Supporter-logo_lille

hveps 
ARKIVET - EFTERÅR 2012

24-12-2012:
GLÆDELIG JUL TIL ALLE HVEPSE!!
tribune.gif

Tusind tak for i år - alle mand var som alltid fantastiske!!!! Pas nu på fingrene nytårsaften, for der bliver brug for dem til at klappe Bo og gutterne en tur i Suppen!!!

Glædelig jul og godt nytår - vi ses til foråret med godt humør og sort/gule farver!! Grine

 

25-11-2012:
FANTASTISKE BRØNSHØJ!!!!
BB-Skive_24-11-2012_01.jpg

BB-Skive_24-11-2012_02.jpgGutterne gjorde arbejdet færdigt og vandt overbevisende 2-0 over skive foran en jublende tribune - og dén sejr resulterede i, at vi kunne gå syngende til vores traditionelle julefrokost og fejre den andenplads, vi havde til låns helt til søndag aften! Og andenpladsen blev i al beskedenhed fejret ganske grundigt!!

I parantes bemærket gør det os til efterårets bedste hjemmehold i 1. division med hele 21 point høstet hjemme på Tingbjerg Ground. Dét siger vist alt om vores fantastiske hjemmebane!!

 

Julefrokost2012_01.jpg

 

Julefrokost_2012_02.jpgOg så blev både jul og sejr fejret med maner med vores traditionelle julefrokost, hvor 44 glade Hvepse (plus det løse) sang sig hæse!

Tusind tak for humør og glæde - og tusind tak til trænere, spillere, tøjmænd, sportschef, BB-formand og alle de andre, der kiggede ind for at ønske glædelig jul og sige tak for indsatsen!!

Nu går vi igang med at forberede os til forårssæsonen. Glædelig jul til alle mand (m/k)!!

 

 

18-11-2012:
FANTASTISK INDSATS I FREDERICIA! (billeder følger...)
Både på tribunen, hvor en ordentlig røvfuld Hvepse var landet efter fornøjelig bustur, og på banen var der lagt i kakkelovnen til pragtpræstationer. Især i første halvleg sad Bos gutter på det hele, og det burde være blevet til en hel del mere end de to kasser, der pyntede så fint ud for BB på måltavlen. Der burde kort sagt have været lukket og slukket længe inden pausen. Og så blev det alligevel unødvendigt spændende, da Fredericia ufortjent og ud af det blå reducerede lige inden pausefløjtet...

Anden halvleg var mere lige, og de to mandskaber skiftedes til at have overtaget og lægge pres på, men set over hele anden halvleg var der et lille overtag til BB. Ingen yderligere scoringer og fortjent sejr med tre labre point og et hææææst kor, der som sædvanlig havde sunget som gjaldt det en VM-titel. Sådan skal det være!!

I næste runde venter Skive, og hvis det hele flasker sig, kan vi med en lille bitte smule held overvintre på førstepladsen. Og husk så iøvrigt, at vi holder julefrokost lige efter kampen. Sidste chance for tilmelding nærmer sig hastigt... KOM SÅ BRØNSHØJ!!!

15-11-2012:
CHOKERENDE PRISFALD PÅ BUSTUREN!!!!
Bustur_01.jpgGrundet flot tilslutning til busturen kan det hårdt arbejdende busudvalg næsten halvere prisen, så nu er der ingen undskyldning for ikke at tage med.

SKYND DIG - der er kun plads til 50 i bussen, hvor der både sælges billige øl / vand og er et dejligt, dejligt toilet til de værdigt trængende!

Tag med, tag med - det bliver sjovt!!!

Pris: 200 kr
Mødetid på Tingbjerg Ground: kl. 09:00 (vi kører kl. 09:30).

Bindende tilmelding til Thomas på tlf. 50 50 97 89

12-11-2012:
ÆRGERLIGT NEDERLAG MOD LYNGBY - OG SMUKT LYS OVER TINGBJERG GROUND!
BB-Lyngby_10-11-2012_01.JPG

På grods af en fantastisk indsats af gutterne kunne Lyngby som det første hold i denne sæson tage alle tre point med hjem fra Tingbjerg Ground i en kamp, hvor der blev sat sæsonrekord med 1220 tilskuere, og vinderen kunne sætte sig på førstepladsen i 1. division. Hele vejen igennem var det en lige og intens forestilling, og især i anden halvleg blev der lukket op for sluserne hos begge hold, der serverede en målrettet gang angrebsfodbold. Uafgjort havde været et rimeligt resultat, men det udlignende mål (ripost efter Wuptis brag af et langskud på overliggeren) blev desværre annulleret for offside, og selv om der i begge ender var chancer til flere scoringer, måtte vi nøjes med Lyngbys fuldtræffer....

