Supporter-logo_lille

hveps 


ARKIVET - EFTERÅR 2011

14-01-2012:
KÆRE, KÆRE HVEPSE... VERDENS BEDSTE HVEPSE!!
Julefrokost-2011_01Efterårssæsonen 2011 har været den bedste i mands minde.

Det gælder på banen, hvor verdens bedste (bare spørg Doctor Brønshøj!) sort/gule mandskab gjorde tilværelsen usikker for såvel storfavoritter fra Superligaen som alle de andre, som var så venlige at kigge forbi Tingbjerg Ground.

Julefrokost-2011_02Og det gælder på tribunerne, hvor Divisionens Bedste Supporter (bare spørg Doctor Brønshøj!) sørgede for stemning og fest på Tingbjerg Ground og på alle de udebaner vi overhovedet kunne komme i nærneden af!

 

Julefrokost-2011_04Tusind, tusind tak til alle de fantastiske sort/gule, der gjorde det hele muligt og fyrede den af med fantastisk humør, glæde hele vejen igennem og respekt for vores modstandere uanset resultatet af kampen.

Hvad er større end kærligheden til sin klub og bevidstheden om, at gæstene har det lige sådan - så man kan snuppe en pilsner sammen i klubhuset efter kampen?

Julefrokost-2011_06Tusind, tusind tak til alle de der gjorde det muligt at sende fyldte busser til Jylland, og tusind tusind tak til de 40 suppoterer, der sammen med divisionsholdet gjorde vores julefrokost uforglemmelig.... og i den sammenhæng en særlig tak til de spillere, der gav en omgang til de tørstige supportere, og til Bo Henriksen, der inviterede os indenfor tilspillernes fantastiske sang om sæeonen der gik....!

Tak, tak, tak og på gensyn til april, hvor vi har generalforsamling og igen overrasker og rykker opad i tabellen! KOM SÅ BRØNSHØJ!!!

08-11-2011:
JUL, JUL, JULEFROKOST!!
tribune

Julefrokosten og sæsonafslutning bliver i år allerede afholdt lørdag d. 19. november, så sæt et STORT kryds i kalenderen. Det bliver en aften, du ikke vil gå glip af - for både spillere og supportere har leveret en fantastisk sæson, og det skal fejres med et BRAG af en julefrokost!!

Breve er på vej ud til alle medlemmer.....!!!!

07-11-2011:
HUSK BUSTUREN TIL SKIVE!
Bustur_01Prisen er kun 300 kr inkl. billet til kampen (330 kr for ikke-medlemmer) - og bliver bussen fyldt, er første omgang øl/vand gratis!
Tag med og syng gutterne frem til den tredje sejr på stribe, så Fiduspokalen igen skal støves af, og vi kan overvintre med behagelig afstand til den kedelige streg i bunden af divisionen!!!

Det er sidste chance for at se gutterne i aktion inden vinterpausen! Læs mere her...

FORTJENT SEJR I ROSKILDE
Roskilde-BB_06-11-2011_03

Roskilde-BB_06-11-2011_01Med sejren over AB i bagagen var det et hold med selvtilliden iorden, der gik på banen i Roskilde, og efter bare 7 minutter var Bræmer på pletten med venstrebenet, da han hamrede bolden over Roskildes målmand og i nettet til 0-1.

Der var chancer til mere inden pausen, men ind kom bolden ikke - og Roskilde var så venlig konsekvent at skyde over eller forbi, når muligheden bød sig.


Roskilde-BB_06-11-2011_02Efter pausen forsøgte hjemmeholdet at lægge pres på uden dog at blive rigtig farlige, og BB lurede bare på den afgørende kontra, som ville afgøre kampen. Den kom mod slutningen, da Mikkel Jensen slog sidste søm i med sin scoring til 0-2.

