Supporter-logo_lille

hveps 


ARKIVET - EFTERÅR 2009

08-12-2009:
tribune

Julefreden har sænket sig lige så stille over Tingbjerg Ground. Supportere, spillere og de mange omkring divisionsholdet får sig en velfortjent vinterpause og lader op til et spændende forår ved at rokke fra det ene veldækkede bord efter det andet.

Men husk, at foråret kan være drilsk. Det er vigtigt at klæde sig varmt og fornuftigt på til de første kampe. Den rigtige påklædning finder du i vores butik - og hvilken gave kan glæde mere end én i sort/gul, hvor overskuddet går direkte til divisionsholdet?!

Klik her for at komme til butikken

Glædelig jul til ALLE sort/gule over HELE verden! Smil

15-11-2009:
FLOT PUNKTUM FOR SÆSONEN!

Spillerne hyldes af Hvepse-folket efter opvisningen

Tronaldo og Christiansen fejrer Christiansens scoring til 3-1Divisionsholdet fik sat et flot punktum med 5-1 hjemme over Stenløse i en kamp, hvor Brønshøj gennem hele forestillingen havde godt fat i gæsterne og fik tilspillet sig store chancer. Stenløses reducering til 2-1 gav måske en lille bitte nervøs trækning eller to histen og pisten på tribunen, men scoringen til 3-1 fik hurtigt nervøsiteten til at forsvinde igen. Supporterne havde de brede smil på, og der blev som sædvanlig sunget igennem af divisionens bedst på tribunen.... !

Det var en fornøjelse at se gutterne gå til stålet, og det var en fornøjelse at se den genfundne effektivitet foran modstandernes mål. Tak for et flot punktum, der giver grund til optimisme inden forårets 15 afgørende oprykningskampe! Se eller gense højdepunkterne filmet af TV-Bella her...

Diego - Årets Spiller 2008/09Inden kampen blev supporternes "Årets Spiller 2008/09", efter optælling af SMS-stemmer afgivet gennem hele sæsonen 2008/09, hyldet (bedre sent end aldrig!). Endnu engang et STORT TILLYKKE til Diego, der snart kan se sit navn graveret på plaketten i klubhuset.

 

08-11-2009:
SORT UHELD I VANLØSE!
Tronaldo scorer til 0-1Fodbold kan være et forfærdeligt spil... især når ens favorithold bliver snydt for tre fortjente point i overtiden.

Gennem 95 minutter var vi vidne til en fodboldkamp, hvor Brønshøj mod en hårdt spillende modstander havde overvægt i både spil og chancer. Føringsmålet til de sort/gule kom i kampens start, da Tronaldo mellem venner og fjender kom først og satte panden til et indlæg, som Vanløses målmand fortvivlet sprællede for at nå op til.

Tronaldos føringsmål blev første halvlegs eneste scoring på trods af gode muligheder til de sort/gule.

I anden halvleg lykkedes det desværre ikke at få snørret sækken til på trods af de store, store chancer der fulgte hjemmeholdets forsøg på at presse spillet op på vores banehalvdel. Alligevel lignede det tre fortjente point, men ak... i overtidens sidste sekund kunne Vanløse ufortjent udligne..... Kampens spiller blev Nicklas Granzow.

Næste opgave er efterårets sidste, og det gælder Stenløse. Traditionelt vinder vi over de blå fra Stenløse, men de som har set de seneste opgør ved, at det er sket med lodder og trisser. Af uforklarlige årsager plejer vi at spille en brilliant første halvleg og en rædselsfuld anden halvleg mod Stenløse - og tag ikke fejl, de kommer for at vinde; tre point til Stenløse, og de begynder så småt at være fri af bundopgøret.
Vores konkurrenter i toppen har svære opgaver. Nordvest møder favoritdræberne fra Skjold, og Avarta skal en tur til Brøndby. Med lidt held sætter de point til. Dét kan vi ikke sørge for, men vi kan selv sørge for de tre point der gør, at vi holder fast i toppen og kan starte foråret i en god position. KOM SÅ BRØNSHØJ!!

