og så var der stille lidt.
 
Vi trak os lige så stille længere tilbage på banen, mens vi ventede på den afgørende kontra, som for alvor ville lukke kampen. Den kom, men vi fik lov at vente længe på den, for først i det næstsidste minut satte Alexandar Lazarevic på kanten af feltet temmelig blæret støvlen på en aflevering uden at bruge tid på at tæmme bolden - og sendte den i en perfekt bue over Lyngbys målmand og i det fjerneste hjørne til 1-3.
 
Fest og sang var der hele vejen gennem kampen på vores afsnit bag målet, og gutterne gjorde deres for at holde festen igang med en flot og virkelig vigtig udesejr!
 
Fremgangen fortsætter, og vi venter spændt på, hvad Bo og gutterne har til os på lørdag, når Fredericia kigger forbi!
 
KOM SÅ BRØNSHØJ!!!
 
18-08-2013:
NEDERLAG OG FREMGANG I HOBRO
Iben.jpgGutterne sloges for sagen og havde fortjent at vinde ude mod divisionens tophold, men skarpheden foran mål kunne have været bedre! På trods af den magre pointhøst i efteråret, er der grund til optimisme.
 
Kamp for kamp bliver holdet spillet bedre sammen, og et blik på tabellen afslører, at vi på ingen måde er hægtet af. Lyngby, AB og Marienlyst ligger lige over os med henholdsvis 3, 3 og 1 point.
 
Næste rundes kamp ude mod Lyngby er derfor en ekstremt vigtig én af slagsen. Lyngby virker langt fra overbevisende, og med en smule held bliver kampen mod Lyngby denne sæsons vendepunkt, hvor fine takter endelig kan veksles til hård valuta i form af tre dejlige point.
 
Lyngbys vikinger skræmmer os ikke, for vi har selv et eksemplar eller to af slagse - oven i købet i de rigtige farver med striber, glimt i øjet og det hele!!
 
Vi kommer selvfølgelig og synger, og der er brug for DIN smukke stemme - alle mand til Lyngby! KOM SÅ BRØNSHØJ!!!
 
 
 
 
 
 
 
14-08-2013:
DEBATTEN ER DØD.....
Efter store tekniske problemer hos leverandøren af vores debatforum, som betød laaaaaange og hyppige nedetider, har vi valgt at droppe vores debatforum. Men fortvivl ikke, for vi siskuterer videre på livet løs i vores Facebookgruppe!
 
 
14-08-2013:
SIKKER 0-2 POKALSEJR UDE MOD FREDENSBORG
Jubel.jpgDe medrejsende rapporterer om fuld kontrol og en sikker sejr, hvor gutterne kørte den hjem uden at overanstrenge sig med dejlig sort/gul stemning blandet de mange medrejsende på lægterne! De to kasser blev sat ind af Nøhr og Højre, og de tæller selvfølgelig med i målaktieregnskabet, hvor der iøvrigt kan vindes fine præmier - så husk at købe din målaktie, hvos du ikke allerede har gjort det!
 
Udover den sikre sejr med billet til næste runde af pokalen kan noteres to flotte scoringer og endnu en kamp i benen til vores nye hold, der dermed kom et nøk videre mod for alvor at blive spillet sammen....
 
På lørdag venter en svær opgave ude mod Hobro, der har lagt stærkt ud med tre sejre og en målscore på 9-2.......

 

13-08-2013:
HUSK POKALKAMPEN MOD FREDENSBORG TIRSDAG!
Gutterne tørner ud i pokalen tirsdag kl. 18.30 for at tage den kortest mulige vej til europæisk bold. Kampen spilles på Fredensborg Stadion, Kastanievej 16A, 3480 Fredensborg. Tag med og se gutternes første skridt mod de rigtig store kampe!       


04-08-213:
NEDERLAG I SLAGET OM MOSEN
Efter en lige og intens kamp med over 1000 tilskuere, måtte gutterne bide i mosetørven og for en stund udlåne mosen til naboerne fra AB. Efter 0-0 ved pausen og et par nydelige muligheder til begge hold - heraf den største til AB, hvor Tørnes´ fingerspidser og overliggeren kom i vejen - kom der gang i målscoringen i anden halvleg.

 
Første mand til at sende bolden i nettet var Bræmer, der i anden halvlegs femte minut fik sidste tå på bolden og bragte gæsterne foran 0-1. ABernes glæde holdt dog kort, for bare syv minutter efter blev Wupti revet omkuld i feltet, og på det efterfølgende straffespark var Casper Henningensen sikkerheden selv: 1-1.
Desværre jublede vores gutter lidt for længe sammen med alle os på lægterne. For mens vi alle stadig havde armene oppe i glæde, skyndte ABerne sig ned og lagde nydeligt bolden i nettet til 1-2, der også blev kampens resultat. I slutminutterne blev Weibel helt korrekt præsenteret for sit andet kort efter effektivt at have stoppet et kontraangreb med en lidt forsinket tackling - og da han allerede havde modtaget ét (uforståeligt!!) af slagsen, måtte BB kæmpe 10 mod 11 i de sidste minutter.
 
Indstillingen fejlede ikke noget, og spillet var overraskende flot i betragtning af, at de seneste forstærkninger nærmest var fløjet ind kort før kampen. På tribunen blev der som altid sunget flot, så bortset fra resultatet var det en laber eftermiddag, hvor der oven i købet var 14 Hvepse på banen. Tre af dem havde dog desværre taget forkerte trøjer på.... ak, ja... sådan kan det gå!!
 

01-08-2013:
SÅ GÅR DET LØS!Efter et par usædvanligt stille sæsoner har det været lige så meget gang i svingdøren, som der plejer at være. Væk er Minor, Raun, Jørgensen, Leth og som rosinerne i pølseenden Drejs, Ibenfeldt og Bræmer, der alle tre skifter til AB i den forkerte side af mosen.
 
Den anden vej er kommet Casper Henningsen fra FCV, jesper Fleckner fra Frem, Kasper Sørensen fra Sydvest, Casper Højer Nielsen og Pierre Larsen fra FCK samt Aleksandar Lazarevic fra Avarta. Målmandsposten er stadig et åbent spørgsmål, som forhåbentlig bliver løst inden søndagens kamp ude mod Silkeborg.
 
På tribunen er vi der stadig alle mand og er klar til at synge gutterne frem som vi plejer. På dét punkt er intet forandret, og gutterne kan som altid forvente at bliver forkælet af divisionens bedste supportere!
 
Bustur_01.jpgHUSK busturen til søndagens kamp mod Silkeborg: Mødetid kl 8.15 (afgang kl. 8.45) Prisen er 350 kr., og der er bindende tilmelding til Claus på tlf. 28 51 07 47 Skyyyyynd dig, for der er næsten udsolgt!!!!

 

HVEPSENE - Brønshøj Boldklub Support - Ruten 2 - 2700 Brønshøj - info@hvepsene-support.dk -

Langt-banner