Fortjent sejr til BB foran mere end 200 syngende medrejsende sort/gule på gæsteafsnittet, der nød Roskildes lange Grillert (den er fileme længere end vores Hvepse-Børge!) og kunne rejse hjem med fyldte maver - og hele 7 point ned til stregen.

På søndag gælder det Skive i efterårets sidste kamp. Gutterne på banen har fortjent en sang til arbejdet i Limfjordsbyen, så vi triller mod nord for at hjælpe dem med at gøre arbejdet færdigt. Tag med, tag med, tag med!!!

KOM SÅ BRØNSHØJ!!!!

01-11-2011:
HUSK BUSTUR TIL ROSKILDE!
Bustur_01Prisen er kun 100 kr inkl. billet til kampen - og bliver bussen fyldt, er første omgang øl/vand gratis!

Læs mere her...

 

 

01-11-2011:
DIV1SIONEN
DIV1SIONEN med smukt indslag om den største TIFO nogensinde i 1. division!TV2 Sport var forbi Tingbjerg Ground og fulgte arbejdet op til kampen mod AB med den største TIFO nogensinde set i 1. division - en TIFO der blev til i smukt samarbejde mellem officielle og uofficielle supportere. Tak for hyggelige aftener og dejligt selskab til alle, der var med til at skabe vidunderet og få det til at lette på tribunen!!


30-10-2011:
LEVENDE BILLEDER
BB-ab_29-10-2011_05Mandag i DIV1SIONEN viser TV2 Sport ifølge rygtet et fyldigt uddrag af en dejlig lørdag på Tingbjerg op til, under og efter kampen mod AB. Indtil da kan du nyde disse indslag:
"Brønshøj Brød 1-points forbandelse"

"Hvepsenes matchvinder: Kæmpe forløsning"

"AB tabte i de døende minutter"

Og længere nede kan du se TV-Bellas optagelser af den største TIFO nogensinde i 1. division.

 

 

30-10-2011:
FAAAAAAAAAAANTASTISK, BRØNSHØJ!!! MOSEN ER SORT OG GUL!!!!!!
BB-AB_29-10-2011_01

BB-AB_29-10-2011_02Det hele klappede perfekt med hyldest af vores Årets Spiller 2010/11 (Lasse Fosgaard), den største TIFO nogensinde set i 1. division og gutterne på banen, der i slutminutterne sled AB´s 10 flot kæmpende spillere op.

Forud var gået en dramatisk kamp med stolpeskud i begge ender, direkte rødt til AB´s bisse, Klaus Løkke, og uhæmmet knald på divisionens ubetinget bedste og sjoveste supporterafsnit!

AB bragte sig foran i det 13. minut efter et nydeligt angreb, men det slog ikke gutterne ud. De fortsatte med at gå til stålet uden dog at kunne få bolden over stregen, og da AB efter ca ½ times spil blev reduceret til 10 mand, vejrede vi for alvor morgenluft.

Ind kom bolden dog ikke i de første 45 minutter, og efter pausen gik tiden alt for hurtigt, mens AB forsvarede føringen.......

BB-ab_29-10-2011_03Som anden halvleg skred frem, begyndte gæsterne at vise træthedstegn, og indskiftningen af Granzow og Haurum, med hurtighed og friske ben, gav store problemer i AB´s slidte forsvar.

Lasse Fosgaard åbnede ballet med udligning i det 80. minut, da fra kort afstand HAMREDE bolden mellem benene på AB´s chanceløse målmand, og da Peter Haurum to minutter før tid satte sejrsmålet ind, væltede både spillere og divisionens ubetinget sjoveste supporterafsnit!!!

Tusind tak til gutterne på banen og alle de glade sort/gule på tribunen, der var med til den største TIFO nogensinde set i 1. division og som sang holdet frem til sejr i Slaget Om Mosen!!! Og så skal det ikke glemmes, at 7-Mands Veteraner kort inden divisionsholdets kamp mod AB vandt over Husum - så mosen er i sandhed sort og gul!