01-11-2009:
STENSIKKER SEJR PÅ 1-0!
Hedegaard vinder duel - høj, højere, HEDEGAARD!De første 70 minutter sad gutterne sikkert på begivenhederne med besnærende opspil og tungt pres på gæsternes ditto, så de rød/hvide BGA´ere ikke fik et øjebliks ro. Chancerne manglede heller ikke, og BGA kan takke sin yderst velspillende og veloplagte målmand for, at kampen ikke var grundigt lukket og slukket allerede inden pausen. Der må have været tilfredshed i gæsternes omklædningsrum med 0-1 efter de første 45 minutter (Josephsen efter fornemt forarbejde af Tronaldo og Christiansen).

Anden halvleg var blot 23 sekunder gammel, da den første store chance til Brønshøj opstod, men igen var gæsternes målmand på pletten med en flot redning.
Brønshøj angreb og angreb, men uden at få lukket kampen med yderligere scoringer. Som halvlegen skred frem og det store løbearbejde begyndte at sætte sin spor, kom gæsterne længere frem på banen. I kampens sidste fase opstod endog spænding om resultatet, men heldigvis holdt vi stand i de sidste (meget lange!) minutters overtid. Publikum valgte Tronaldo som kampens spiller.

Fortjent sejr efter stort overtag i spil og chancer, men alt for spændende for de sarte nerver på supporterafsnittet. Vi fik virkelig noget for pengene og blev mindst 10 år ældre i løbet at de sidste 10 minutter. I næste runder venter velspillende Vanløse i et vaskeægte lokalopgør med kampstart lørdag kl. 14. Pointtab til BSV, Avarta og Nordvest FC betyder, at toppen igen er i sigte. KOM SÅ BRØNSHØJ!!!

29-10-2009:
KL 13 PÅ LØRDAG
Husk, at kampen på lørdag mod BGA spilles allerede kl. 13. Brønshøj Husum Avis har bedt os gøre opmærksom på, at der har indsneget sig en lille fejl mht tidspunktet i denne uges avis, hvor kampen er annonceret til kl 15.... kampen starter allerede kl. 13, så du skal tidligt op!

25-10-2009:
ENDELIG!!!
Jubel efter sejren!Efter en usædvanlig mager periode - den magreste i Bos regeringstid - med hele 4 kampe uden sejr kom der igen tre point på kontoen, da bundholdet Allerød blev besejret 0-2.
Sejren kan der ikke indvendes det fjerneste imod - blot kan det konstateres, at den var yderst fortjent og mageligt kunne have været større. Cool

På lørdag gælder det endnu et bundhold, når BGA (Boldklubberne Glostrup Albertslund) gæster Tingbjerg Ground. Det bør resultere i endnu en sejr til vores sort/gule favorithold, men men men.... tre nederlag og en uafgjort på stribe gør, at opgaven skal tages seriøst og at en solid portion ydmyghed krydret med fight og hårdt arbejde er nødvendigt. BGA har hårdt brug for point, men det har vi også... KOM SÅ BRØNSHØJ!!

30-09-2009:
VERDENS BEDSTE PELÉ!
Verdens største tryllekunstner på en fodboldbane gennem tiderne lagde tirsdag vejen forbi Brønshøj Boldklub og Tingbjerg Ground. Var du selv forhindret i at deltage, kan du nyde de mange indtryk fra en fantastisk dag i Brønshøj Boldklub:

Politiken: "Kærlig Pelé tager Tingbjerg med storm"
Ekstrabladet: "Pele tiljublet i Brønshøj"
TV2-Nyhederne: "Pelé besøger Brønshøj Boldklub"
TV2-News: "Pelé på besøg i Brønshøj Boldklub"
TV2-News: "Verdens bedste i Brønshøj"
TV-Bella: "Pelé besøger Brønshøj Boldklub"
Tipsbladet: "Pelé spotter talenter i Brønshøj"

27-09-2009:
ÅH, BRØNSHØJ....
Hedegaard & LarsenPå Gentofte Stadion gik det, som det plejer at gøre, når vi møder hold, som er specialister i "italiensk" med mange mand bag bolden i en solid defensiv. Der kommer grus i vores sprudlende offensiv, og vi får en resultatmæssig dukkert - ikke et ord om kampens dommer (det skulle da lige være "ARRGH!")
...... indtrykket fra denne lørdag kl. 15-17 i Gentofte blev iøvrigt ikke bedre af, at supporternes banner og tromme var ½ timer forsinket pga motorproblemer. Ak, ak, ak... én ulykke kommer sjældent alene!