På tribunen blev det endnu engang demonstreret, at BB er velsignet med divisionens gladeste og mest syngende kor. Hvor mange andre steder er det ellers set, at spillerne hyldes efter et nederlag - og at koret først stopper med at synge et kvarter efter kampen?!

Og så blev der kastet det smukkeste lys over vores skønne hjemmebane.... Aaaah.... Cool
Se lidt guf fra TV2-Lorry lige her....

Og så husk da lige busturen til Fredericia!!!

07-11-2012:
ER DU MED I LYSANLÆGSGRUPPEN PÅ FACEBOOK?
Så husk, at du som tak for din hjælp kan få en gratis billet til kampen mod Lyngby, hvor lysanlægget indvies. Der er selvfølgelig lukket for tilgang til gruppen, men er du allerede med, skal du skrive dig på listen senest fredag og afhente din billet lørdag kl. 13-14 hos Sune Lillie i BB´s cafeteria!! Kom direkte til gruppen ved at klikke her - og skriv dig på listen...

07-11-2012:
LAD DER BLIVE LYYYYSFEST!!!
Solbriller.gifPå lørdag indvies lysanlægget på Tingbjerg Ground med et brag af en kamp mod Lyngby, og SOLBRILLER anbefales på det kraftigste!! Dels fordi vi jo slet ikke er vant til kunstigt lys, men også fordi det vil se meeega cool ud, hvis hele supporterafsnittet tropper op med seje shades. Så led i sommerskuffen efter solbrillerne og snup dem med på lørdag!

Lysanlaeg.jpgLysanlægget er selvfølgelig testet efter alle kunstens regler, så alt virker på lørdag, og gutterne kan tampe gæsterne grundigt i skæret fra vores nye vidunderlige 1000 lux. Ikke noget med at famle rundt i mørke på Tingbjerg Ground mere... No Sir!

Vi kan derfor bringe et papparazzifoto med telelinse fra Frk. Brygger, der giver en forsmag på, hvordan det ser ud fra VORES mose, når gutterne klasker Lyngby.

Det officielle program for dagen ser således ud:
KL. 14.15 Underholdning på banen af Copenhagen Girlband, der består af 20 friske unge, smukke og musikalske piger.
Kl. 14.45 Kultur- og Fritidsborgmester Pia Allerslev foretager den officielle indvielse af lysanlægget.
Kl.14.55 De 2 hold løber på banen.
Kl.15.00 Kick-off Brønshøj-Lyngby.
Kl. 15.45 Halvleg til tonerne fra Copenhagen Girlband der underholder på banen.
Kl. 16.00 2.halvleg af kampen Brønshøj-Lyngby går i gang.
Kl. 16.50 Tak for i dag til lyset fra de 1000 lux lamper i lysmasterne (og til tonerne af tre skønne point, der rasler ind på kontoen!.

Frank_Pia_Bjarne.jpg
Og så slutter vi for første gang i foreningens historie af med et billede af politikere, og hvorfor nu dét?! Jo, det er såmænd fordi, det er Frank Jensen, Pia Allerslev og Bjarne P. Nielsen (aka Bjarne P. fra TV-Bella), der sammen har været med til at kaste lys over vores hyggelige hjemmebane. Så giv dem lige et blidt og kærligt klap på skulderen, hvis du støder på dem til kampen!!!

04-11-2012:
FANTASTISK SORT/GUL FANMARCH GENNEM MOSEN!
AB-BB_04-11-2012_01.jpg
Det startede fantastisk på Tingbjerg Ground og blev ikke mindre fantastisk, da en kolonne med 150 glade sort/gule slangede sige gennem VORES mose på vej mod Gladsaxe Idrætspark til endnu en runde i Slaget Om Mosen!

På stadion blev stemningen ikke mindre euforisk, og der blev sørget for intet mindre end hjemmebanesteming for vores gutter, der kæmpede på grønsværen! Desværre blev det kun til et enkelt point, men det kan ikke ødelægge humøret, for hold da k... hvor var der knald på. Kampene mod AB har altid været noget særligt, men denne gang overgik divisionens bedste (og smukkeste!) kor sig selv! Kampen var ret lige men burde have været vundet bedømt på spil og chancer - men skidt med det, for efter to uafgjorte bliver sidste runde af Slaget Om Mosen spillet hjemme på Tingbjerg Ground til foråret. Så bliver det én gang for alle slået fast, at Mosen er sort og gul! Cool

Tusind tak for sangen - og så sparer vi stemmerne til på lørdag, hvor Lyngby kommer på besøg, og der skal indvies et lysanlæg! Mere info følger....

