Supporter-logo_lille

hveps 


ARKIVET - EFTERÅR 2010

23-11-2010:
tribune

HUSK JULEFROKOSTEN!
Julefreden sænker sig så småt over Tingbjerg Ground, men vi er ikke helt færdige endnu, for d. 11. december holder vi julefrokost. Mere info følger hurtigst muligt, men skynd dig at sætte et stort kryds i kalenderen, for denne sæson skal saftsuseme fejres!!!

23-11-2010:
HELE KAMPEN....
Var du én af de uheldige, som ikke var på Tingbjerg Ground, da Bo Henriksens gutter slog divisionens duksehold og oprykkerfavoritter er der håb endnu. Du kan nemlig se hele kampen her på TV2 Sports hjemmeside!

22-11-2010:
MERE FRA KAMPEN MOD AGF
TV2 Sport:
Tændte Brønshøj stoppede AGF i drama
Brønshøjtræner: fantastisk præstation

Bold.dk:
König-kasse i Brønshøj-triumf over AGF
Bo Henriksenn har ikke ord for det

Kanalsport:
Bo Henriksen: Vi viser klasse
Kim Drejs ødelagde AGF´s perfekte efterår

22-11-2010:
FEM PÅ STRIBE MED 1-0 OVER AGFBB-AGF_21-11-2010_01

BB-AGF_21-11-2010_02Bo henriksen har sagt det i ugen op til kampen, spillerne har sagt det og supporterne har sagt det: "Vi vinder over AGF", og dælme om ikke gutterne endnu engang hev en mandfolkepræstation op af hatten og satte endnu tre point ind på kontoen mod 1. divisions ubersejrede førerhold!
Fra supporterafsnittet lagdes ud med laber stemning og festoptakt, der sluttede med et ordentlig knald, og så - da de 700 papirruller var ryddet væk fra banen - tog gutterne over med labert spil og en enkelt sublim fodparade fra Drejs foran 2177 tilskuere, da Graulund var alene igennem.

BB-AGF_21-11-2010_03Det gæstende tophold formåede ikke at sætte sig på begivenhederne, og Brønshøj havde på trods af en del spil ikke held til at få dirket AGF´s forsvar op og få tilspillet sig de helt åbne målchancer, så 0-0 ved pausen var der ikke noget at indvende imod. I anden halvleg fortsatte BB med at spille med selvtillid, og kampen var præget af mange dueller på midten af banen, hvor begge hold forsøgte at få overtaget.
Et kvarters tid efter pausen rullede et angreb frem mod gæsternes mål: Svendsen serverede fra venstre fløj ved baglinien bolden over til Schmidt på modsatte fløj. Efter en kattepotetæmning følte han bolden ind i feltet, hvor Danni König steg til vejrs og med hovedet snittede bolden i nettet ved fjerneste stolpe via overliggeren. 1-0 til Brønshøj og en tribune, der var ved at vælte af begejstring!

BB-AGF_21-11-2010_04Den resterende del af kampen bølgede spillet frem og tilbage, og selv om AGF fik deres obligatoriske straffespark holdt resultatet kampen ud, for Drejs havde luret Feilhaber og gik til den rigtige side, så han dels reddede men også sikrede sig riposten. Ren klasse!
AGF forsøgte stadig at få udlignet, men i den anden ende blev der også åbninger, som BB dog heller ikke fik udnyttet. Efter fire minutters overtid i stærkt tiltagende tusmørke (lysanlæg tak, kære kommune!) blev der fløjtet af, og vi kan med femte sejr på stribe overvintre på en fantastisk 4. plads!

Det har været en helt igennem fantastisk sæson, og gutterne kan tage på en yderstvelfortjent juleferie, når de værste tømmermænd har lagt sig. Hatten af for Bo Henriksen og hans hold, der har leveret varen i denne vores første halvsæson i 1. division!! HURRA!!!!
BB-AGF_21-11-2010_05

Og den megen omtalte ballade inden anden halvleg? Tjaeh.... forhåbentlig er de få retarderede stakler, som forsøgte at ødelægge festen for os andre krøbet tilbage under de sten de kom fra. De havde ikke været på Tingbjerg Ground før og vender forhåbentlig aldrig tilbage! Hvor er I dog ynkelige og sølle....