Af positive indtryk fra Gentofte Stadion er Millers pragtmål samt at der trods alt var chancer til at vinde kampen, hvis de bare var blevet udnytet mod HIK´s målmand, der ikke just udstrålede selvtillid og sikkerhed.

Hurtigt videre til næste runde, hvor det gælder FCK2/KB, som heldigvis er et hold, der som BB vil frem ad banen. Forhåbentlig får vi igen det sprudlende spil at se, som viv ed, gutterne kan levere. KOM SÅ BRØNSHØJ!!!

22-09-2009:
BRØNSHØJ I LANDSDÆKKENDE TV!
Var du så uheldig at gå glip af indslaget om BB i programmet DIV1SIONEN, kan du se det lige her: Hvepsene stikker igen!

21-09-2009:
BRØNSHØJ I LANDSDÆKKENDE TV!
Ganske usædvanligt kan du iaften se indslag om Brønshøj på hele to landsdækkende kanaler...

På kanalen TV2-sport vises kl. 21.30 fodboldmagasinet DIV1SIONEN, der stiller skarpt på Brønshøj Boldklub som en af de klubber, der har potentiale til at rykke op. I indslaget interviewes en lang række personer med tilknytning til Brønshøj, fanklubformanden, direktøren, cheftræneren og flere spillere.

På TV2 i programmet Hutlihut kl. 22.35 vises ifølge rygtet sammendrag af pokalkampen BB-FCM.

FANTASTISK, BRØNSHØJ!!
Mathiesen har langskudt Brønshøj på 1-0!!Der var ingen tømmermænd at spore efter den flotte pokalkamp, da Brønshøj skulle fortsætte den fine stil mod denne rundes gæster fra Skjold.

Fra første fløjt satte de sort/gule sig på begivenhederne og pressede gæsterne tilbage. Skjold var sjældne gæster over midterlinien og kunne være godt tilfredse med kun at være bagud med 1-0 ved pausen på det fantastiske langskud som Mathiesen satte ind fra 20-25 meters afstand.

 

Michael Jørgensen har lukket kampen med scoringen til 2-0Efter pausen gjorde gutterne vores bange anelser til skamme. For det lykkedes at holde modstanderne fra at score i de første minutter af anden halvleg, som de ellers alt, alt for mange gange har fået lov til i denne sæson.

Denne gang var Brønshøj lysvågen efter pausen. Og istedet var det Brønshøj, der lavede nummeret med en tidlig scoring, da Michael Jørgensen i det 46. minut reelt lukkede kampen med målet til 2-0.

Kort efter var Mikail Anli på pletten med 3-0, som på myyyystisk vis blev den sidste scoring i kampen. For at sige det mildt, vadede Brønshøj i ENORME chancer resten af kampen og kunne have fået resultatet til at ligne noget fra en tenniskamp.

Mikail Anli hamrer bolden i nettet til 3-0Men bortset fra at det "kun" blev til tre scoringer, var det en rendyrket fornøjelse at se Brønshøj lukke flot af i forsvaret - og kombinere sig igennem til den ene målchance efter den anden, uden at modstanderen kunne finde et modtræk. Dét spil der er vist mod FCM og Skjold giver grund til solid optimisme og gør det svært at vente til næste rundes kamp mod HIK.
For ikke så mange sæsoner siden havde vi ikke slået HIK gennem 27 år, men dén forbandelse er grundigt brudt, og vi må nok leve med at være favoritter mod de blå/hvide på Gentofte Stadion på lørdag. Samme indstilling på lørdag kl. 15 og små to timer frem giver endnu tre point til oprykningsstriden. KOM SÅ BRØNSHØJ!!!