01-11-2012:
FANMARCH AB-BB [glad sort/gul slentretur gennem mosen]
Fanmarch.jpg

Brønshøj Boldklub, HVEPSENE - Brønshøj Boldklub Support og Drunken Army inviterer søndag d. 4. november til fælles opvarmning og fanmarch fra skønne Tingbjerg Ground til lokalbraget mod AB i Gladsaxe, der kun ligger en god kilometers penge væk.

Fra kl. 13. vil der være salg af pils, elefantøl og vand til kun en tier – og Bo Henriksen (der altid har ret!), har oven i købet lovet at kigge ind til os og ønske god tur!

Alle glade sort/gule er velkomne - så kom og vær med til den sjoveste og mest summende, syngende slentretur gennem vores mose nogensinde!!

 

30-10-2012:
BEKLAGELIG FEJL AF DBU - ELLER ET FREMTIDSKIG?
BB-Superliga-MetroExpress_2.jpg

Der må være sket en beklagelig fodfejl hos DBU, så vi er ikke blevet placeret i den bedste række af turneringsudvalget! Ved at studere tabellerne, kan fejlen dateres helt tilbage til 1990, og i så fald må DBU vente en erstatningssag for tabt indtjening på entré, TV-penge etc.

En anden mulighed er, at MetroXpress ved en fejl er kommet til at offentliggøre billede og billedtekst et år for tidligt. I så fald er det bare om at sætte en plov på BB som oprykker så hurtigt som muligt!! Vi følger spændt udviklingen i sagen.....

 

29-10-2012:
HVEPSENE - NU MED UDEBANESEJR OVER TOPHOLD!
VBK-BB_28-10-2012_01.jpg

VBK-BB_28-10-2012_02.jpgGutterne er helt ustyrlige i dette efterår! Siden sæsonstarten er det gået konstant fremad, og udover at vi nu for alvor kan drille de store, er Tingbjerg Ground blevet et uindtageligt fort. På udebane har det hidtil knebet lidt med at få viljen og gejsten med hjemmefra, men det blev der for alvor rettet op på mod i Vejle. Gutterne sloges for at vinde hele vejen mod et hold, der på papiret og ifølge eksperterne er bedre. Men vi ved bedre - Bos gutter har vilje og hjerte, og det er vigtigere end nok så mange lønkroner!!

Vi indrømmer gerne, at VBK havde chancer nok til at vinde, og at træværket og Drejs kombineret med træværket stod i vejen et par gange. Men skarpheden manglede hos VBK, og dén havde vores hårdt kæmpende gutter til gengæld, da det galdt!!

VBK-BB_28-10-2012_03.jpgTusind tak for en fantastisk indsats og det flotte resultat, der gav energi til sang i supporternes bus hele vejen hjem til tingbjerg Ground!! For dælen, hvor er det fantastisk at støtte et hold, der i dén grad kan kæmpe røven ud af bukserne og tage fusen på den ene oprykningsfavorit efter den anden!

Bold.dk: Brønshøj toer efter sejr i Nørreskoven

Bold.dk: Bo H. om oprykning: Jeg tror på alting!

Bo Henriksen interviewes på Kanalsport.

Nyd de to labre BB-scoringer i Vejle lige her:

Nu gælder det SLAGET OM MOSEN, når AB tager imod på søndag. Forhåbentlig har gutterne lyst til igen at åbne helt op for sluserne og kæmpe, kæmpe, kæmpe - det gælder en hel vinterpauses håneret. Og forhåbentlig er de kære naboers stadionspeaker ikke helt så pinlig, som sidst vi gæstede Gladsaxe Idrætspark. Lad os nappe den føste sejr på udebane over AB siden 1982. KOM SÅ BRØNSHØJ!!!

29-10-2012
FANTASTISK TUR TIL VEJLE - OG SÅ DET LANGE: HURRAAAAAAA!!!
Ikke nok med at gutterne vandt i Jylland (en begivenhed i sig selv), men de vandt fileme over oprykningsfavoritterne fra VBK. Intet mindre end fantastisk!!! Mere følger, når samtlige deltager i busturen er blevet grundigt debriefet....

22-10-2012:
TINGBJERG GROUND ER UINDTAGELIG, VOL 8
BB-Hobro_20-10-2012_01.jpg

For ottende gang i træk dette efterår gik gutterne fra banen på Tingbjerg Ground med point og er dermed stadig ubesejret i et forrygende efterår - og oven i købet var det femte hjemmebanesejr på stribe! Intet mindre end imponerende!!!

Hobro kom med det ene point, og det ville de gerne have med hjem igen. Sjældendt er der set mere langsommelige indkast, målspark og frispark end dem som gæsterne præsterede i første halvleg. Der blev virkelig sat nye standarder for tidsudtrækniiiiing....