Se TIFOen i ægte lyslevende billeder fra vores venner på TV-Bella her:

I næste runde gælder det Roskilde på udebane. Vi har selvfølgelig bustur, som du kan læse mere om her.... Tag med og syng gutterne frem til endnu en vigtig sejr! I skrivende stund er der kun 9 point til oprykning! Cool

BB-ab_29-10-2011_04

28-10-2011:
DER ER BRUG FOR DIG!
TIFO-info

Når gutterne løber på banen mod AB fyres den største TIFO nogensinde set i 1. division af, og der er brug for DIG for at få det til at se fantastisk ud!! Kom ned på supporterafsnittet og vær med til at skrive BB-historie, når gutterne løber på banen!!!

27-10-2011:
DEN STØRSTE TIFO NOGENSINDE SET I 1. DIVISION
BB-AGF_21-11-2010_01_lilleKom og vær med til den største TIFO nogensinde set i 1. division, så du kan se dig selv på forsiden af de lokale aviser og berette for børnebørnene, at DU fik det hele til at ske til kampen mod AB!!
Vi mødes lørdag i klubhuset kl 13.45 til en kort gennemgang af løjerne, så alle ved hvad der skal ske - og hvem der gør hvad hvornår - så alt klapper perfekt, når vores sort/gule superhelte løber på banen for at vinde over AB i slaget Om Mosen!

Foreningen giver en lille forfriskning til alle der kommer. Vel mødt!!

25-10-2011:
MALEDAGEN
Store-Maledag_25-10-2011_LlEn rigtig hyggelig Store Maledag Vol. 1.... der males videre onsdag samme tid og sted, så det største banner nogensinde set i 1. division kan blive klar til Kampen Om Mosen, når de flinke ABer fra Gladsaxe gæster Tingbjerg Ground på lørdag!.... Smil

 

24-10-2011:
2-2 i HJØRRING - OG SÅ SKAL DER FILEME MALES BANNER!
Husk Store Maledag tirsdag d. 25. oktober, hvor vi sammen med Drunken Army laver det største banner nogensinde set i 1. division (20 m * 6 m). Vi mødes kl 16 på Bolsjefabrikken, Ragnhildgade 1, og begynder at tegne banneret op.

Er du bedre til bare at fylde ud med sort, kan du med fordel komme en time eller to senere..

VEL MØDT!! Cool

15-10-2011:
SÅ KOM HÆNDERNE NED IGEN
BB-FCV_15-10-2011Træerne vokser ikke ind i himlen, og efter den flotte præstation kom hænderne ned igen. FCV var langt fra skræmmende, men gutterne kom aldrig op i gear og igang i en meget rodet kamp - og det samme kan desværre også siges om et noget dovent og sløvt supporterafsnit. Det kan vi fileme gøre bedre!!
Næste gang venter Hjørring på udebane, og hvis der er 19 som vil med bussen til 400 kr pr snude (inkl. billet til kampen), så ruller vi over og synger. Bindende tilmelding til Sune på tlf. 26 59 77 27.

 

 

11-10-2011:
OMTALE AF KAMPEN................
TV2-Sport: "Rødt til Drejs - Esbjerg-mål annulleret"
TV2-Sport: "Brønshøj-forsvarer: Sjov kamp at spille"
TV2-Sport: "Brønshøj-træner jublede i regnen"
TV2-Sport: "Brønshøj fastholdt 0-0 med ni mand"
BB´s hjemmeside: "Mandfolkepræstation!"
EFB´s hjemmeside: "Brønshøjs ni bøvlede sig til et point"
Bold.dk: "Brønshøj overlevede drama i Esbjerg"
Bold.dk: "Brønshøj-stopper tilfreds og ked af det"
Bold.dk: "Bo H: Al ære og respekt til drengene"

11-10-2011:
FANTASTISK, BRØNSHØJ!!
Esbjerg-BB_09-10-2011_01

Esbjerg-BB_09-10-2011_02Det var intet mindre end fantastisk, hvad gutterne leverede i Esbjerg. På trods af skader og sygdom spillede de lige op med divisionens suveræne tophold og tilføjede Esbjerg det første pointtab på hjemmebane i denne sæson!