18-09-2009:
FLOT INDSATS MOD FCM
Tronaldo holdes i feltetFørste halvleg forløb ganske udmærket set med sort/gule briller. Tempoet blev trukket ud af kampen, og gæsterne fik ro til spille bolden rundet, så længe de befandt sig omkring midterlinien. Når de kom længere frem, blev der lukket af, og ingen af holdene producerede de store målchancer.

Efter pausen kom der gang i løjerne, da det første minut lige var rundet. FCM fik et tvivlsomt straffe, som blev udnyttet til 0-1. Tronaldo blev i næste angreb snydt for et straffe, da han var ved at få revet armen af i feltet. Og kort efter spillede gæsterne sig elegant igennem til 0-2. Så burde dén kamp have været afgjort, men det var den ikke. Gæsterne overlod initiativet til BB, og chancerne begyndte at komme. Hedegaard fik reduceret til 1-2, og FCM fortsatte med at lade BB få chancer - desværre uden at få den over stregen. I de sidste minutter blev alle mand kastet frem, og det gav plads til kontra og gæsternes sidste scoring til 1-3.

Hedegaard har reduceret til 1-2Det var ikke den sidste scoring i kampen, for kort efter hamrede Rasmus Sørensen resolut kuglen på overliggeren, så den sprang ned bag stregen og i spil igen. Stor jubel på supporterafsnittet - indtil det gik op for os, at hverken dommer eller linievogter markerede for scoringen.... 1-3 til FCM, men gutterne leverede en stor og helhjertet præstation og kunne med en smule held og den dommertække, som gæsterne havde, have løst billet til 4. runde. TV-Bella viser højdepunkter søndag aften kl. 18.30 og TV-2 viser (formentlig) sammendrag mandag i Hutlihut kl. 22.35. 

SKJOLD!!
Nok om pokalen for denne gang. Nu gælder det en langt vigtigere kamp lørdag, hvor vi igen har 100% fokus på turneringen og jagten på point, point, point!! Modstanderen er Skjold, der har haft det svært i efteråret og ligger i den tunge ende af tabellen. Det skal vi ikke lade os narre af, for Skjold har lige så desperat brug for point som vi har!! Vi vil have en lige så koncentreret og stålsat indsats som i pokalen, når Skjold gæster Tingbjerg Ground og TV2 ikke er på plads. Ikke noget med at gå ned i gear som efter sidste års kamp mod AaB.... KOM SÅ BRØNSHØJ!!!

15-09-2009:
HUSKER DU.... ?
Seneste pokalopgør på Tingbjerg Ground var en forrygende omgang mod AaB, der var lige ved at snuble. Se eller gense højdepunkterne fra TV-Bella her:
Brønshøj-AaB

14-09-2009:
POKALKAMP MOD FCM PÅ ONSDAG
På onsdag gælder det pokalen og den hurtige vej til interessante modstandere fra hele Europa. Det er en besnærende tanke, at BB nu kun er fem modstandere fra en billet til Europæisk topfodbold. Første skridt på vejen tages onsdag kl. 17.00, hvor FCM gæster Tindbjerg Ground!
Jyderne har haft lidt grus i maskineriet her i efteråret, og ser ikke ud til rigtig at kunne finde rytmen. Teambuilding og forstærkninger har foreløbig ikke båret frugt, og forhåbentlig bliver det ikke onsdagens kamp, der får pilen på FCM´s selvtillids-barometer til at pege opad.

Seneste pokalopgør hjemme på Tingbjerg Ground bød på Superligaholdet AaB i knæ og bagude til 2-1 til kort før tid foran 1131 syngende tilskuere. Hvorfor ikke tage hele skridtet denne gang og give FMC fred og ro til at koncentrere sig om turneringen?!!
Vejrudsigten lover tørt med nogen sol og 18 grader, så aftensmaden serveres i Hvepsebaren krydret med røg, konfetti, Hvepsen Verner og skønsang fra divisionens bedste supportere - alt sammen bragt til hele Danmark i TV2´s fodboldprogram, Hutlihut, på næste mandag. Hvad kan man ønske sig mere på en onsdag i September?! KOM SÅ BRØNSHØJ!!!