Heldigvis fik gæsterne mere travlt i anden halvleg, hvor Berthelsen hovedstødte vores favoritgutter på sejrskurs. Efter den scoring ville det gæstende hold pludselig også gerne spille fodbold og fremad banen. Det resulterede i en noget mere livlig og seværdig anden halvleg end den første, der i perioder var en smule søvndyssende. Lige lidt hjalp det dog, for den sort/gule defensiv afværgede effektivt alle forsøg, og hele tiden lurede vores forreste på flere scoringer!

BB-Hobro_20-10-2012_02.jpgEndnu en fortjent sejr i en perlerække af pragtpræstationer på det uindtagelige Fort TG, hvor der udover de 11 sort/gule på banen også var udsigt til fire fantastiske og fututistisk udseende lysmaster. Nu mangler vi bare et par tribuner mere, og så har vi fileme noget af en fantastisk hjemmebane!

Næste opgave er ude mod VBK, og så må lidt af uovervindeligheden gerne snige sig med i bussen til Vejle, så vi igen kan smage sejrens sødme på udebane. Det er ved at være aaaalt for længe siden...

Husk der er bustur (se mere her!), så tag med over og syng gutterne til sejr. Det bliver sjovt!!! KOM SÅ BRØNSHØJ!!!

17-10-2012:
NU GÆLDER DET HJEMME PÅ TINGBJERG GROUND
Hjorring-BB_14-10-2012.jpgVores efterhånden traditionelt rædselsfulde udebanestatistik fornægtede sig ikke i Hjørring, hvor hjemmeholdet fil hævnet 0-3 nederlaget fra sidst vi var på besøg. Selv om kampen blev spillet i den anden ende af landet, var 18 optimistiske Hvepse rejst med over for at synge - hatten af for de medrejsende!!!


Nu gælder det Hobro hjemme på uindtagelige Tingbjerg Ground. Og nu hvor gutterne beslutsomt holdt fast i, at vi har store vanskeligheder ved at vinde på udebane, må de meget gerne holde fast i, at det nærmest er umuligt for vores gæster at vride så meget som et enkelt point ud af vores favorithold hjemme på tingbjerg Ground. Oprykningsfaren blev midlertidigt afværget i Hjørring, men lad os bare leve livet lidt farligt og nappe alle tre point på lørdag.

KOM SÅ BRØNSHØJ!!!

09-10-2012:
Kent_Nielsen_lille.jpgSTOR ROS FRA KENT NIELSEN TIL SUPPORTERNE!!
Kent Nielsen har stor ros til os for vores opbakning og udtaler til Ekstrabladet:
"Det fantastiske er, at der altid er en enormt positiv stemning. Tilhængerne kommer med nogle spøjse sange og tilråb, men altid med et glimt i øjet. De er meget positive, også selv om de møder nogen modgang, og det tror jeg også andre fans kunne lære noget af".

Se hele artiklen her...

 

 

 

07-10-2012:
TINGBJERG GROUND ER UINDTAGELIG, VOL 7
BB-Viborg_07-10-2012_01.jpg

BB-Viborg_07-10-2012_02.jpgFor syvende gang på stribe i efteråret gik gutterne fra banen på Tingbjerg Ground med point, og endnu er det i denne sæson ikke lykkedes for noget gæstende hold at snuppe alle tre!

Gutterne lagde flot fra land med aggressivt pres, som ret hurtigt blev belønnet med fire gule kort, men heldigvis blev ingen af de gule vekslet til røde...

Den megen energi, der blev investeret gik det dog mere trægt med at få vekslet til åbne målchancer, for Viborg stod godt på banen og var forberedt på BB´s energiske stil.

Set over hele kampen var det gæsterne, der fik tilspillet sig de fleste åbne målchancer, men udnyttelsesprocenten lå dog heldigvis en del under vores gutters, og de to scoringer det blev til kom efter grumme personlige fejl i vores bageste geled.

BB-Viborg_07-10-2012_03.jpgGutterne viste som sædvanlig flot moral og formåede at komme igen, hver gang gæsterne havde held til at smide en spand koldt vand ud over vores favorithold.

Og som om to udligninger ikke var nok, blev der kort før tid sat trumf på til 3-2 med et brag af et hug, som Viborgs målmand først så, da kuglen lå i rusen

. Sådan gutter! Tingbjerg Ground overgiver sig aldrig!!

BB-Viborg_07-10-2012_04.jpg

Næste opgave for vores seje gutter er på søndag, når Hjørring tager imod næsten helt oppe på toppen af Jylland..... slut med Jyllandskompleks, for nu går vi fileme efter 1. pladsen.... KOM SÅ BRØNSHØJ!!