19-11-2010:
RRRRR U READY TO RUUUUMBLE?!!!!
Doctoren anbefaler denne som opvarmningsmusik til kampen, og vi iler med at bringe anbefalingen videre, så alle er klar til The Rumble in the Jungle. Det er sidste kamp i 2010... divisionens førerhold gæster Tingbjerg Ground... og divisionens bedste supportere er klar til en sidste FANTASTISK kraftanstrengelse inden julefreden sænker sig! Skru op for lyden og lad trommernes insisterende rytme tage over.... søndag går det løs på Tingbjerg Ground!

16-11-2010:
TIFO
TIFO-aften_15-11-201032 kreative supportere sørgede mandag for, at TIFO´en til kampen mod AGF er klar. Hatten af for de mange fremmødte, der med humør og flittige hænder fik gjort en kedelig mandag til en sort/gul og magisk mandag!

På søndag går det løs mod AGF....

 

 

15-11-2010:
7-0 TIL BRØNSHØJ (.... havde ikke været ét mål for lidt) 
BB-Hobro_13-11-2010Med tre sejre på stribe så det på papiret godt ud, men spillet mod Kolding og Hvidovre havde ikke været prangende, og holdet havde vanskeligt med at forvalte overtalssituationerne med 10 mod 11 på en fornuftig måde, og opspillet virkede forkrampet of forceret. 

Mod Hobro, der som Brønshøj er oprykker og har gjort det flot, var der andre spillemæssige boller på suppen. Første halvleg var fornuftig, og især i de første 25 minutter havde Brønshøj overtaget. Derefter kom Hobro bedre med. På trods af store chancer til Brønshøj lignede det 0-0 ved pausen, men så tog en vis herre ved König, der erobrede bolden i vores venstre angrebsside. Han trak mod midten og hamrede bolden mod fjerneste stolpe, som var så venlig at tage imod den og med et smæld sende den videre i nettet til 1-0.

På tribunen snakkede vi om, at Hobro efter pausen ville komme med 100 km/t, og med vores usikre spil efter halvlegsføringer tidligere i sæsonen i tankerne, var det med en vis spænding vi tog anden halvleg. Vi havde nu ikke behøvet at være nervøse, for den ventede offensiv fra gæsterne udeblev, og blev afløst af et sort/gult stormløb mod Hobros mål. Chance på chance opstod, og gæsterne formåede slet ikke at dæmme op for vores hurtige og enkle opspil. Scoringerne udeblev dog, men i det 84. minut slog kaptajn Larsen til og fjernede enhver tvivl om sejren med en laber scoring til 2-0. König var på pletten få minutter efter, da han med sin anden scoring bragte BB på 3-0. 

Det var en fantastisk oplevelse at se gutterne udspille vores medoprykkere fra Hobro og mod anden halvlegs slutning nærmest gøre, som de havde lyst til mod et gæstehold, der vaklede på randen af sammenbrud. På tribunen var divisionens bedste – hvor utroligt det end lyder – i endnu mere hopla en sædvanligt! Sådan Brønshøj!!

Så gælder det AGF i sæsonens sidste kamp, der af hensyn til TV2 Sports direkte transmission fra Tingbjerg Ground, spilles søndag kl. 13.45. AGF har endnu ikke tabt, men hvorfor ikke lave om på dét? Som gutterne spillede mod Hobro kan ALT ske – og var det ikke for AGF´s håndboldspil foran vores mål i den modsatte kamp i Århus, kunne dén kamp være endt anderledes.

Supporterafsnittet er klar til at byde vores gæster fra smilets by velkommen og få Tingbjerg Ground til at koge. KOM SÅ BRØNSHØJ!!!

08-11-2010:
OPVARMNING INDEN KAMPEN MOD AGF
spisning2Inden kampen mod AGF varmer supporterne op til intet mindre end en pragtpræstation på tribunen med lidt lækkert fra Stoffers køkken med lidt at drikke til!

Husk tilmelding til Ulla senest mandag d. 15. november!!

 

 

07-11-2010:
BRØNSHØJ I TOP 6 EFTER 3 PÅ STRIBE
Hvidovre-BB_07-11-2010_0114 kampe inde i turneringen efter tre sejre på stribe indtager Hvepsene 6. pladsen i 1. division.

Seneste sejr kom idag på udebane mod Hvidovre, der i de sidste sekunder var ved at snuppe det ene point. Hjemmeholdet kom godt ud af starthullerne og forsøgte i de første 10 minutter at lægge pres på vores bageste, og det var lige ved at lykkes, da et par uprovokerede fejl fra kaptajn Larsen fik forsvaret til at se lidt usikkert ud. Måske var det de fire store flue- eller hvepsesmækkere forklædt som lysmaster, som gav lidt gummiben i starten...  Heldigvis kom Larsen stærkt igen, og gennem den resterende del af første halvleg var der fuld kontrol over begivenhederne!