Vejrudsigten

ENDNU INGEN SEJR OVER GREVE...
Jubel efter udligningen til 1-1Det blev heller ikke denne gang, det skulle lykkes at nappe Greve i turneringen, men det var lige ved! I telegramstil forløb kampen således: Første halvleg med overtag til BB og chancer til pauseføring. Anden halvleg med en hurtig scoring til Greve og en periode med overtag til gæsterne, inden der igen kom damp under de sort/gule og Rasmus Sørensen fik udlignet til 1-1. Tronaldo var lige ved at sikre alle tre point, men Greves måland fik med en mirakelredning både reddet bolden og det ene point med hjem!

 

 

 

07-09-2009:
HUTLIHUT
Husk at se Hutlihut på TV-2 iaften kl. 22.35, hvor TV-2 har lovet at bringe sammendraget af pokalkampen B1908-BB. Se eller gense gutternes flotte slutspurt!

06-09-2009:
FANTASTISK AFSLUTNING PÅ DRAMATISK KAMP!
MÅÅÅÅÅL!!!! Nej, siger dommeren....Det var et ægte topopgør på Brøndbys bane 2, hvor et par korte byger kom fejende ind over den tagløse tribune - og to offensive hold på banen sørgede for en underholdende og medrivende kamp.

Brønshøj lagde bedst ud, men Brøndby havde også et par farlige angreb med afslutninger som Drejs sikkert tog sig af, inden Josephsen hamrede Brønshøj foran 0-1 i det 10.minut.

Rødt til udskiftede Miller, og BB er 10 mand på banen. Myyystisk!Efter pausen blev Brønshøj farligere og farligere, og de store chancer kom som perler på en snor, men ind ville bolden ikke.

Brøndbys målmand holdt sit hold inde i kampen med en stribe refleksedninger på stregen, og da han endelig var passeret, var det stolpen, der drillede!

Det trak i dén grad op til en BB-scoring, der ville lukke kampen, men så ændrede kampen fuldstændig karakter efter en dommerkendelse, der fra tribunen mildt sagt så mærkværdig ud.

Selvmål efter 44:59 og 1-2 til Brønshøj!!!Miller skulle skiftes ud, men dommeren satte spillet og et Brøndbyangreb igang, inden Lasse Jensen var kommet ind på banen. Total forvirring: var der skiftet, selv om Lasse ikke var inde på banen endnu? Nej mente de fleste inkl. Miller der løb hjem for at forsvare - men dommeren var ikke enig og gav Miller hans andet gule kort, der blev til rødt. forvirringen blev ikke mindre af, at Lasse stadig pænt måtte blive udenfor banen og BB dermed var 10 mand resten af kampen. Det udnyttede hjemmeholdet til at udligne med 10 minutter igen.

Spillerne hyldes efter deres flotte indsats!Brønshøj fortsatte dog med at producere chancer, og få minutter før tid blev en friløber bremset med en hægtning bagfra i feltet. Straffespark troede vi, men nej sagde dommeren! Heldigvis var der en smule retfærdighed til, da uret viste 44:59 og et kontraangreb endte med en hård flad aflevering ind foran mål, hvor Frost stod klar til at sætte en inderside på. Hårdt presset forsøgte Brøndbys Nicolai Kjærgaard af blokere afleveringen men sendte istedet bolden i nettet til 1-2.

Fortjent sejr til Brønshøj og en perfekt optakt til næste weekends opgør mod Greve, som vi traditionelt har det usandsynligt svært imod. Det ville lune at nappe de blå for første gang siden... ja, har vi nogensinde slået Greve i en betydende kamp?! KOM SÅ BRØNSHØJ!!!