Vores spillere var tændte fra start og satte en streg under Bo´s udtalelser om, at vi ikke var kommet for at overgive os. Der blev gået til vaflerne i den silende regn, og selv om Michael Jørgensen blev udvist kort efter pausen, fortsatte gutterne med at tro på det og producere chancer.

Esbjerg-BB_09-10-2011_03Efter en (liiiiiiidt for!) kort tilbagelægning, som Drejs (nææææææsten!) nåede ud til, kom kampens andet gule kort, og så var der kun 9 hvepse på banen.

Det kunne dog heller ikke slå gutterne ud af kurs, og til smuk skønsang blev der hevet et enkelt og virkelig velfortjent point i land!

Esbjerg-BB_09-10-2011_04På tribunen var der liv og glade dage under hele kampen, som der også havde været i bussen hele vejen fra Tingbjerg Ground, hvor divisionens bedste supportere var taget afsted fra om formiddagen. Både ud og hjem var der iøvrigt selskab af et par Esbjergfolk, der manglede kørelejlighed. Hatten af for alle de, der havde lyst til at bruge søndagen på at synge for gutterne i Esbjerg!!! for dælen, hvor lød det godt!! SÅDAN BRØNSHØJ!!!

Nu gælder det FC Vestsjælland hjemme på Tingbjerg Ground på lørdag. Vi kan se frem til afbud pga karantæner, men forhåbentlig er lysner det på skadesfronten - og forhåbentlig går gutterne på banen med samme benhårde indstilling som i Esbjerg!!!

KOM SÅ BRØNSHØJ!!!

02-10-2011:
FREDERICIA VANDT 0-0
BB-Fredericia_01-10-2011
At gæsterne kunne rejse hjem med alle tre point er faktisk lidt af et mysterium, for ved pausefløjtet burde der have været grundigt lukket og slukket efter solid dominans og en stribe STORE chancer.
Den største var nok Fosgaards alene-med-målmanden-chance efter det smukkeste angreb længe set på Tingbjerg Ground, som udover hurtige kombinationer også inkluderede en hælaflevering, der fuldstændig splittede gæsternes forsvar.
Anden halvleg var mere jævnbyrdig, men Fredericia kunne have have "stjålet" alle tre point kort før tid. Her var Drejs redningsmand, da der blev trykket af fra kort afstand i det lille felt. Alligevel er det temmelig uforståeligt, at FC Frederricias træner, Thomas Thomasberg, mener, 1. halvleg var meget lige, og at hans hold sad på det hele efter pausen. Mon ikke TV-Bella kan sende ham optagelsen af kampen og få rettet op på dén vildfarelse? Cool

Næste kamp bliver én af de svære, for ikke nok med, at det er i Jylland.... modstanderen er nedrykkerne fra Esbjerg! Det er nu ikke noget, der bekymrer Hvepse: Vi kører selvfølgelig over for at se vores gutter tage fusen på favoritterne! Der er stadig et par ledige pladser i vores store bus, så læs mere her, hvis du vil med!

25-09-2011:
BUSTUR TIL ESBJERG
Bustur_01Allerede 14 dage før turen går til Esbjerg er alle pladser i bussen besat. Vi forsøger at få fat i en større bus, så alle kan komme med. Se mere her og tilmeld dig, så vi ved hvor stor en bus vi skal forsøge at skaffe!!