Hvidovre-BB_07-11-2010_02I det 19. minut endte et hurtigt gennembrud på venstre fløj med et labert indlæg til kanten af det lille felt, hvor Stefan Schmidt koldt med panden følte bolden videre over i det fjerneste hjørne til 0-1.

Resten af halvlegen var det hjemmeholdet, der så ud til at have gummiben, og da Mikkel Jensen (?) kort før tid midt i et lynhurtigt kontra brutalt blev sparket ned bagfra af Jesper Christjansen, som fik det røde kort, var der lagt i kakkelovnen til en dejlig lun anden halvleg.

Desværre var det Hvidovre, der havde lettest ved at holde varmen og få spillet til at køre.....

Hvidovre-BB_07-11-2010_03Med en imponerende arbejdsindsats holdt de sig inde i kampen, mens det ventede sammenbrud og en stime af mål fra Brønshøj udeblev.

Faktisk kunne vi efter de sidste minutter, hvor Hvidovre kastede alt frem og der flere gange blev blokeret og reddet nærgående forsøg tæt under mål, være ganske godt tilfredse med en sejr på et enkelt mål. Som mod kolding i forrige spillerunde, blev spillet krampagtigt, da vi kom en mand i overtal...

Vi må ikke håbe, at Hobro har luret dén lille detalje og stiller op med ti mand på lørdag, når de gæster Tingbjerg Ground! *gyyyys*.

KOM SÅ BRØNSHØJ!!

03-11-2010:
BRØNSHØJ - NU MED MIDTERPLACERING
BB-kolding_30-10-2010Med sejren over Kolding rykkede vi helt op midt i tabellen og kan med en sejr på søndag tage skridtet op i den bedste halvdel af 1. division.

Holdet, der vil forsøge at forhindre dét, er Hvidovre som ikke mere spiller på Hvidovre Stadion men på Office Center Arena (ak...).

Hvidovre slap godt fra udekampen mod Hobro og vandt 1-2, så holdet nu er placeret lige under stregen med tre point op til Viborg.

Hvad enten Hvidovre vandt i forrige runde eller ej, er der ingen tvivl om, at vi kommer for at tage alle tre point og stige endnu et hak i tabellen. Gutterne har i de seneste kampe vist fantastisk spil og kæmpet r.... ud af bukserne, og hvis den indstilling til opgaven tages med til Hvidovre på søndag, får vi en dejlig søndag eftermiddag på Hvidovre Stadi.... ups.... på Office Center Arena. Der er kun 11 point op til Vejle på andenpladsen og den oprykning til Superligaen, der er første skridt på vej mod Champions League. KOM SÅ BRØNSHØJ!!

31-10-2010:
INGEN UDSIGT TIL LYSANLÆG
TV-Bella interviewer socialdemokraternes Mette Reissmann, der blandt andet siger, at der støttes op om eliteidrætten, men at man sagtens kan opnå flotte resultater, selv om man må flytte hjemmebane.Se indslaget fra TV-Bella her...

25-10-2010:
LEVENDE BILLEDER FRA SEJREN I SLAGELSE
TV2 Øst var på plads, da Hvepsene vandt 1-4 i Slagelse. Se eller gense de fem scoringer her!

24-10-2010:
FØRSTE SEJR PÅ UDEBANE
FCV-BB_24-10-2010_01
For dælen da, hvor var der dejligt i Slagelse! Fra start var der tempo og fight i gutterne, og det var tydeligt, at skuffelsen mod Roskilde var glemt. Forsvaret stod sikkert - godt støttet af en hårdt arbejdende midtbane. Og i front var der snert og skarphed. I det 25. minut startede løjerne for alvor, da Fosgaard lynhurtigt brød igennem på højre fløj og sendte et fantastisk indlæg over målmanden mod bageste stolpe, hvor Josephsen sikkert headede bolden i nettet til 0-1, der også var stillingen ved pausen.

FCV-BB_24-10-2010_02I anden halvleg fortsatte gutterne med højt tempo og flot pasningsspil. Fem minutter var spillet, da Danni König sluttede et godt angreb af med at hamre bolden i nettet til 0-2.

Desværre holdt tomålsføringen ikke længe, for bare et minuts tid efter opstod der klumpspil foran vores mål. Vi havde store problemer med at få bolden ekspederet væk, og istedet kunne hjemmeholdets Sladan Peric ekspedere bolden over stregen til 1-2. Med scoringen fulgte en periode, hvor hjemmeholdet lagde hårdt pres på. Vi havde nok at se til med at forsvare os, og sparke væk....