30-08-2009:
DER SKAL TO TIL EN TANGO...
Miller lægger bolden ind over... og det var der ikke i denne rundes kamp. LFA kom med det ene point - som de gerne ville have med hjem igen - og gjorde det, de er kendt for at være gode til. De stod kompakt på banen med tætte markeringer og mange spillere i forsvaret,  mens de ventede på åbninger til hurtige kontraangreb.

Heldigvis var der taget højde for dén taktik, så de sort/gule angreb ikke bevidstløst med hovedet under armen, og der blev garderet bagude med lige så tætte markeringer som gæsterne lagde for dagen.
Resultatet var desværre en fodboldkamp (med streg under kamp) præget af mange intense dueller og boldtab fra begge hold med et hav af høje bolde op ad banen.

Mathiesen gør sin modstander rundtossetDet var småt med de store chancer, men det blev dog til et par stykker til hvert hold uden scoringer.Tættest på var gæsterne nok med en friløber på kontra, hvor Drejs kom godt ud af målet og fik presset din modstander til at overplacere og skyde forbi.

0-0 blev det efter en rodet og uskøn omgang, hvor gæsterne med tætte markeringer, kompakt forsvarsspil og en flot arbejdsindsats desværre havde held med at tage det point med hjem, de var kommet for at få.

Fotogen fotograf...På plussiden kan noteres, at Miller blev hyldet for sit jubilæum, at gutternes indstilling og arbejdsindsats ikke fejlede noget, at den sorte røggranat for en gangs skyld virkede og at der var en fotogen fotograf på sidelinien foran supporterafsnittet.

Næste opgave er på søndag kl. 13, hvor divisionens duks, Brøndby, tager imod på Brøndby Stadion. Forhåbentlig har vores spillere rystet skuffelsen over nulløsningen af sig og er klar til at tage fat i et hold, der både kan og vil spille fodbold. KOM SÅ BRØNSHØJ!!!

 

27-08-2009:
HUTLIHUT!
TV2 får serveret guldkorn af Årets SupporterDer blev sat en streg under, at den skæve start på sæsonen med nederlag mod B1908 efter en tam indsats var en fuser. Idag var der andre (meget større!) boller på suppen, og hjemmeholdets fysiske spil og fight blev matchet af vores spillere.

Den flotte indsats i de seneste kampe blev fulgt til dørs med sejr på 1-3 over netop B1908 og billet til 3. runde af pokalen - eller Ekstra Bladet Cup, som den også hedder.

Granzow har netop HAMRET bolden i kassen til 1-1Første halvleg var en lige affære med en enkelt 100% chance til hvert hold. Drejs fik afværget en afslutning fra et par meters afstand med en refleksredning på stregen, og B1908 fik ekspederet bolden væk, da den bogstaveligt talt dansede på stregen.

I starten af anden halvleg kom hjemmeholdet i front efter tummult og klart frispark i vores felt, hvor Granzow blev nedlagt med et knæ i ryggen. Det blev ikke dømt, og så kunne bolden ekspederes ind til 1-0.
Efter scoringen vågnede BB for alvor op, og B1908 blev trykket tilbage med kvikt kombinationsspil og effektivt pres på deres opspil. Det resulterede i et hav af hjørnespark, inden Granzow fortjent kunne bringe balance i regnskabet med et drøn af et langskud. Presset fortsatte, og det var helt fortjent, da Rasmus Sørensen kort før tid mellem hjemmeholdets tårhøje forsvarsspillere kunne kaste sig frem og heade Millers perfekte indlæg fra venstre fløj over i det lange hjørne til 1-2.

Jubel efter Wadis scoring til 1-3 i overtidenI overtiden blev sejren slået fast med scoringen til 1-3, da Samir Wadi afdriblede to mand og trak ind i feltet midt for mål, hvor han med et tørt hug sendte bolden i nettet.

En flot indsats af alle mand og fortjent billet til 3. runde af pokalen, der spilles onsdag d. 3. september. Lodtrækningen finder sted mandag d. 31. august....
Hvis du skulle have været så uheldig at misse BB´s pokalsejr, kan du se løjerne mandag kl. 22.35 på TV2, hvor fodboldprogrammet Hutlihut følger vores sort/gule heltes vej mod Parken og pokalen til BB. Og var du så heldig at se kampen ved du, det den er et gensyn værd.... HUTLIHUT!