 


 

POINT I VIBORG
Gutterne kæmpede flot og sled sig til det ene point på en tidlig Bræmer-scoring efter 8 minutter (hovedstød efter hjørnespark) i en flot 1. halvleg, hvor Brønshøj pressede på men ikke fik scoret på de store chancer, og hjemmeholdet desværre fik bragt balance i regnskabet kort før halvlegsfløjtet. Efter pausen overtog hjemmeholdet initiativet, men de gange Viborg kom igennem forsvaret, var Drejs en sikker sidste skanse, der igen viste sit format! Et enkelt point i Viborg er absolut iorden, og med en halvleg til hver af de to mandskaber, er der heller intet at indvende mod 1-1.

Næste opgave er hjemme på Tingbjerg Ground, hvor Fredericia kommer på besøg. Gutterne kommer ikke til at mangle opbakning: ALLE MAND TIL TINGBJERG GROUND, FOR NU SKAL DER SYNGES!!!

19-09-2011:
LYSANLÆG PÅ TINGBJERG GROUND!!!!!!!!!
Ifølge pålidelig kilde blev der i nat på Københavns Rådhus indgået budgetforlig, som omfatter lysanlæg på tingbjerg Ground! Mere info følger....

18-09-2011:
FANTASTISK VIGTIG SEJR!
BB-Blokhus_17-09-2011
Gutterne kom flot igen og viste igen den indstilling som Supporafsnittet elsker!!Fra start var der tryk på og overtag mod Blokhus FC, der dog også sloges flot og aldrig lagde sig ned på ryggen! Det var ellers ikke den bedste strart vi fik, da Schmidt allerede i 1. minut måtte humpe fra banen, mens han holdt sig på låret (fiber?). Men også uden Schmidts arbejdsraseri som dynamo på midtbanen blev gæsternes boldholder hele tiden presset, så de aldrig fik ro til opspil men måtte ty til lange bolde frem ad banen.

kort før pausen var Fossgaard på plads og kunne fortjent skabe en halvlegsføring. Og midt i anden halvleg var det Ibenfelt, der bragte BB på 2-0. En række mærkværdige dommerkendelser bragte dog gæsterne lidt ind i kampen, og med et kvarters tid igen kunne de reducere med et tørt hug op i trekanten efter et godt pres.

Mere blev det heldigvis ikke til, og Supporterafsnittet sluttede kampen af med jubel og sang, som der selvfølgelig havde været gennem hele kampen! Godt kæmpet og spillet af gutterne på banen og godt sunget af divisionens bedste supportere! SÅDAN!

17-09-2011:
GENREJSNING ELLER NEDSMELTNING? ALLE MAND TIL TINGBJERG GROUND!
Gutternes jyllandskompleks drillede i seneste runde, så Hobro kunne score fire kasser og snuppe alle tre point. Denne gang tørner gutterne ud hjemme på Tingbjerg Ground med et fuldtalligt supporterkor i ryggen og forhåbentlig ganske andre boller på suppen. Blokhus kommer med en onsdagskamp (0-5 ude mod VBK) og en lang bustur i benene...... KÆMP, BRØNSHØJ!!

09-09-2011:
INGEN BUSTUR TIL HOBRO
Bussen er desværre ikke ledig, så der bliver ikke bustur til Hobro. Men der arbejdes på ture til Viborg og Esbjerg. Mere følger...

07-09-2011:
STOR ROS TIL DIVISIONENS BEDSTE SUPPORTERE
sjaellandske_05-09-2011_lilleEfter kampen i Næstved har vi fået ros fra flere sider. Blandt andet beretter Sjællandske i mandagens papirudgaven om de konstant syngende gæster (se det indsatte avisudklip), og BB´s udsendte kampreferant, Jacob Johansen skriver på BB´s hjemmeside:
"Afslutningsvis skal der lyde en stor tak til alle Brønshøj-supportere i Næstved. I formåede gennem hele samtlige 90 minutter at skabe super stemning og atmosfære omkring kampen. Faktisk følte man, at det var Brønshøj, der var på hjemmebane. Alt dette på trods af en stilende regn igennem hele 2. halvleg. Med sådan en opbakning kan spillerne ikke undgå at yde det ekstra, der sikrer mange points fremover".