 

03-10-2012:
FLOT INDSATS MOD AaB
BB-AaB_03-10-2012_01.jpg

BB-AaB_03-10-2012_02.jpgMan må sige, at gutterne faldt med ære mod AaB, selv om et par nøglespillere blev sparet, og med lidt held i sprøjten endda kunne have drillet storfavoritterne en del mere, end det var tilfældet. Trods det meget tidlige tidspunkt, havde små 1100 tilskuere fundet vej gennem tælleapparaterne, og var med til at skabe en fantastisk ramme omkring en laber pokalkamp!

Vi venter et år mere på at se gutterne spille Europæisk bold og ser frem til næste kamp, der spilles mod Viborg på søndag kl. 15.15 (bemærk tidspunktet!!).

Alle medlemmer af HVEPSENE - Brønshøj Boldklub Support skulle nu i skrivende stund have modtaget brev med fribilletter og invitation til julefrokosten. Vel mødet - og KOM SÅ BRØNSHØJ!!!!

02-10-2012:
POKALKAMP MOD AaB
pokalen.gifHusk pokalkampen mod Aab onsdag, der sparkes igang på det helt umulige tidspunkt kl. 16.00..... bemærk, at sæsonkort ikke gælder til pokalkampene.....

Mens vi venter på, at gutterne retter den lille fejl fra AaB´s seneste pokalbesøg, kan netop det nydes her: BB-AaB i pokalen 2008

 

02-10-2012
TINGBJERG GROUND ER UINDTAGELIG!
BB-Skive_29-09-2012.jpg

Gutterne lagde flot ud med massivt pres meget højt oppe på banen, mens gæsterne havde nok at se til med at forsvare sig og undgå de personlige fejl, som et meget tændt hjemmehold forsøgte at fremprovokere. Skive operede med en enkelt hurtig mand i front, der dog havde svært ved at få fat i de mange lange bolde, som vores bageste havde godt styr på....

Pres, pres og atter pres men ingen mål. Det var første halvleg i ganske få ord, og efter pausen kom Skive lidt bedre med, og det begyndte at ligne en åben slagudveksling, efterhånden som begge hold smed forsigtigheden over bord. På supporterafsnittet begyndte vi at blive lidt nervøse for, at et lucky punch fra Skive meget ufortjent kunne sende alle tre point mod vest, men heldigvis blev bekymringerne gjort til skamme - for 15 minutter før tid fyrede Jelle kanonen af og satte tre skønne og meget velfortjente point ind på kontoen!!

Nu gælder det AaB onsdag kl. 16.00........

17-09-2012
MASSIIIIIVT MAAAAAND!!!!
BB-Lyngby_16-09-2012_01.jpg

BB-Lyngby_16-09-2012_03.jpgDivisionsns førerholdet lagde ud som lyn og torden i et hæsblæsende tempo, så vi havde rigeligt at se til med at forsvare os og forsøge at holde skindet på næsen, og det gav hurtigt bonus. I det 6. minut blev et indlæg slået fra vores venstre forsvarsside til fjerneste stolpe, hvor David Boysen let og ubesværet med et perfekt hovedstød oppe i krogen kunne bringer Lyngby på 0-1.

Herefter smøgede gutterne ærmerne op og begyndte med vanlig fornem fight at pille glansen af modstanderne og komme længere frem på banen. Chancerne begyndet at komme, og kort før pausen kom belønningen, da Peter Larsen tæt under mål fik masser af tid og plads til at tæmme og afslutte til 1-1, der også var stillingen efter de første 45 minutter.

BB-Lyngby_16-09-2012_02.jpg

Efter pausen fortsatte gutterne i samme rille og dominerede mod et tophold, der i perioder ærligt talt virkede underligt umoriveret og viljeløst. Bedst som vi fik fornemmelsen af, at det begyndte at bage op til en BB-scoring, slog Lyngby til med scoring, der så temmelig let ud 10 minutter før tid.

Det lignede et sejrsmål, men gutterne ville det anderledes. Foran divisionens suverænt bedste kor kom den sort/gule maskine endnu et par gear op, og i det 87. minut kom den fortjente udligning til 2-2, da Jesper Christjansen i en kaotisk situation lige foran mål sendte bolden i nettet. Og som om det ikke skulle være nok, sikrede Valon Ljuti alle tre point med et fantastisk hovedstød i dommerens tillægstid!

Hatten af for gutterne, der sloges som gale hele vejen igennem og ikke gav op på trods af to føringer til Lyngby!! Og hatten af for divisionens bedste kor, der gav den gas, gas, gas og næsten fik tribunen til at vælte mod kampens slutning. De to sene scoringer kostede alle tre kilo medbragt konfetti, så vi måtte gå over til konfettiindsamling og -genbrug - men hvor var det da det hele værd!!