FCV-BB_24-10-2010_03Presset aftog heldigvis lige så stille, og vi fik presset spillet længere frem igen. Hjemmeholdet forsøgte stadig at få udlignet og satsede mere som tiden gik, men uden at komme til de åbne muligheder. Det gav muligheder for hurtige kontraangreb, og der var fart over feltet, når vores forreste spurtede frem mod mål. Det gav gode chancer, og König havde nok den største, da han på kanten af det lille felt med en inderside sendte bolden forbi tomt mål.

I det 68. minut sendte Fosgaard et perfekt hjørnespark ind foran mål. Her dukkede Ibenfeldt op og lukkede kampen med et hovedstød til 1-3. Sidste scoring kom i det 89. minut efter endnu et hurtigt kontraangreb. Hjemmeholdets målmand gik ud af sit mål for at tackle Mikkel Jensen, men han havde undervurderet Jensens hurtighed og fik tacklet mand istedet for bolden. Thomas Christiansen scorede sikkert fra 11-meterpletten til slutresultatet 1-4.

Det var en fornøjelse at se gutterne diske op med både fight og flot, målrettet spil med sikre kombinationer, der splittede FCV´s forsvar ad gang på gang. Flot, flot forestilling med et af divisionens tophold, der ikke formåede at dæmme op for vores offensiv.

Næste opgave er lørdag mod kolding, der ligger nr. 9 á point med Brønshøj men med bedre målscore. En sejr kan sende os yderligere et hak opad i tabellen... samme indstilling som mod FCV ønskes! KOM SÅ BRØNSHØJ!!!

21-10-2010:
TUREN GÅR MOD VEST!
Næste kamp spilles i Slagelse på søndag, og bussen kører lige til døren. Tag med og syng gutterne frem til den første ude-sejr i denne sæson!

18-10-2010:
POKKERS
BB-Roskilde_16-10-2010_01Inden kampen blev fløjtet i gang blev kampens spiller i oprykningssæsonen 2009/2010 kåret efter optælling af supporternes sms-stemmer gennem hele sæsonen.

STORT tillykke til Nicklas Granzow, der modtog én af supporterne hættetrøjer med Verner som pirat og får sit navn indgraveret på vores plakette i klubhuset.  

 

BB-Roskilde_16-10-2010_03Tingbjerg Ground har i denne sæson været uindtagelig for vores modstandere siden premierenederlaget mod Skive, og som kampen mod Roskilde begyndte, så det ikke umiddelbart ud til at det skulle ændres.

1-0 efter afslutning fra kort afstand, overtag i spil og chancer og en modstander med gummiben, der så ud til at være overrasket over Brønshøjs hårde pres. Det så lovende ud, lige indtil Roskilde fik mod på tilværelsen godt hjulpet af to straffespark. Det første blev sendt over… Drejs tog sig flot af det andet med en parade, men desværre blev riposten sendt ind….

 

BB-Roskilde_16-10-2010_02Herefter blev kampen ganske lige og var præget af intense nærkampe. Foran de to mål var der chancer til begge mandskaber, men her var gæsterne desværre skarpest og kunne trække sig tilbage med en sejr på 1-3.

Næste opgave er på udebane mod FC Vestsjælland, der frister tilværelsen lige under toppen af tabellen. Vi har hårdt brug for point – og nu hvor vi er begyndt at tabe hjemme, kan tendensen på udebane også passende laves om. Vi krydser fingre for sæsonens første sejr på udebane. Info om bustur følger….

KOM SÅ BRØNSHØJ!!!

 

 

 11-10-2010:
NYE VARER PÅ HYLDERNE
Verner-pirat-klistermaerke_lilleVerner-pirat-troje_lilleVerner-pirat_krus_lilleI Hvepsebutikken ligger tre labre sager med Verner som Pirat klar og venter på DIG!
Verner optræder smukt på et klistermærke til bilen, et kaffekrus og en varm hættetrøje - perfekt til det kolde vejr! Træd indenfor i butikken her....  

11-10-2010:
UFORTJENT NEDERLAG I VIBORG
Samstemmende rapporterer alle vores sort/gule kilder om et ufortjent nederlag i det jyske, hvor vi i løbet af kampens første halve time sad på det hele og kunne have sikret os en komfortabel føring. Overligger og ikke mindst Viborgs målmand fik dog spoleret festen. Sidstnævnte dels med flotte redninger men også ved som bageste mand at tage med hænder udenfor feltet og stjæle en friløber fra König - noget som han uforståeligt slap med et gult kort for. Hjemmeholdet kom bedre med mod slutningen af første halvleg og var desværre langt skarpere foran mål end vores uheldige helte.... bum, bum, bum.... 3-0 og tak for idag.