Vi takker for de pæne ord og vil selvfølgelig fortsætte med at synge for spillerne!! Cool

 

06-09-2011:
LEVENDE BILLEDER FRA SEJREN OVER NÆSTVED

Sjællandske Nyheder og TV:
"Næstvedtræner kalder indsats for dårlig"

Kanal Sport:
"Forløsning i Brønshøj efter første sejr"
"Brønshøj-spiller: Lange bolde fra Næstved"
"Tosset Næstvedtræner overvejer ændringer"
"Næstved målmand: Katastrofal indsats"

TV2 Øst:
"Næstved inde i dårlig stime"

 

04-09-2011:
MANDFOLKEINDSATS!
Naestved-BB_04-09-2011_01

Naestved-BB_04-09-2011_02Der var absolut ingen nedsmeltning for BB´s vedkommende i Næstved, og alle bange anelser blev gjort til skamme. Gutterne gik til stålet fra første fløjt, og hjemmeholdet fik aldrig spillet til at køre.

Det gjorde BB til gengæld, og kombinationerne kørte flot suppleret med syngende tacklinger og uophørligt pres på boldholderen, når hjemmeholdet forsøgte at bygge op. Det var en fornøjelse at se den vilje, som gutterne udstrålede!


0-1 ved pausen var alt for lidt, og da hjemmeholdet med ca et kvarter igen havde et par minutter med tilløb til chancer, der dog aldrig rigtigt blev til noget, kom den snigende tanke, at vi måske alligevel blev snydt. Heldigvis satte gutterne tingene på plads og fik hurtigt genetableret det presspil, der gennem hele kampen havde sikret overtaget. Met et par minutter igen blev sejren slået fast med scoringen til 0-2, og tre fortjente poin kunne sættesind på kontoen.
Naestved-BB_04-09-2011_03

Fantastisk genrejsning efter svipseren i Herlev og opstigning i tabellen efter det svære startprogram med kampe mod sidste års 3 og 4 samt en nedrykker fra Superligaen. Med den forestilling gutterne præsterede idag er det svært at bevare pessimismen og svært at forstå, Næstveds udmelding om, at BB er at betragte som én af de oplagte kandidater til nedrykning.

Det var iøvrigt også svært at lade være med at synge, så det lod vi være med - altså lod være med at lade være med at synge. Så der var som sædvanligt fuld skrue på koret gennem alle 90 minutter. Bussen var fyldt - det lykkedes at skaffe en sidste-øjebliks-bus-erstatning efter mekaniske problemer - og der var gratis adgang til alle på busturen. Dejlig dag i Næstved - og så skidt med at vi blev gennemblødte på det Uoverdækkede gæsteafsnit.... vi kom, sang og sejrede! SÅDAN!

Næste opgave er ude mod Hobro.... er vi mon kommet os over jyllandskomplekset?! *gyyyyys*

01-09-2011:
PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINLIGT POKALEXIT
BB er ude af pokalen efter en pinlig omgang i Herlev, der ikke bød på mange lyspunkter set med Hvepsebriller - det skulle da lige være, at der så kommer 100% fokus på turneringen.
Nu venter Næstved på søndag, og svaret på om gutterne smøger ærmerne op og kæmper sig ud af suppedasen eller smelter helt ned.

Gutterne har virkelig brug for DIN støtte i den vigtige kamp, så stig ombord i bussen og tag med til braget i Næstved.... det er NU det gælder! Se mere herunder!  

29-08-2011:
BUSTUR TIL NÆSTVED!
Bustur_01Bussen ruller til Næstved, hvor gutterne skal følge op på den flotte indsats mod Randers FC. Næstved drillede os gevaldigt sidste sæson, hvor vi tabte 2-3 hjemme og 3-0 ude. Det sker ikke på søndag, for Bo har luret de grønne, og gutterne kan slås!