23-08-2009:
FORTJENT SEJR OVER B93
Jubel efter Josephsens scoring til 0-1Vi ville have mere efter sejren over Avarta, og dét fik vi i strålende sol på Østerbro Stadion - hvor der er blevet udvidet med to løbebaner og sparet en tribune væk på den solrige langside ved Idrættens Hus siden vores seneste besøg.

Første halvleg startede med 30 minutter, hvor BB styrede begivenhederne mod et B93-hold, der virkede tøvende og usikkert. Det gav pæne muligheder og en masse spil.

Vi havde overtaget og burde have bragt os foran, men det lykkedes ikke ..... og  et kvarters tid før pausen kom B93 frem til flere farlige chancer efter boldtab og fejlafleveringer, men vi slap med skrækken og stillingen var 0-0 efter de første 45 minutter.

Tronaldo header - men forsøget reddesDet først minut efter pausen var ikke spillet færdig, da Josephsen i et fantastisk løb bagfra nåede en aflevering i dybden - som Thomas Christiansen på kanten af feltet smart lod gå og fikserede forsvaret - for næsen af B93´s tøvende målmand og prikkede bolden i nettet til 1-0.

Det blev 2-0 i det 82. minut med en følt afslutning fra Thomas Christiansen og 3-0 i samme minut med et drøn af et langskud fra Michael Jørgensen.

Sejren er vor!Begge hold havde gode muligheder, men BB kunne fortjent tage de tre point med hjem til Tingbjerg i kraft af en flot holdindsats med fantastisk indstilling og vilje.

Mine damer og herre:
Vi har et HOLD med gejst og vilje til at vinde! Kampens spiller blev den sikre sidste skanse, Drejs - tæt fulgt af Granzow, der gennem hele kampen knoklede som en gal!
Hatten af for alle mand, der har rejst sig siden den skuffende premiere og igen går på banen for at vinde.

Næste opgave er på onsdag i pokalen, hvor B1908 tager imod kl. 18.00 i Sundby Idrætspark. Seneste møde ligger kun et par uger tilbage, men i den tid har vores hold gennemgået en forvandling fra blodfattigt til et hårdt kæmpende kollektiv - så forhåbentlig bliver fejlen fra seneste møde rettet og billetten til næste runde sikret mod et Ama´rhold, der kan slås og spille med musklerne. KOM SÅ BRØNSHØJ!!!

15-08-2009:
FORTJENT SEJR OVER AVARTA
Tronborg jubler efter sin scoring til 1-0 på straffeDet var et helt andet hold i sort/gule trøjer, der løb på banen dag, end det der åbnede sæsonen mod B1908. Fra første fløjt blev der lagt hårdt pres på Avartas opspil, og gæsterne fik ikke ro til at få spillet til at køre. Når bolden blev erobret, var der straks mange folk med fremme, og bolden kørte i præcise kombinationer frem mod Avartas mål. Gennem hele første halvleg var det BB, der sad på begivenhederne og fortjent kunne tage en føring på 1-0 med i omklædningsrummet efter straffe hvor Anli blev hægtet og Tronaldo sikkert placerede bolden i nettet helt ude ved stolpen.

Efter pausen fortsatte de gode takter, og først med omkring et kvarter igen fik Avarta presset spillet frem og havde tilløb til målchancer uden dog at blive rigtigt farlige. En flot, flot indsats af alle mand og oprejsning efter premierekampen! Det eneste vi kan klage over er, at vi ikke fik omsat overtaget i flere scoringer - men ellers hatten af for holdet. Tre point efter en 100% godkendt indsats. Sådan!!

På tribunen kvitterede supporterne med en støtte, der matchede gutternes helhjertede indsats på banen. Vi vil ha´ mere - og meget gerne allerede på søndag, når B93 tager imod på det renoverede Østerbro Stadion. KOM SÅ BRØNSHØJ!!