 

Nok om dét og hurtigt videre!! På lørdag gæster FC Roskilde os på Tingbjerg Ground, hvor vores statistik ser langt bedre ud end tilfældet er på udebane. Fusionsklubben kommer med en frisk sejr i støvlerne og er steget op i den sjove ende af tabellen som nr. 5 med 15 point; 4 mere end os. Men det skal vi forsøge at ændre til blot et enkelt. Under alle omstændigheder har vi brug for point, og heldigvis har gutterne divisionens bedste supportere 100% i ryggen!!

 

KOM SÅ BRØNSHØJ!!!!

 

03-10-2010:
FANTASTISK MORAL
BB-Fredericia_02-10-2010Gutterne fortsatte den flotte pointhøst på Tingbjerg Ground, der har været uindtagelig siden nederlaget i sæsonens første kamp. Denne gang var det Fredericia, der måtte aflevere point, men det skete først efter en dramatisk og målrig kamp.

 

Allerede i det 3. minut bragte gæsterne sig foran på straffe efter boldtab og hurtigt Fredericiakontra. Det slog heldigvis ikke luften ud af de sort/gule, og inden pausen var der fortjent både bragt balance i regnskabet og sikret en fortjent føring ved to scoringer af Fosgaard!

 

Efter pausen var Fredericia mest i boldbesiddelse, men formåede ikke rigtig at udnytte det til at skabe oplagte chancer - på nær en enkelt, hvor Drejs med en flot refleksredning fik drejet bolden udenom mål.

 

Men syv minutter før tid gik det galt, og gæsterne kunne udligne til 2-2. Det gav ikke gummiben hos vores spillere men fik dem tværtimod til at smøge ærmerne op, og i det 85. og 90. minut slog König og Wozniacki til med scoringer til 3-2 og 4-2.

 

Flot og fortjent sejr i en kamp, der bød på fight, tætte markeringer og et BB-mandskab, der i sjælden set grad satte sig på returboldene. Hatten af for flot moral og mental styrke til at komme igen efter det hurtige føringsmål til gæsterne og den sene udligning til 2-2! Det er ikke på Tingbjerg Ground, vores modstandere kan hente lette point!

 

01-10-2010:
SORT/GUL FÆLLESSANG
Antony_og_ReimarLørdag den 2. oktober kl. 21.30 er der Fællessang på Charlie med Johnny Reimar og Fede Finn & Funny Boyz. Blandt de medvirkende er Flemming Antony, og han optræder såmænd i BB's sort/gule farver. "Jeg skulle finde noget tøj, jeg befinder mig godt i og er stolt over at bære", siger Antony. "Så halvdelen af min optræden er i min egen klubs trøje - som jeg for øvrigt mener er og bliver Danmarks smukkeste". Så for første gang nogensinde får Fællessang på Charlie et vaskeægte Brønshøj islæt. Programmet ses af over én million danskere.

 

 

 

29-09-2010:
HJEMMEKAMPE I GLADSAXE?!
Tingbjerg Ground mangler et lysanlæg for at leve op til DBU´s krav til stadions i 1. division og BB spiller i øjeblikket på dispensation. Konsekvensen af det manglende lysanlæg er, at BB fra næste sommer kan blive nødsaget til at spille hjemmekampe på Østerbro, i Valby eller Gladsaxe. Et lysanlæg kan løse problemet!

 

Slut dig til vores facebookgruppe "Lysanlæg på Tingbjerg Ground" og stem dermed for, at kommunen opgraderer Tingbjerg Ground med lysanlæg - og skaber rammer for topfodbold på divisionens mest intime og stemningsfyldte hjemmebane!

 

facebookKlik her for at kaste lys over vores fantastiske hjemmebane - og invitér alle du kender!!

 

28-09-2010:
MÆRKVÆRDIGT NEDERLAG
AB-BB_26-09-2010Der var både spil og chancer til en hel del mere end nul BB-mål, men afslutninger fra kort afstand direkte på målmanden og et enkelt stolpeskud var det tætteste vi kom. AB var helt anderledes skarpe foran vores mål, og fire afslutninger indenfor rammen resulterede i fire scoringer. 4-0 og færdigt arbejde! Så let kan det gøres.....