Pris: 175 kr (inkl. entré)
Afgang fra BB: kl.12.30
Bindende tilmelding til Sune på tlf. 2659 7727

28-08-2011:
FORTJENT POINT MOD SUPERLIGANEDRYKKERNE FRA RANDERS
BB-Randers_FC_28-08-2011_01

BB-Randers_FC_28-08-2011_02Der var fint besøg til dagens kamp mod nedrykkerne fra Randers FC, da Overborgmester Frank Jensen var kommet forbi for at se sin kommunes højest rangerende klub spille sin anden hjemmekamp i sæsonen. Vi håber, Frank Jensen havde en dejlig eftermiddag på Tingbjerg Ground, og at han fik smagt de lækre Hvepse Børger grillet over trækul! MUMS!

Helt tilfældigt havde Hvepsen Verner valgt at male et banner med en hilsen til Frank og minde om, at vi virkelig trænger til lys på Tingbjerg Ground.

BB-Randers_FC_28-08-2011_04Og som om det ikke var nok, blev BB´s formand Finn Ryberg hyldet i Pausen, da han modtog Rode-prisen, (opkaldet efter Claus Rode, der i mange år var direktør for Divisionsforeningen) for sin enestående indsats for dansk fodbold.Som prikken over i´et blev BB også begavet med 150.000 kr fra samme fond for at støtte det vigtige ungdomsarbejde.

 

BB-Randers_FC_28-08-2011_03Kampen var præget af mange nærkampe og af at BB´spillede ud fra en solid defensiv, der ikke levnede gæsterne ret meget plads til at kombinere sig igennem. Det resulterede i en relativt chancefattig kamp, som ikke var den mest sindsoprivende forestilling, der er vist på Tingbjerg Ground.
Rundt regnet blev det vel til en enkelt 100% chance til hvert hold, som ikke blev omsat i scoring. Gutterne viste format, og Bo lod til at have læst nedrykkernes styrker og svagheder, så vores spil kunne tilpasses perfekt. Hatten af for det!

I næste runde gælder det Næstved, der efter at have vundet 1-0 hjemme over netop Randers FC løb ind i en ordentlig øretæve på 5-1 ude mod FC Vestsjælland. Gutterne må smøge ærmerne op og gå til stålet, som de gjorde mod Skive og Randers hjemme på Tingbjerg Ground - så lover vi til gengæld at komme og synge i alle 90 minutter.

Forinden gælder det dog Herlev IF på udebane i pokalen på onsdag. Herlev ligger midt i 2. division og høvlede senest Elite3000 med 4-2. Der er flere eks-Hvepse på holdet, så pas på.... det bliver ikke en gang badebold vi skal overvære!!!

KOM SÅ BRØNSHØJ!!!

27-08-2011:
TÆND LYSET FRANK!

Hvepsen Verner har været i sit kreative hjørne og svinget med penslen - han lover højt og helligt, at han også får malet med gult, så det bliver helt færdigt til kampen søndag mod Randers FC.

24-08-2011:
IKKE ET ORD OM VEJLE - NU GÆLDER DET RANDERS PÅ SØNDAG!
Hvilken kamp i vejle? Den kan vi ikke huske noget om - og især kan vi ikke huske 1. halvleg!

Randers kommer for at vise, at deres svipser i Næstved var en enlig svale. Men de skal ikke vente en let kamp, for hjemme på Tingbjerg Ground har gutterne divisionens bedste supporterkor i ryggen, og der er ganske andre STORE boller på suppen.
Med et enkelt point ligger vi efter to kampe i den tunge ende af tabellen, og dér skal vi ikke blive ved med at ligge. Første skridt kan vi tage på søndag kl. 13.45 (bemærk tidspunktet!!) ved at sende storfavoritterne med superligaerfaring hjem med et nederlag.... smøg ærmerne op, gutter!