Nu gælder det HB Køge på udebane, og hvem kan sige nej tak til bustur efter gutternes suveræne forestilling mod divisionens suveræne tophold?! Læs mere her og tag med -det bliver SJOVT!!!

 

09-09-2012:
UFORTJENT NEDERLAG I HOBRO
Hobro-BB_08-09-2012.jpg
Efter endnu en helhjertet indsats krydret med forsøg på træværket, en hjemmeholdsmålmand i hopla og ikke-dømt straffe kunne gutterne drage hjem med et 0-1 nederlag. Bedømt efter spil og chancer burde det ikke være gået sådan, men det er jo charmen ved fodbold (selv om det vel oftest er det vindende hold, der kan se det charmerende), så det tager vi i stiv arm. På plussiden kan noteres, at gutterne igen gik til stålet og havde fortjent at vinde i Jylland, og at der var fin opbakning til busturen laaaaangt op i Jylland!!

På lørdag gælder det endnu et tophold, når divisionens absolutte førerhold Lyngby gæster Tingbjerg Ground. I denne runde sejrede Lyngby overbevisende 5-1 over skive, men det gør de ikke på lørdag! KOM SÅ BRØNSHØJ!!

07-09-2012:
HUSK BUSTUREN TIL HOBRO LØRDAG!
FC_Fyn-BB_12-08-2012_01.jpg
Pris: Voksne 375 kr. (ikke-medlemmer, 425 kr.)
Børn under 18 år, 325 kr. (ikke-medlemmer, 375 kr.)
Mødetid på Tingbjerg Ground kl. 09:00. Vi kører kl. 09:30.

Priserne er inkl. billet til kampen!

Bindende tilmelding til Thomas på tlf. 50 50 97 89

Der kan købes øl og sodavand i bussen til en 10'er, og der er toilet ombord.
Vi har også merchandise med på turen, hvor vi sælger huer, halstørklæder, krus, postkort, vævede BB-logoer og klistermærker.

Tag med!! Det bliver sjovt!!
Vel mødt Very Happy

03-09-2012:
TUSIND TAK, GUTTER!
BB-FCV_01-09-2012_01.jpgGutternes indsats mindede jo nærmest om den hollandske totalfodbold, da FCV´s fuldtidsproffer blev sendt tomhændede tilbage til Slagelse og onkel Kurt.

Alle mand var hér, dér og alle vegne. Det var skønt at se talent krydret med en fantastisk indsats og vilje resultere i, at supporternes livret blev serveret på Tingbjerg Ground: tre fortjente point ind på kontoen!

De kloge har ret. Der er faktisk temmelig forskel på hel- og halvtids hold. Vores halvtidshold leverede en helhjertet indsats mod heltidsholdets halvhjertede indsats.

Det var fantastisk at se gutterne spille fodbold, som det skal spilles: MED HJERTET!!!

Billeder fra gutternes fantastiske forestilling følger, og imens kan du fornøje dig med at læse om den skønne lørdag eftermiddag på Tingbjerg Ground her:

BB-FCV_01-09-2012_02.jpgDoctor Brønshøj
Bold: Nøhr arkitekten da Brønshøj slog FCV
Bold: Brønshøj-triumfator vil spille med om billetten
Bold: Ove P: Brønshøj bør have 10.000 tilskuere
Bold: Bo H. hylder fællesskabet
FCV: Nederlag i Tingbjerg

31-08-2012:
VIDERE MOD EUROPÆISK BOLD
Det var en rolig dag på kontoret, da gutterne slog Herlufsholm 0-3. Ingen blev overanstrengt, og vi afventer spændt lodtrækningen til næste skridt mod BB´s første europæiske turnering...

I mellemtiden gælder det FCV på hjemmebane lørdag kl. 15.00. KOM SÅ BRØNSHØJ!!!

27-08-2012:
ØJENVIDNEBERETNING FRA HJØRRING
Hjorring-BB_26-08-2012.jpgVi giver ordet til Hr. Brygger, der så det ske med sine egne øjne:
Super, super, super indsats af gutterne, der viste klassespil på et solbeskinnet Hjørring Stadion.

Eneste dvaske hvepse denne herlige sensommerdag, var den slags med vinger, der tumler rundt og gør indtagelsen af mad og drikke for de 2-benede til en øvelse, der kræver skærpet opmærksomhed.

Hold da op, hvor spillede vi godt. Inden føringsmålet, var der flere nærgående forsøg og opspil. Især Michael Jørgensens drøn af et skud havde fortjent en bedre skæbne end at hvisle udenom stolpen.