 

Af positive indtryk fra kampen var en hel del fornufigt spil, og åbne målchancer nok til at få mindst uafgjort. Indsatsen på træningsbanen frem mod næste kamp må være fokuseret på at få indstillet sigtekornet og genfundet målnæsen.

 

KOM SÅ BRØNSHØJ!!!

 

23-01-2010:
POKALKAMPEN MOD HVIDOVRE SPRINGER VI OVER.... MEN HUSKER DU.....
Da Chili kårede vores sort/gule trøje som intet mindre end den fedeste i Danmark? Kåringen har et par år på bagen, men de har jo stadig ret!!

 

 Chili_BB

 

 

 

19-09-2010:
FORTJENT SEJR MOD FC FYN
BB-FC-Fyn-18-09-2010Der var heldigvis andre boller på suppen end i forrige runde, da vores sort/gule favoritter lørdag tog imod FC Fyn. For anden gang i denne sæson blev nullet holdt på hjemmebane, og med en gedigen indsats blev de tre point sikret efter en scoring af Tronaldo midt i første halvleg. På midtbanen var der debut til Stefan Schmidt netop ankommet fra Roskilde, og i forsvaret var der glædeligt gensyn med Mads Hedegaard. Ibenfeldt var i dagens anledning rykket længere frem.

 

Det lover godt for de kommende kampe, og allerede onsdag er der endnu en chance for at se gutterne i aktion, da Hvidovre gæster os i anledning af en lækker pokalkamp! Begge mandskaber prioriterer nok overlevelse i 1. division højere end pokalen - men hvor vil det da være lækkert med billet til næste runde, og chance for Europæisk bold til næste år....

 

KOM SÅ BRØNSHØJ!!!

 

13-09-2010:
KLART NEDERLAG MOD NÆSTVED
Vi fodboldkyndige blev snydt, og bookmakerne grinede hele vejen til banken, da gutterne tabte klart i Næsved efter en slatten indsats krydret med en bemærkelsesværdig dommerpræstation. Ifølge Brønshøj Husum Avis havde flere spillere døjet med lungebetændelse op til kampen, og det kunne ses på indsatsten. Forhåbentlig er det et overstået kapitel i dagens kamp mod divisionens agterlanterne, der ikke skal have point med hjem fra Tingbjerg Ground.... KOM SÅ BRØNSHØJ!!

 

10-09-2010:
NÆSTVED STORFAVORIT
Når vores sort/gule superhold løber på banen ude mod Næstved på søndag, er hjemmeholdet storfavoritter. Sejr til BB giver pengene op mod 5 gange igen, så der er lette penge at tjene for folk med forstand på fodbold.... Cool

 

05-09-2010:
HUSK BUSTUREN TIL NÆSTVED
Bussen kører lige fra Brønshøj Boldklub til stadion i Næstved og retur - øl og vand kan selvfølgelig købes i bussen - så tag med og støt gutterne, når de skal på den næste svære opgave! Læs mere her...

 

05-09-2010:
ENDNU ET POINT MOD TOPHOLD
BB-HB_Koge_04-09-2010
Gutterne overraskede igen alt og alle (på nær supporterne, selvfølgelig!), da de snuppede point fra HB Køge hjemme på Tingbjerg Ground. Gæsterne startede ellers i højt tempo, så vi i første halvleg havde en del at se til med at forsvare os - og Drejs måtte hive et par gode redninger ud af ærmet for at holde os inde i kampen. Vi holdt næsten nullet til pausen, men det lykkedes for favoritterne at bringe sig foran kort ingen pausefløjtet.

 

I anden halvleg kom der andre og mere offensive BB-boller på suppen, og efter bare seks minutters spil hamrede Anli uimodståeligt bolden i nettet til 1-1. Resten af kampen blev præget af flot offensivt spil og store chancer, men ind kom bolden ikke. Og dog.... for gæsterne fik den faktisk i nettet i overtiden, da Drejs halvklarede et skud og riposten blev sendt over stregen. Heldigvis blev det korrekt annuleret for offside. Det havde heller ikke været til at bære, hvis det hele var blevet tabt på gulvet så kort før tid!

 

Artikler fra bold:
Anli: Karatesparket var spontant

 

Brønshøjtræner: Utrolig hurtig udvikling

 

Hatten af for gutterne, der indtil nu udelukkende har mødt hold fra den bedste halvdel af tabellen og har leveret en fantastisk indsats mod hold, der går efter oprykning til superligaen. Næste modstander er af en anden kaliber, når Næstved hjemme tager imod vores sort/gule helte. Næstved ligger i vores ende af tabellen og har som vi hårdt brug for point for at blive på den rigtige side af stregen. Senest tabte de grønne 2-1 ude mod Hobro efter en scoring i overtiden....