Alle mand til Tingbjerg Ground til en kamp, der transmitteres direkte på TV2 Sport.
Syng, syng syng!!!

KOM SÅ BRØNSHØJ!!!

15-08-2011:
BUSTUR TIL VEJLE PÅ SØNDAG
Den store bus glippede desværre i sidste øjeblik, og vi nåede at få aflyst til alle tilmeldte (arrgh!!) - men vi har fundet én med plads til 20 personer. Tag med, tag med!!
Pris 300 kr inkl. billet til kampen (entré er 100 kr i Vejle).
Mødetid: kl. 10.15 (afgang fra klubhuset kl. 10.30)
Tilmelding til Sune senest torsdag på tlf. 26 59 77 27

14-08-2011:
GODKENDT SÆSONSTART MOD SKIVE
BB-Skive_13-08-2011_01

BB-Skive_13-08-2011_02Det var seneste sæsons nr. 5 mod nr. 4 (Skive), så forventningen var præcis så lige en kamp, som det viste sig at blive. Forsvar og midtbane stod godt, og der blev kørt fremad med gode kombinationer og hurtigt fløjspil. Indstillingen var også i top, så det ser ud til, at gutter knokler videre i samme høje gear som før sommerpausen.

I det 78. minut gik det dog galt, da Skive kunne bringe sig foran efter klumpspil i feltet ovenpå et hjørnespark, som vi desværre ikke fik ekspederet væk. Føringsmålet resulterede i en kraftig offensiv satsning, og en yderst fortjent udligning i det 94. minut. Hatten af for gutterne, der kæmpede røven ud af bukserne til sidste fløjt og fik reddet et sindssygt vigtigt point i en sæson, hvor konkurrencen er hårdere end nogensinde!

BB-Skive_13-08-2011_03På supporterafsnittet blev der synget igennem med stemmer, der har hvilet sig hele sommeren. Mere af samme skuffe!!

KOM SÅ BRØNSHØJ!!!

12-08-2011:
SÅ ER VI KLAR
efteraar-2011-supporterskil
Vores nye reklameskilt, der pryder hegnet foran supporternes afsnit, er ankommet og monteret efter alle kunstens regler. Tribunen er fejet og klar til det store rykind af glade supportere. Nu mangler vi bare startfløjtet lørdag kl. 15.00, så vi kan få revanche mod Skive, der snød os i sæsonpremieren sidste år!

KOM SÅ BRØNSHØJ!!!

10-08-2011:
GODT IGANG!
BB-AGF_21-11-2010_01
Så kom sæsonen igang med en 3-0 sejr på udebane over Greve i pokalen, og det lover godt, for sejre over netop Greve er vi mildt sagt ikke forvænte med. Nu venter 14 intense kampe i efteråret, hvoraf de 6 er hjemme på Tingbjerg Ground.
som sædvanlig kan vores medlemmer købe sæsonkort til en særlig fordelagtig pris (6 hjemmekampe for 320 kr. Ikke-medlemmer giver 400 kr) - bare oplys navn og meget gerne medlemsnr. i kontrollørhuset ved indgangen. Bemærk iøvrigt, at den almindelige entré stiger til 80 kr.
Busturene kører for fuld kraft, og der er allerede arrangeret ture til Vejle, Viborg og Esbjerg. se info om priser og tilmelding hos vores lokalafdeling på Amager: www.amarhveps.dk - bemærk iøvrigt, at entréen er inkluderet i prisen!

Vel mødt til efteråret 2011, hvor vi som sædvanlig vil gi´ den max gas på den fede måde!!!
HURRA FOR BRØNSHØJ!!! Cool


 
HVEPSENE - Brønshøj Boldklub Support - Ruten 2 - 2700 Brønshøj - info@hvepsene-support.dk -

Langt-banner