Målene var alle rene perler:
0-1: Mark Leth slipper fri i feltets venstre side, kigger op og serverer en sukkerbal til en endnu mere fri Bræmer på tværs, der stensikkert sætter kuglen i det tomme mål.
0-2: Mikkel Nøhr frisparker kort før pausen fra højre side nær hjørneflaget præcist ind i pandebrasken på Ibenfeldt, der utageligt tordner bolden i netmaskerne.
0-3: Weibel sender bolden af sted i dybden til Mark Leth, der usvigeligt sikkert udplacerer Zaza.

I øvrigt mistede supporterne respekten for samme Karim Zaza i 1. halvleg. Gabel var blevet flæsket og vred sig i smerter. Zazas tilråb under behandlingen vidner om mangel på respekt og fair play.

Andre detaljer:
Debut til Kenneth Bjergsted, der spillede hele kampen på højre back. Lidt famlende start, men spillede sig stærkt op.
Advarsler til Ørbæk og Bræmer, der begge blev udskiftet i 2. halvleg.
Hjørrings træner Søren Kusk hilste pænt på os(5 supportere) på parkeringspladsen en god time før kampstart - lun fætter!
Efter kampen ved udgangen hilste samme Kusk atter pænt, men lidt mere bestemt med et glimt i øjet:
"Nu kan I godt tage hjem"! Cool

26-08-2012:
SEJR I HJØRRING
Så lykkedes det endelig at få den første sejr hevet i land - og det endda på udebane mod FC Hjørring, som vi hidtil aldrig havde vundet over i Hjørring! Der rapporteres om en overbevisende indsats af gutterne med fortjent sejr og - som endnu et plus - ingen røde kort (eller gule for den sags skyld!). Hatten af for gutterne, der meget gerne må følge op med noget i samme stil på lørdag, når FCV besøger Tingbjerg Ground!

Når de medrejsende Hvepse er blevet grundigt debriefet, og Brygger har været i mørkekammeret, følger vi op med labre billeder fra triumfen på toppen af Jylland!!

25-08-2012:
BB HAR FÅET NY HJEMMESIDE
BB-hjemmeside.jpg
Intet står stille i BB, og seneste initiativ er en ny laber hjemmeside i lækkert, brugervenligt desigen. Hjemmesiden er tilbage på den gamle adresse: www.bronshojboldklub.dk. Dyrk den! Cool 

 

 

23-08-2012:
SIKKER POKALSEJR OVER FREMAD A
Der var klasseforskel i dejligt gensyn med Sundby Idrætspark, og selv da Mayasi fik rødt kort, var det tydeligt at se, hvilket hold der spiller i 1. division. Eneste anke er, at sejren burde være blevet uendeligt meget større end de 1-4, der stod på tavlen ved slutfløjtet.... I næste runde venter Herlufsholm GF, og alt andet end en sikker billet til tredje runde vil da være en skandale! Kan vi mon sætte næsen op efter en ny scoringsrekord? Så vidt vides er den gamle fra 1983 med 11-0 over ØB....

18-08-2012
POKKERS!!!!
BB-AB_18-08-2012_02.jpgFørste runde i Slaget Om Mosen var præcis så dramatisk som traditionen byder med to hold, der gik til stålet. Men først skulle Årets spiller 2011/12 hyldes, og efter sammentælling af sms-stemmer afgivet gennem hele sæsonen, blev det Drejs!! Stort tillykke til Mr. Mega Nice!!

BB sad på begivenhederne og dominerede med flot spil, fight og stolpeskud. Men ind kom bolden ikke, og kort før pausen tog begivenhederne en ærgerlig drejning, da Jesper Christjansen efter at have satset voldsomt i en tackling, hvor han kom for sent, fik det røde kort....

Det betød 10 mand mod 11 i 50 minutter, men det slot ikke gutterne ud. Som kampen skred frem blev AB trykket længere og længere tilbage, og det bagte gevaldigt op til en scoring. Desværre blev det gæsterne, der stod for et føringsmål 10 minutter før tid, hvor Drejs sløsede og forærede bolden væk foran tomt mål....

Scoringen satte for alvor damp under kedlerne både på banen og på tribunen, hvor divisionens bedste kor BRØØØLEDE gutterne fremad!!

AB vaklede med gummiben, og i overtiden var Bræmer på pletten med en virkelig fortjent udligning via stolpen, der udløste tumultagtige jubelscener på supporterafsnittet!!

BB-AB_18-08-2012_01.jpg

Som kampen skred frem, og vi kom bagud med en mand i undertal, kan vi ikke være utilfredse med 1-1. Men hold da fast, hvor havde gutterne, vurderet på spil og chancer over hele kampen, fortjent at vinde over vores kære naboer. Der er nu to opgør tilbage i denne sæsons udgave af Slaget Om Mosen....