 

Samme opskrift som hidtil: benhårdt arbejde af alle mand, en solid defensiv krydret med sprudlende angrebsspil... KOM SÅ BRØNSHØJ

 

01-09-2010:
FAMILIEDAG PÅ LØRDAG INDEN KAMPEN MOD HB KØGE!
BB holder familiedag op til kampen mod HB køge med bl.a. hoppeborg og gratis popcorn til ungerne. Entreen er ganske gratis mellem kl. 13-14, så tag poderne med til kvalitetsfodbold på Tingbjerg Ground!

 

29-08-2010:
DEJLIG UGE FOR BB! Cool
Birkerød-BB_24-08-2010Fortjent sejr på 4-1 på udebane mod Birkerød i pokalen blev fulgt op med 1-1 og point på udebane mod storfavoritterne fra Vejle, der endog måtte se deres sort/gule gæster bringe sig foran 0-1. Vejle udlignede inden pausen til 1-1, der blev slutresultatet på trods af gode muligheder til begge mandskaber.

 

Med to sejre og en enkelt uafgjort i de tre seneste opgør, må gutterne siges at være inde i en flot stime, der med fight og flot spil lover godt for den resterende del af efterårssæsonen.

 

Næste opgave er lørdag d. 4/9 på hjemmebane mod HB Køge (der idag tabte til Hobro) og i pokalen venter Hvidovre hjemme på Tingbjerg Ground (spilletidspunktet er endnu ikke kendt. Så der er masser af lækre sort/gule fodboldoplevelser at glæde sig til.

 

Hatten af for Brønshøj - og op med ærmerne, for der skal arbejdes stenhårdt videre, gutter!!! KOM SÅ BRØNSHØJ!!

 

21-08-2010:
HUSK BUSTUREN TIL VEJLE
Søndag d. 29/8 går turen til vejle. Prisen er 300 kr for medlemmer og 350 for ikke-medlemmer. Skynd dig at tilmelde dig hos Henrik (tlf 51 28 29 86), hvis du vil have plads i bussen - de 50 pladser i bussen til kampen mod AGF blev revet væk!

 

22-08-2010:
FORTJENT SEJR OVER HJØRRING
BB-Hjorring_21-08-2010_01

 

Divisionsholdet leverede varen, da de fulgte op på den flotte kamp i Århus med fortjent at vinde over Hjørring hjemme på Tingbjerg Ground.

 

BB-Hjorring_21-08-2010_02Gennem hele kampen virkede vores sort/gule favorithold en tand skarpere end gæsterne, og efter en halv times spil kunne Danni König fortjent bringe os foran 1-0 med en scoring, der til forveksling lignede Fosgaards scoring i Århus. En aflevering i dybden, der umiddelbart ser ud til at komme for langt mod baglinien i vores højre angrebsside, så vinklen bliver alt for spids - og så en fræk afslutning mod bageste stolpe, som en forbløffet målmand ikke kan gøre andet ved end at betragte... og se, hvordan bolden lige så stille triller over stregen og lægger sig til rette i sidenettet.

 

BB-Hjorring_21-08-2010_03Gennem hele kampen så gutterne ud til at have begivenhederne under kontrol, og der blev lukket flot af bagude. Alligevel ville det have været utroligt dejligt med endnu et mål, som der var chancer til, så vi ikke skulle bide neglene ned, da Hjørring kastede alt frem i de sidste minutter.

 

Endnu engang en flot og 100% koncentreret indsats af alle mand og tre fortjente point ind på kontoen. Eneste skønhedsplet var at finde på tribunen hos supporterne, hvor banner og tromme var lidt forsinket og først kom på plads, da kampen var fløjtet igang. Heldigvis overlevede holdet de første minutter uden inciterende trommerytmer, og koret fik taget revanche, da det vigtige instrument ankom!

 

Næste opgave er på tirsdag ude mod Birkerød i pokalen - hvor udebanetrøjerne skal i brug, da Birkerød også har god smag og spiller i sort/gule striber....