12-08-2009:
VIDERE I POKALEN
B1873-BBMed overbevisende 1-5 over B1973 er vi videre i pokalen og gutterne har inden lørdagens kamp mod Avarta fået vist, at der er mål i støvlerne. Avarta møder iøvrigt Husum torsdag i pokalen, og vores blå/hvide venner fra Husumparken må meget gerne løbe Avarta godt møre! Lodtrækning til anden runde foretages efter sigende d. 14. august.

 

 

 

09-08-2009:
SKUFFENDE PREMIERE MOD B1908
Med en Hveps til boldPå papiret var det en relativt let kamp at starte sæsonen med, men i den virkelige verden viste det sig hurtigt, at B1908 ikke var med på den version af virkeligheden. Første halvleg var en rodet affære, hvor hjemmeholdet efter de første minutter kom godt med i kampen og BB først mod halvlegens slutning fik sat lidt pres på. Anden halvleg var kun et minut gammel, da B1908 bragte sig foran på straffe, og herefter kunne forsvare sig og sende kontraangreb afsted - og det gjorde de godt! Hele fire gange blev forsvar og målmand passeret. B1908 formåede gennem fight, vilje, kontant spil og et hav af frispark effektivt at slå vores spil i stykker og fortjent tage de tre point....

På lørdag gælder det Avarta, og her skal holdet smøge ærmerne op og vise, at premierekampen var en fejl, som ikke gentager sig. Supporterne varmer op med spisning hos Stoffer inden kampen - husk tilmelding til Henrik senest på mandag!

Forinden gælder det dog den hurtigste vej til europæisk fodbold, nemlig pokalturneringen. Her spiller BB på udebane mod herlevklubben B1973 allerede på tirsdag d. 11 august klokken 18.30.

 

 

POKALKAMP MOD FCM PÅ ONSDAG
På onsdag gælder det pokalen og den hurtige vej til interessante modstandere fra hele Europa. Det er en besnærende tanke, at BB nu kun er fem modstandere fra en billet til Europæisk topfodbold. Første skridt på vejen tages onsdag kl. 17.00, hvor FCM gæster Tindbjerg Ground!
Jyderne har haft lidt grus i maskineriet her i efteråret, og ser ikke ud til rigtig at kunne finde rytmen. Teambuilding og forstærkninger har foreløbig ikke båret frugt, og forhåbentlig bliver det ikke onsdagens kamp, der får pilen på FCM´s selvtillids-barometer til at pege opad.

Seneste pokalopgør hjemme på Tingbjerg Ground bød på Superligaholdet AaB i knæ og bagude til 2-1 til kort før tid foran 1131 syngende tilskuere. Hvorfor ikke tage hele skridtet denne gang og give FMC fred og ro til at koncentrere sig om turneringen?!!
Vejrudsigten lover tørt med nogen sol og 18 grader, så aftensmaden serveres i Hvepsebaren krydret med røg, konfetti, Hvepsen Verner og skønsang fra divisionens bedste supportere - alt sammen bragt til hele Danmark i TV2´s fodboldprogram, Hutlihut, på næste mandag. Hvad kan man ønske sig mere på en onsdag i September?! KOM SÅ BRØNSHØJ!!!

Vejrudsigten

ENDNU INGEN SEJR OVER GREVE...

Jubel efter udligningen til 1-1Det blev heller ikke denne gang, det skulle lykkes at nappe Greve i turneringen, men det var lige ved! I telegramstil forløb kampen således: Første halvleg med overtag til BB og chancer til pauseføring. Anden halvleg med en hurtig scoring til Greve og en periode med overtag til gæsterne, inden der igen kom damp under de sort/gule og Rasmus Sørensen fik udlignet til 1-1. Tronaldo var lige ved at sikre alle tre point, men Greves måland fik med en mirakelredning både reddet bolden og det ene point med hjem!


 

HVEPSENE - Brønshøj Boldklub Support - Ruten 2 - 2700 Brønshøj - info@hvepsene-support.dk -

Langt-banner