Nu gælder det pokalen, hvor Fremad Amager venter i Sundby onsdag kl. 18.00...... og husk så liiiige busturen til Hobro lørdag d. 8. september. Læs mere her.....

12-08-2012:
UAFGJORT I ODENSE
FC_Fyn-BB_12-08-2012_01.jpg
Efter endnu en relativt chancefattig kamp hev gutterne endnu et point ind på kontoen og holdt nullet flot støttet af en busfuld Hvepse, der havde taget turen over Storebælt. Begge hold havde en solid defensiv, som stort set holdt angriberne fra fadet.... men Brønshøj var dog tættest på med afslutninger på stolpe og overligger, mens hjemmeholdets bedste forsøg var en afslutning direkte på Drejs...

Næste opgave er hjemme på Tingbjerg Ground lørdag, hvor AB gæster i første runde af Slaget Om mosen!

09-08-2012:
HUSK BUSTUREN TIL ODENSE!!
Bustur_01.jpgPå søndag møder vores gutter FC Fyn i Odense, og vi er selvfølgelig på plads, når det går løs!! Læs mere om pris og tilmelding her..... Tag med, tag med!!! Det bliver sjovt!

 

 

09-08-2012:
POINT I HERREFIGHT
BB-VBK_08-08-2012_01.jpgKampen mod VBK var meget langt fra at være nogen æstetisk nydelse.

Men til gengæld var der smæk for alle skillingerne med to hold på banen, som tydeligvis havde tænkt sig at vinde og ikke ville give sig så meget som en millimeter!!

Lige så fattig som kampen var på poleret fodboldspil og chancer, lige så rig var den på nærkampe og intens fight, så det mest af alt lignede en pokalkamp.

Gæsterne forsøgte sig med det kombinationsspil langs jorden, de er kendt for, men vores gutter gav dem ikke ro til at få det igang. Der blev kampen igennem lagt et højt pres, som tvang gæsterne til at forsøge sig med lange, høje bolde frem, som relativt let kunne opfanges af vores forsvar.

Mark Leth havde kampens største chance, da han sendte et indlæg fra Fosgaard i sidenettet. Leth kom igen i fokus kort før tid, da han blev sendt afsted med en aflevering i dybden.

BB-VBK_08-08-2012_02.jpgVBK´s bageste mand gik tydeligt i ryggen på ham lige uden for feltet, og både foran TV-skærmen og fra tribunen lignede det et klokkeklart frispark og et rødt kort til gæsternes bageste mand.

Dommerne vinkede imidlertid afværgende, og Leths reaktion på dét fejlskøn resulterede desværre i et rødt kort. Men 10 mod 11 blev 0-0 kørt sikkert hjem, og enenu et vigtigt point kom i hus.....

Uafgjort må siges at være et retfærdigt resultat efter en jævnbyrdig kamp, hvor begge hold virkelig gik til stålet! Næste opgave er i Odense på søndag, hvor FC Fyn tager imod vores gutter. KOM SÅ BRØNSHØJ!!

07-08-2012:
ÆRGERLIGT NEDERLAG I FREDERICA
Fredericia-BB_03-08-2012.jpg
Gutterne startede flot og spillede en første halvleg med fart over feltet og flere 100% chancer, hvor vi på tribunen var sikre på scoring. Men hver gang stod hjemmeholdets glimrende målmand desværre i vejen..... efter pausen var der også pres på, men det var hjemmeholdet der havde overtaget initiativet og svingede taktstokken. Overtaget resulterede i en enkelt scoring og vores første nederlag. Uafgjort havde været et retfærdigt resultat efter en lige kamp, men Fredericia var lige den tand skarpere foran mål....

Nu gælder det endnu et jysk hold fra Trekantområdet, når vi møder VBK onsdag. Men denne gang er det hjemme på Tingbjerg Ground!!!! KOM SÅ B RØNSHØJ!!!

30-07-2012:
GOD SÆSONSTART
BB-Viborg_28-07-2012.jpg
Gutterne lagde godt fra land i den nye svære 1. division med 2-2 hjemme mod Viborg. De første kampe er altid interessante, for det er her vi får det første fingerpeg om, hvorvidt ferien har svækket eller styrket holdet. Den første kamp mod et stærkt Viborghold gav grund til optimisme, for selv om vi kom bagud to gange, var gutterne ikke til at slå ud af kurs. Begge gange kom de flot igen og fik udlignet. Oven i hatten var spillet flot, og kombinationerne flød i perioder næsten som det ses i Barcelona!!

I næste runge gælder det Fredericia på udebane fredag kl. 19.00. KOM SÅ BRØNSHØJ!!!


 HVEPSENE - Brønshøj Boldklub Support - Ruten 2 - 2700 Brønshøj - info@hvepsene-support.dk -

Langt-banner