 

16-08-2010:
FRA TV2-SPORT:
Snydemål sendte AGF på sejrskurs
Brønshøj Chokstartede i Århus
Drejs: AGF´erne så også, der var hånd på
Howard lavede assist med hånden

 

FRA ÅRHUS STIFTSTIDENDE:
Brønshøj raser over Howards hånd
AGF hev snæver sejr hjem

 

15-08-2010:
SÅDAN GUTTER!
AGF-BB_15-08-2010_03

 

AGF-BB_15-08-2010_02Vi takker for en flot forestilling i Aarhus, hvor gutterne gav storfavoritterne fra AGF kamp til stregen. Det var ikke tomme ord, da Bo Henriksen udtalte til bold.dk, at vi da kom for at vinde. Det kunne endda være blevet til en føring på 0-2, for kort inden Fossgaard i det 5. minut bragte os foran havde vi et nærgående forsøg, der ramte hjemmeholdets overligger og sprang i spil igen.

 

Hjemmeholdet kom igen og fik udlignet i det 30. minut, og desværre var dommer og linievogtere de eneste på stadion der ikke kunne se, at Mark Howard brugte hånden til at slå bolden mod mål, så der let kunne scores til 2-1 i det 36. minut.

 

Efter pausen bølgede spillet frem og tilbage med flere gode muligheder, inden den sidste offensive satsning blev sat ind for at fremtvinge udligningen og gav mulighed for kontramålet til 3-1 i overtiden. En absolut godkendt og flot indsats af vores spillere og det sammen kan siges om de medrejsende supportere, der let og ubesværet dominerede lydsiden mod et besynderligt stille og kedeligt hjemmepublikum, der kun gav lyd fra sig ved AGF´s tre scoringer..... godt, der er anderledes stemning og fest hjemme på tingbjerg Ground!

 

Ekstrabladet: Dommeren snød Brønshøj mod AGF

 

Næste opgave er Hjørring hjemme på lørdag. Gutterne er ved at have fået kørt kanonerne i stilling og med samme indstilling og gejst, som der blev lagt for dagen mod AGF bør nullet i kolonnen med BB´s point blive slettet. Barometret står på højtryk over Tingbjerg Ground og vindstyrke 10 fra tribunen med divisionens bedste supportere. KOM SÅ BRØNSHØJ!!!

 

12-08-2010:
SÅ GÆLDER DET AGF
De 50 pladser i bussen er udsolgt, og der er morgenmad med kaffe til alle tilmeldte fra kl. 8. Der er købt rigeligt øl til den lange rejse. Der er sørget for fribilletter til alle i bussen, og gutter varmede fint op til kampen mod AGF med syv kasser i pokalen. Alt er klart til på søndag og i den skønneste orden.... KOM SÅ BRØNSHØJ!!!

 

11-08-2010:
VIDERE FRA FØRSTE RUNDE I FIN STIL MED 7-1
BB-Alleroed_10-08-2010Der var styr på kampen fra start til slut, og pausestillingen 6-0 taler sit tydelige sprog. Der var fine præstationer hele vejen rundt, og Fosgaard fik vist, hvor klubber i Superligaen holder øje med ham. Gennem hele første halvleg sværmede Hvepsene om Allerøds mål og fik lukket grundigt. Efter pausen faldt tempoet og intensiteten, så vi måtte "nøjes" med en enkelt scoring til Brønshøj i de sidste 45 minutter. Alt i alt en dejlig måde at bruge onsdag aften!

 

Fredag den 13. august kl. 12:00 trækkes lod til anden runde, hvor nr. 5-10 fra forårets Superliga er med i bowlen......

 

 

 

10-08-2010:
HUSK POKALKAMPEN IDAG!
Allerød gæster Tingbjerg Ground i første runde af pokalen, og løjerne fløjtes igang kl. 18.30.

 


07-08-2010:
NEDERLAG I SÆSONPREMIEREN
BB-Skive_07-08-2010Gutterne løb ind i et 0-2 nederlag i sæsonpremieren mod Skive, men der var ganske mange oplivende momenter. Især i anden halvleg begyndte vores spil at fungere, og vi kom længere frem på banen. De nye gjorde det godt, og i betragtning af, at de ikke har trænet med mange gange endnu, er der grund til optimisme.

 

På tirsdag kl. 18.30 får holdet endnu en kamp i benene til at lære hinanden at kende, når vi tager imod Allerød på hjemmebane i pokalen. KOM SÅ BRØNSHØJ!!!

 

 

 

01-08-2010:
BUSTUR TIL AARHUS
For første gang i en menneskealder møder vi AGF, og det skal fejres. Vi kører direkte til døren med gratis adgang for alle der tager med bussen, når BB skal hente sæsonens første sejr på udebane. Læs mere her...

 


 
HVEPSENE - Brønshøj Boldklub Support - Ruten 2 - 2700 Brønshøj - info@hvepsene-support.dk -

Langt-banner